View Full Version : Moderated: Кажете как стоят нещата, когато правиш за 1ви път
Ам ще има ли някаква възможност да ми кажете г/д как стоят нещата когато го правиш за първи път...имам предвид задължително ли е кръвотечението и др. неща...
благодаря предварително :)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
malky`bebi{P}
06-24-2007, 09:54
Еми при първият път то не е точно кръвотечение. Не си представяй,че като те отворят ще ти изтиче кръвта.Напротив тече една розова течност,която не е в огромно количество..даже никак. Не е задължително да има такава течност тъй като на всяка жена хименът е с различна големина,а при първият път именно това се къса :wink: Има жени на които хеменът или..е ужасно миниятурен или въобще няма..при които няма кръв :) Но има и такива при които хименът закрива почти цялата дупка и има малко кръв при отварянето :D Така,че не се безпокой :P
Нито е задължително да те боли.
Нито е задължително да ти тече кръв.
Но в повечето случаи става поне едното.
VerryBerry
06-24-2007, 10:54
ne e zadaljitelno,zavisi dali partniora ti e nejen-togava nqma da boli mn ,ako ima nasilie ima i krav,no vs si zavisi...ako i himenat ti e po-treniran sas yprajneniq moje da mine bez bolka,vajnoto e da se otpusne6
sinful`girl
06-24-2007, 11:04
Темите за първия път за безброй много...потърси :!:
tedinkata_
06-24-2007, 16:24
alkobalko
06-24-2007, 16:26
malkoto_sladur4e
06-24-2007, 16:55
Не е задължително да има кръв.Много е важно каква ще ти е психическата нагласа преди това.Трябва да се настроиш,че това е нещо хубаво и,че всичко ще е наред.Примерно мене въобще не ме боля и имаше 2-3 капки кръв чак на дръгия ден вечерта.(смятай :wink: )
men nito me e bolqlo,nito mi e teklo kruv ;) vsi4ko si zavisi ot organizma..pri vseki e razli4no,a i ot psihi4eskata naglasa..ne si misli 4e 6te e gadno i 4e 6te te boli-misli si 4e 6te e hubavo i priqtno i se otpusni i ne se pritesnqvai ot ni6ty ;)