PDA

View Full Version : приятелката ми и възрастта й

lubo_js
06-24-2007, 11:37
Аз съм на 21 и приятелката ми е на 16 (преди седмица ги навърши).Много я обичам,изключително много - тя е момичето,което винаги съм търсел.Страхотна и невероятна...Обичаме се(имал съм няколко приятелки и зная какво казвам).И ето къде идва проблемът.Много хора са ми казвали,че 15-16-годишните не стоят дълго време на едно мнение или че си сменят интересите и т.н.С една дума - "не храни надежди,много е вероятно да те изостави".Така ли е наистина?Много вероятно ли е и как мога да го предотвратя?

BebSsSsinKaA
06-24-2007, 11:46
Ne vinagi e taka taka 4e spokoino.Az sam na 15 i si imam aver po4ti ot godina(11 meseca ve4e i malko)ako tq naistina si te obi4ka i darji na teb nqma da si promeni re6enieto otnosno va6ata vrazka.Uspeh :D

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-24-2007, 12:10
щом се обичате няма от какво да се притесняваш :}

Presley
06-24-2007, 12:14
Эависи от човека..!Има раэлични хора с раэлични принципи.Ако е някое беэотговорно момиченце,може и скоро да ти тегли шута,но ако найстина иэпитва нещо към теб няма.Абе неэнам,не я поэнаваме.

adminka
06-24-2007, 12:17
Аз съм на 21 и приятелката ми е на 16 (преди седмица ги навърши).Много я обичам,изключително много - тя е момичето,което винаги съм търсел.Страхотна и невероятна...Обичаме се(имал съм няколко приятелки и зная какво казвам).И ето къде идва проблемът.Много хора са ми казвали,че 15-16-годишните не стоят дълго време на едно мнение или че си сменят интересите и т.н.С една дума - "не храни надежди,много е вероятно да те изостави".Така ли е наистина?Много вероятно ли е и как мога да го предотвратя?

сам казваш, че тя е страхотна и невероятна... :) ако е толкова добричка и те обича истински годините не са от значение. банално, но факт " за любовта граници няма ". запомни, че някой ако те изостави без логично обяснение значи може би никога не те е обичал и не е бил твой.[-X
Успех :wink:

VerryBerry
06-24-2007, 13:24
ami vse pak si po-golqm i si ''zrql'' tq moje i da si smeni mnenieto,moje i da ne go napravi-vs e veroqtno,vaprosa opira do 4oveka-ako tq te obi4a ne bi ti izneverila kamo li pak da te zareje

koalka
06-24-2007, 18:20
Щом я обичаш и не си с нея само заради секса е много добре.Не е задължително да си сменя мнението и подобни, това зависи и от характера до някаква степен.А, ако държи на теб, не мисля, че някой нормален няма да иска да е с любимия човек. :wink:

Mo6no3
06-24-2007, 18:27
Не виждам такъв проблем, адаш.

mechtaq_za_teb
06-24-2007, 20:06
Ne smqtam,4e shte imash problem s neq.Na tazi vyzrast momi4etata mogat da se privyrjat mnogo kam nqkogo. :D

SpOrTs_GiRl
06-24-2007, 20:08
Ако е достатъчно зряла за възрастта си няма да те замени просто така. Спокойно ;)

STS
06-24-2007, 20:13
Много мразя такива хора дето не могат нормално гадже на тяхна възраст да си намерят а трябва да се възползват от това че по-малките момичета харесват батковци.

Ако си здухан ще те остави, просто е тръгнала с теб защото си батко някъв.

PLAMENKO
06-24-2007, 20:15
имала си АВЕР hhahaahahah лелелел

djuki
06-24-2007, 20:18
Зависи от мацката , но щом се обичате не се притеснявай .

тромбоцит
06-24-2007, 20:26

Ми като си тъп и грозен и толкова жалък че да се ровиш във форуми на проблемни тийнове за да търсиш помощ как да задържиш неква тъпа путка много ясно че ще те остави бе да те еба у лешпера

LilitoO
06-24-2007, 20:44
Познавам хора които от по малки са заедно...още от 8 клас сега са 11 и още са заедно....в 8 клас се падат на по 14 години..не виждам проблем ако се обичате наистина...защо тр да те оставя????

BAYO
06-25-2007, 02:51
Presley`n`Sum разпраа, че си е до човека - и е права да ти кажа.

lubo_js разправаш, че си я обичаш до уши - те тогава тя те обича по-малко вярвай ми ;)

Разправаш още, че хората каали за тия ... новоизлюпените госпожички ... 14,15,16 годишните .. не се застоявали мно на едно място. Ми така е бе, така е. Нали ги гледам..

не и угаждай мно мно , че утре ш'те смени за нова обувка, с чисто нова подметка. АЕ мир и на вам наоре :!: