Влез

View Full Version : problem...molq vi vi6te..tyk

nezadoovlenata
06-23-2007, 19:34
zdraveite hora...iskam da vi zadam edin vapros...as sam momi4e...koeto e mnogo nezadovoleno...ne sam destvena...no sega nqmam priqtel i zatova se samozadovolqvam...problema e 4e go pravq s dezodorant... :oops: i seki pat mi proti4a po malko krav...i se 4ydq tova dali e opasno :roll: (ne sam imala koi zn kakav aktiven polov jivot...pravila sam go 2-a pati...) blagodarq predvaritelno..

P.P. i molq vi samo bes obidi...molq za seriozni otgovori

malky`bebi{P}
06-23-2007, 19:38
Ами виж..Най-добре си купи вибратор..или си намери приятел. Това,че ти тече кръв значи че просто този дездорант сигурно е мн дълъг..или дебел и ти разранява вагината. Бъди по-внимателна ...и си намери авер :D

die
06-23-2007, 19:40
am pone s :smt017 tva zadovolqva6 li se?

find_m3
06-23-2007, 19:59
Не мога да повярвам ,че ще го кажа .....ама ..опитай с по-малък дезодорант :lol:

LiloTa
06-23-2007, 20:03
Ами виж..Най-добре си купи вибратор..или си намери приятел. Това,че ти тече кръв значи че просто този дездорант сигурно е мн дълъг..или дебел и ти разранява вагината. Бъди по-внимателна ...и си намери авер :D

и аз мисля така

A_JoLiE
06-23-2007, 20:06
:shock:

BeautifulWorld
06-23-2007, 20:11
Вибратор? Кренвирш? Пръсти? Избери си нещо друго, сигурно е от дезодоранта. И по-активно си търси приятел :-D

Стнъил
06-23-2007, 20:27
Абе я направо си еби майката. Аз ако те хвана на мъртво ше те еба!

Стнъил
06-23-2007, 20:29
Ако ти го наврем, кръв през ушите ше пускаш! И оките ке ти изтръгнем, та да имам 'де да се изпразнуем!

06-23-2007, 20:30
@Стнъил
Плашиш ме, недей така. Отивам да пия топли протеини, щото ВЧЕРА КВА ВЛЕЗЕ У ФИТНЕСО !!! ТАШАЦИ ИМАШЕ КОПЕЛЕ !!!

Стнъил
06-23-2007, 20:30
Абе напра'о ке те изчекам да са разлоиш, та кат' та иба да има дупка за секо, что мо'е да го не толко' гнус да те поебне, мяке ти курвесала прострелена!

sinful`girl
06-23-2007, 20:31
Еми като си ръгаш неща не по предназначение ще ти тече кръв.. Или си купи вибратор като си толкова незадоволена,или си намери гадже .....

06-23-2007, 20:35
Еми като си ръгаш неща не по предназначение ще ти тече кръв.. Или си купи вибратор като си толкова незадоволена,или си намери гадже .....

Я па ти не говори ма, ша та иба у разбирачката! Че ти извадим оките, че ти набутам у устата, че ти ги натъпчем с кур до гъзо, па кат' ги изсереш па че ти ги сложим на место, та да вземеш да видиш, че си пълна с лайна, пичка ти мамина!

SuNNyy
06-23-2007, 20:47

Снтъил
06-23-2007, 20:48

Така че се пулиш 'га ти го наврем узаде!

sinful`girl
06-23-2007, 20:59

Я па ти не говори ма, ша та иба у разбирачката! Че ти извадим оките, че ти набутам у устата, че ти ги натъпчем с кур до гъзо, па кат' ги изсереш па че ти ги сложим на место, та да вземеш да видиш, че си пълна с лайна, пичка ти мамина!

Като се научиш да пишеш на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,тогава ще ми обясняваш квото и да е .........

Кебо Смока
06-23-2007, 21:03
Яла при бат Кебо....
Така ще те наръбиме у газо, че после 2 месеца нема можеш да седнеш. Само като помислиш, чe ти се оди то тоалетната и ше се изсереш. Ше ти напраим шахтата на газо, като телефона шаиба !

Стнъил
06-23-2007, 21:07

Като се научиш да пишеш на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,тогава ще ми обясняваш квото и да е .........

Акъл ше ми даваш когато си извадиш този кур от устата и се научиш да говориш. Не че се изненадвам с такава курва за майка какво лайно може да се роди, но ти прекаляваш, ебаси... И да, казвам ти го на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Желая бавната ти и мъчителна смърт.

sinful`girl
06-23-2007, 21:09

Акъл ше ми даваш когато си извадиш този кур от устата и се научиш да говориш. Не че се изненадвам с такава курва за майка какво лайно може да се роди, но ти прекаляваш, ебаси... И да, казвам ти го на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Желая бавната ти и мъчителна смърт.

Хахахахах приключи ли с тъпите коментари или имаш още нещо да кажеш :-D Ако имаш,цялата съм в слух :lol: :lol:

06-23-2007, 21:09

Я по добре лапни още един кур и млъкни.

sinful`girl
06-23-2007, 21:12

Хммм и да лапна пак няма да млъкна,така че ти по-хубаво си пий там анаболите и си трай :-D

Галин Релефа
06-23-2007, 21:13

Охоооо
Значи тая ги взима по 2 !!!
Кире аре да и въртиме 3-ка ...
Хммм и да лапна пак няма да млъкна,така че ти по-хубаво си пий там анаболите и си трай :-D

Стнъил
06-23-2007, 21:14

Ебем те у капацитето!
По колко лапаш наведнъж ма, курво?

Галин Релефа
06-23-2007, 21:15
Ава тая ги взима по много ...
Аре да и направим един панаир ...

sinful`girl
06-23-2007, 21:16
Ава тая ги взима по много ...
Аре да и направим един панаир ...

Ама в тоя панаир ти ще си клоуна ...става ли

Аз викам тогаз всички да й го натресем дружно, че да й разпорим устата до гъзо!

Стнъил
Сигурно нема зъби, та ги побира, освен че джуките й са кат' на майка й ануса.

Toшо Дъмбела
06-23-2007, 21:18
ООО тая курва sinful`girl, така ше я плеснем с Галин Релефа, чe после 3 месеца ше ходи като коза у тръни.

sinful`girl
06-23-2007, 21:19

Виж сега,мойто момче....анаболите правят мускулите яки и здрави,но нямат същото действие при курнишончетата,така че нз на кой кво ще правиш,но ще трябва да се помъчиш.................д**а и лайнарите

06-23-2007, 21:20

Виж сега,мойто момче....анаболите правят мускулите яки и здрави,но не нямат същото действие при курнишончетата,така че нз на кой кво ще правиш,но н ще трябва да се помъчиш.................д**а и лайнарите

Кат 15 човека ти натресем по един паток - друго ше говориш, курво. Патката ми е 40 санта. Ако ти я навра в гъза после ще ти извадя червата.

Дон Филип Баровеца
06-23-2007, 21:21
Моята е 45 санта и е твърда като локум ...

sinful`girl
06-23-2007, 21:23

Виж сега,мойто момче....анаболите правят мускулите яки и здрави,но не нямат същото действие при курнишончетата,така че нз на кой кво ще правиш,но н ще трябва да се помъчиш.................д**а и лайнарите

Кат 15 човека ти натресем по един паток - друго ше говориш, курво. Патката ми е 40 санта. Ако ти я навра в гъза после ще ти извадя червата.

Оуууу ама ти знаеш какво е това см....тц тц браво бе

Вальо Бицепса
06-23-2007, 21:25
Аве моя е наи-голям ... точка !

тромбоцит
06-23-2007, 21:25
Пичове и с 60см. няма да я впечатлите
Тая е такава дащна че вече трябва с ръце и крака да се ръга за да не заспи

sinful`girl
06-23-2007, 21:26
Пичове и с 60см. няма да я впечатлите
Тая е такава дащна че вече трябва с ръце и крака да се ръга за да не заспи

Ти ли си новата звезда в отбора на олигофрените :-D

П.С. Мисля,че е време някоя от мод-овете да се намеси :-D

тромбоцит
06-23-2007, 21:27
модовете ги клатим с бандата на смени

sinful`girl
06-23-2007, 21:29
модовете ги клатим с бандата на смени

Kато те попитам тебе,тогава ще отговаряш :-D В случая не съм ти искала мнението ми се струва

Весо Малкия Бидон
06-23-2007, 21:30
Да ве тука една модераторка 5 пъти и се цепи у веждите и тая все още иска. Верно че имам големи боилери и хвърлям по 2-3 литра , ама то бива бива ...
Ше я прасна още един пат у газо и тва е ... наи-много да и се олабя на косата след това.

тромбоцит
06-23-2007, 21:30
Ти и да искаш нищо не можеш да кажеш с тая пълна уста

Kurdokolenko
06-23-2007, 21:31
В крайна сметка, незадоволената мацка реши ли си проблема... :lol:

Дон Филип
06-23-2007, 21:33
абе нщо много коч станахме меракли за една шундра ...
Требва се разберем да я клатим на смени с почивки ...

sinful`girl
06-23-2007, 21:33

Мисля,че сексуално незадоволеното стадо шимпанзета,пишещи в темата ще могат да й решат проблема. Хем и те ще видят какво е тва женски полов орган,хем ще разберат за какво им служат малките израстъчета между краката ....

Kurdokolenko
06-23-2007, 21:36

Мисля,че сексуално незадоволеното стадо шимпанзета,пишещи в темата ще могат да й решат проблема. Хем и те ще видят какво е тва женски полов орган,хем ще разберат за какво им служат малките израстъчета между краката ....

А според мен, това е един човек, не може да има толкоз тъп народ на едно място :lol:

06-23-2007, 21:38
Тая ако е 1/1000000 красива колкото тая дето си е сложила в подписа. Ще я клатиме 5 дена и 5 нощи нон-стоп

sinful`girl
06-23-2007, 21:39

А според мен, това е един човек, не може да има толкоз тъп народ на едно място :lol:

Може би да,щото верно ако има толкова много олигофрени положението става мн лошо....размножават се като въшки...първо беше един де ми се заяде,после двама и накрая 10 комплексарчета се заяждат на моми1е....големи сте мъже бе еййй :lol:

Галин Релефа
06-23-2007, 21:41

Може би да,щото верно ако има толкова много олигофрени положението става мн лошо....размножават се като въшки...първо беше един де ми се заяде,после двама и накрая 10 комплексарчета се заяждат на моми1е....големи сте мъже бе еййй :lol:

не знам ама аз бих те праснал у допарата ...
Ама не съм сигурен, трябва да пия 5-6 мастики преди това. Я прати снимки да не се излажиме после да хванеме срамни буби по топките.

vesuuu
06-23-2007, 21:43
моито момиче стига им обръща внимание, колкото повече им пишеш толкова повеече глупости ще ръсат тея прости шматки....... И не ми пишете на мен глупости щот от много ебане да не зема да ви наеба сичките накрая............

тромбоцит
06-23-2007, 21:43

Язе не се заяждам бре
Просто казвам на хората като те клатят да имат едно на ум че те дондуркат много хора
Иначе нямам нищо против тебе
Даже за да ти го докажа утре пак ще те перкам

Kurdokolenko
06-23-2007, 21:44
големи сте мъже бе еййй

Ни съ ибавай с мУмчЙетата, ходят на фитнес и са много :lol: :lol: :lol:

@Галин Релефа, дай го по-грамотно бе, не научил БГ език, пък тръгнал да говори за ебане :lol: :lol:

sinful`girl
06-23-2007, 21:46
Ама не съм сигурен, трябва да пия 5-6 мастики преди това. Я прати снимки да не се излажиме после да хванеме срамни буби по топките.

Викаш,че би ме праснал у дУпарата,после искаш снимки,за да не се излъжеш нещо и да фанеш срамни буби

Първо,мили мой, От дупарата няма как да фанеш срамни въшки

Второ по снимката няма как да разбереш дали имам или нямам

Като си навържеш мислите логично тогава можеш да ми пишеш.

И понеже тука не е мястото да се заяждаме и да флуудиме има Л.С. като имаш нещо да ми кажеш,кажи ми го там. Тва беше последният ми пост в темата........айде живи и здрави :-D

AlphaPower
06-24-2007, 04:40

Така че се пулиш 'га ти го наврем узаде!
Ей!!!! ГОВЕДО ГАДНО!!!! МАЙКА ТИ ДЕБА ПРОСТА ДЕБА ДРАЗНИШ МЕ БЕ СМОТАНЯК!!!!!!Дано умреш и ти и тъпите ти историй ГОВЕДО БЕЗДАРНО!НА МАЙКА ТИ Ф УСТАТА ДАНО КАДЕ ТЕ Е РОДИЛА ТАКЪФ ИЗРОД! :smt013 :smt013 Такиа кат тебе са само да ги стрелят :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

AlphaPower
06-24-2007, 04:53
големи сте мъже бе еййй

Ни съ ибавай с мУмчЙетата, ходят на фитнес и са много :lol: :lol: :lol:

@Галин Релефа, дай го по-грамотно бе, не научил БГ език, пък тръгнал да говори за ебане :lol: :lol:

Кфо па ти бе данеби да плашиш хората с това а????Ти си много зле знаеш ли данеби случайно да сте избягали от 4ти километър??От де сте се навъдили толкоз идиоти бе мамка му!??!?!Бате 5 човека не можете да се справите с 1 момиче ХХАХАХАА ПОЗОР ЗА МЪЖЕТЕ СТЕ ВИЕ!!!Мислите ли че някое нормално би 1-во псувало момиче а после 2- да казва на момиче че момчетата били много и били ходели на фитнес?Мен не ме Е8е къде ходят и къде не тфа си е техен проблем ама недей да заплашваш ок???? :smt013 :smt013 :smt011 :smt011

AlphaPower
06-24-2007, 04:56

Викаш,че би ме праснал у дУпарата,после искаш снимки,за да не се излъжеш нещо и да фанеш срамни буби

Първо,мили мой, От дупарата няма как да фанеш срамни въшки

Второ по снимката няма как да разбереш дали имам или нямам

Като си навържеш мислите логично тогава можеш да ми пишеш.

И понеже тука не е мястото да се заяждаме и да флуудиме има Л.С. като имаш нещо да ми кажеш,кажи ми го там. Тва беше последният ми пост в темата........айде живи и здрави :-D
Мале не ти завиждам как се справяш с такива идиоти тряя да имаш железни нерви....Шапка ти свалям да знаеш 8) 8) :twisted:

alkobalko
06-24-2007, 06:39
Щом си го правила само 2 пъти, вероятно ципата ти не е била разкъсана напълно. Не вярвах, че някога ще го кажа, но пробвай с нещо малко.

ProstoAz
06-24-2007, 14:57
11 точка от правилника!