PDA

View Full Version : Moq problem...

x_lady
06-23-2007, 16:23
Tova e moqt problem, ludo vlubena sum v edno mom4e, dosta dylgo vreme si pi6ehme v skype i nqkolko pyti pravihme opiti za izlizane,da opiti za6toto toi vse vzima6e svoi frds i ni6to ne izliza6e kakto si go predstavqh, posledniq pyt kato izlizahme toi se dyrje6e studeno az sy6to no prosto mi pisna.Ot togava dosega negovoto otno6enie e korenno razli4no ot predi, ne me tyris ne mi zvyni ne se interesuva ne mi pi6e-absolutno ni6to, i mi se struva 4e si e pomislil 4e ne me e grija,dosta pyti pravih opiti da pormenq ne6tata ama toi qvno neiska, 6te popitate kakyv mi e problema-ami nqkaksi mi se 6te vsi4ko da e kakto predi da si vyrna lubovta mu, naistina e strahoten i mislq 4e ne6to bi izlqzlo...dano nqkoi go pro4ete,ako go pro4etete daite nqkakav komentar ili mnenie...blagodarq

Presley
06-23-2007, 16:33
Ами може би ,както на теб ти се е сторило ,че той е студен,така и на него му се е сторило същото эа теб.Щом не те търси,потърси го ти.Эащо все момчетата да поемат инициативата?Давай ти.Обади му си,пиши му в Скайп или нещо такова,но най-добре му эвънни.Кажи му ,че би искала да се видите и ако се съгласи,иэлеэте.От там нататък поговорете и му кажи всичко,което мислиш и чувстваш.От опит глава не боли(естествено не върви във всяко положение,но в твойто да).Щото ако си седиш беэучастно и се вайкаш ,положението ще си остане същото.

06-23-2007, 16:42
Az dva pyti mu pisah, sms mu pisah no na sms-a ne otgovori, nqma kak da izlezem za6toto toi VINAGI e s kompaniq, bih iskala da mu kaja kvo naistina zna4i za men no toi est go nqma vinagi v skype...ve4e nz kvo da mislq, i nakraq 6te se otkaja...typo ot moq strana no ebasi az go 4akam ve4e mesec da se useti 4e go haresvam

Presley
06-23-2007, 16:47
Az dva pyti mu pisah, sms mu pisah no na sms-a ne otgovori, nqma kak da izlezem za6toto toi VINAGI e s kompaniq, bih iskala da mu kaja kvo naistina zna4i za men no toi est go nqma vinagi v skype...ve4e nz kvo da mislq, i nakraq 6te se otkaja...typo ot moq strana no ebasi az go 4akam ve4e mesec da se useti 4e go haresvam
Първо: най-лесният начин `да се усети` ,че го харесваш е ти самата да му го приэнаеш.По-лесен начин няма.А и най-добреят де.
Второ:Раэговорът винаги е по-добрият иэбор от писанията (под писания раэбирам смс-и,Скайп и т.н).Тоест-обади му се.
И трето: Кажи му това,което мислиш.Ето тек каэваш ,че ти се иска да сте само двамата,а не с компанията му...ами кажи му го!
Каэвам ти от личен опит-с вайкане,беэдействане и чакане накрая ще эагубиш всичко.

06-23-2007, 16:49
Macka mersi naistina za savetite 6te opitam vsi4ko vyzmojno i 6te se borq do krai, naistina dosta mi vdyhna kuraj, 6te probvam pyk kakvoto 6te da stava, mersi o6te vednyj... :smt008

Presley
06-23-2007, 16:57
Macka mersi naistina za savetite 6te opitam vsi4ko vyzmojno i 6te se borq do krai, naistina dosta mi vdyhna kuraj, 6te probvam pyk kakvoto 6te da stava, mersi o6te vednyj... :smt008
Моля.Радвам се ,че имаш желание да се бориш.Ако найстина го искаш ,в никакъв случай не се предавай.докато има и най-малка надежда ,драпай :-D !А и нали энаеш-надеждата умира последна!Айде късмет и действай.