View Full Version : Как да ми падне по-бързо каната
Morsko_siqnie
06-23-2007, 17:05
Здравейте, значи с черна кана съм, искам да си върна стария цвят на косата или да се направя по-светла знаете ли нещо, което да ми помогне да ми падне по-лесно каната?
BeautifulWorld
06-23-2007, 19:58
Мила, съжалявам, че те разочаровам, но и аз си къносах косата с черна къна и няма махане. Единствения начин да падне къната е с все косата :-D И най-добре не използвай изсветлител, защото ще придобие "приятен" яркооранжев цвят (не съм пробвала, ама една позната си направи кичур да пробва как ще стане и наистина е отчайващо)
дам дам точно така е ...аз миналата година априлската ваканция се направих черна ей така да видя как е иииии вече една годинааа и още имам ма вече е мн малко само ф краищата...няма махане ....расте косата какту си расте ходиш си секи месец да се постригваш и такам =) има и още нещо на мене примерно къната ми падаше доста равномерно и поне тфа ме успокояваше щото на почти сички др фр им стана леко шарена=) абе нз ама аз вече няма се къносфам а за боя да не говорим кату побелея тогава хахах =) хайде ако намериш решение сподели :-)