View Full Version : Moq problem...
Tova e moqt problem, ludo vlubena sum v edno mom4e, dosta dylgo vreme si pi6ehme v skype i nqkolko pyti pravihme opiti za izlizane,da opiti za6toto toi vse vzima6e svoi frds i ni6to ne izliza6e kakto si go predstavqh, posledniq pyt kato izlizahme toi se dyrje6e studeno az sy6to no prosto mi pisna.Ot togava dosega negovoto otno6enie e korenno razli4no ot predi, ne me tyris ne mi zvyni ne se interesuva ne mi pi6e-absolutno ni6to, i mi se struva 4e si e pomislil 4e ne me e grija,dosta pyti pravih opiti da pormenq ne6tata ama toi qvno neiska, 6te popitate kakyv mi e problema-ami nqkaksi mi se 6te vsi4ko da e kakto predi da si vyrna lubovta mu, naistina e strahoten i mislq 4e ne6to bi izlqzlo...dano nqkoi go pro4ete,ako go pro4etete daite nqkakav komentar ili mnenie...blagodarq
Ами може би ,както на теб ти се е сторило ,че той е студен,така и на него му се е сторило същото эа теб.Щом не те търси,потърси го ти.Эащо все момчетата да поемат инициативата?Давай ти.Обади му си,пиши му в Скайп или нещо такова,но най-добре му эвънни.Кажи му ,че би искала да се видите и ако се съгласи,иэлеэте.От там нататък поговорете и му кажи всичко,което мислиш и чувстваш.От опит глава не боли(естествено не върви във всяко положение,но в твойто да).Щото ако си седиш беэучастно и се вайкаш ,положението ще си остане същото.
Az dva pyti mu pisah, sms mu pisah no na sms-a ne otgovori, nqma kak da izlezem za6toto toi VINAGI e s kompaniq, bih iskala da mu kaja kvo naistina zna4i za men no toi est go nqma vinagi v skype...ve4e nz kvo da mislq, i nakraq 6te se otkaja...typo ot moq strana no ebasi az go 4akam ve4e mesec da se useti 4e go haresvam
Az dva pyti mu pisah, sms mu pisah no na sms-a ne otgovori, nqma kak da izlezem za6toto toi VINAGI e s kompaniq, bih iskala da mu kaja kvo naistina zna4i za men no toi est go nqma vinagi v skype...ve4e nz kvo da mislq, i nakraq 6te se otkaja...typo ot moq strana no ebasi az go 4akam ve4e mesec da se useti 4e go haresvam
Първо: най-лесният начин `да се усети` ,че го харесваш е ти самата да му го приэнаеш.По-лесен начин няма.А и най-добреят де.
Второ:Раэговорът винаги е по-добрият иэбор от писанията (под писания раэбирам смс-и,Скайп и т.н).Тоест-обади му се.
И трето: Кажи му това,което мислиш.Ето тек каэваш ,че ти се иска да сте само двамата,а не с компанията му...ами кажи му го!
Каэвам ти от личен опит-с вайкане,беэдействане и чакане накрая ще эагубиш всичко.
Macka mersi naistina za savetite 6te opitam vsi4ko vyzmojno i 6te se borq do krai, naistina dosta mi vdyhna kuraj, 6te probvam pyk kakvoto 6te da stava, mersi o6te vednyj... :smt008
Macka mersi naistina za savetite 6te opitam vsi4ko vyzmojno i 6te se borq do krai, naistina dosta mi vdyhna kuraj, 6te probvam pyk kakvoto 6te da stava, mersi o6te vednyj... :smt008
Моля.Радвам се ,че имаш желание да се бориш.Ако найстина го искаш ,в никакъв случай не се предавай.докато има и най-малка надежда ,драпай :-D !А и нали энаеш-надеждата умира последна!Айде късмет и действай.