View Full Version : родителите и гаджето
как бихте постъпили ако вашите изведнъж ви забранят да се виждате вече с гаджето си?казвам изведнъж защото така се получи при мен.заедно сме от 1 година и от както баща ми си дойде неочаквано вкъщи от тогава станаха панаирите.не ни е видял да правим нещо,просто външната врата беше заключена,а по принцип като има някой вкъщи не заключваме.звънна 2 пъти на звънеца,но аз докато се облека....и ме пита защо заключвам,а аз си замълчах.вие ако бяхте на мое място какво бихте му отговорили?
на 18 години съм.за бебе ли ме има още?кой ли знае какво е станало... :( не искам да се разделям с него.обичам го.даже съм готова да се скарам с нашите и да не им говоря,също и да си събера багажа и да отида при приятеля ми.моля ви дайте ми съвети какво да правя!как да оправя нещата и всичко да си е като преди?Благодаря предварително!
lubovta e po silna ot si44kooo :lol: po dobre stoi s frto si :smt004
ми като си готова и не си бебе си събирай боклуците и отивай да живееш с него !
sexa_na_kompleksa
06-24-2007, 12:42
Опитай се да поговориш с баща си.Обясни му,че много държиш на прителя си и че нищо не сте правили.Кажи му,че трябва да ти има малко повече доверие,че ти си вече на 18,но не забравяй,че за него ти винаги ще си останеш неговото малко момиче,винаги ще те ревнува - бащите са такива към своите момиченца,баща ми е същия... Но гледай да не се стига до крайни мерки като преместване у приятеля ти,защото сега колкото и много да се обичате не се знае след година - две какво ще стане ... Пък ваще ще са ти родители цял живот.
Успех!
Ного ясно, че гаджето...щом сте заедно вече 1 година, значи се обичате. Виждай го тайно ако трябва, но не късай с него само защото ваще не го искат. Те НЕ знаят по-добре дали се обичате или не.... може да са по-мъдри и т.н., ама ваще отношения си ги разбирате САМО вие!!!
аз с баща ми по принцип не разговарям много много.пък камо ли за такова нещо да му говоря.казал е и на майка ми и по добре с нея да говоря.уф а приятелят ми даже не знае че има такъв проблем.да му го споделя ли или?
Сподели му! Все пак той ти е най-близкия човек, кажи му - тъкмо ще получиш още едно мнение, а и подкрепа ;)
sexa_na_kompleksa
06-24-2007, 12:49
Поговори с майката ти,пък тя после ще поговри с баща ти.
А дали да споделиш с приятеля ти - според мен - да.Трябва да знае какво става,но гледай да не направи някоя глупост.
Бих им изкормил гръкляните!
LaDy_DaQnA
06-24-2007, 13:08
Xe-xe...iska6 da ti pomognem a ne kazva6 dali voob6te se e slu4ilo ne6to za6toto ot pro4etenoto ne razbrah za6to si se obli4ala...nai mnogo da mu be6e obqsnila 4e si izlizala ot banqta.No vse pak razkaji kakvo e stanalo i ne burzai da napuska6 roditelite ti.Ti moje da izbqga6 ot problema no toi 6te prduljava da su6testvuva...ne e lo6o da ni spodeli6(pone spored men),no tfa si e li4no tvoq raota
аз помислих че вие е станало ясно какво правим,след като съм заключила,а друг път както казах не го правя.и като звънна първия път станахме,но докато се облечем и двамата... и се звънна пак тогава отидох...след 5 мин.някъде баща ми влезе в стаята.леглото си беше оправено,ние си бяхме облякани.нито е видял нещо,а какво стана... :?
kaji na va6te 4e priqtelq ti e zaklu4il vratata po navik :D 6tom ni6to ne e vidql ot lubovnata vi igra, tova e variant,koito spored men e dosta dobar :P
SpOrTs_GiRl
06-24-2007, 21:23
Поговори с тях и им обясни, че вече не си малка и т.н. Те бащите много ревнуват дъщерите си тъй че.. успех !
malkoto_sladur4e
06-24-2007, 21:31
Ти си на 18 и позволяваш на вашите да те контролират така като бебе???ОЛЕ!Махай се от тях бе!Намираш си работа а-у...живееш с гаджето :arrow: ИДЕАЛНО! :D :D :D
ми като си готова и не си бебе си събирай боклуците и отивай да живееш с него !
Е тфа беше най-рулиращия отговор тука до ся !!!
хах то така става,щракваш с пръсти и си намираш работа,отиваш да живееш с гаджето и се отделяш от семейството...хах оптимисти
Не знам какъв трябва да си, за да позволиш на родителите ти да ти управляват живота едва ли не.Когато примерно родителите ми кажат, че не трябва да се виждам с приятеля ми, трябва да имат не знам каква основателна причина, за да го направя.А не, както съм казвала-един каприз просто ей така, защото те не го харесват, като дори и не го познават.Радвам се, че нямам такива родители.
Все пак баща ти просто ей така си е решил, че не трябва да се виждаш с него, така ли?Ако е така-не трябва да го слушаш!Ще бъде глупаво, много при това...Още по-малко, че си на 18-дори и да живееш при тях, това не означава, че не можеш да се виждаш, с който на теб ти харесва.
Най-важноно е да си отстояваш позицията и да не отстъпваш. :wink:
1 vo nee tolko lesno da zaebe6 roditelite si i da tragne6 s nego, 2 ro ne moje6 i da ostavi6 lubovta da si sedi6 samotna s mama i tati. prosto im obqsni 4e ne sai na 13 ta da te nakazvat i da ti kazvat ko da rpai6 :) uspeh mili4ka :)
Parvo...Da ba6ta ti te smqta za bebe ...tak e i taka 6te bade dalgo vreme.....
Vtoro.....ba6tite pravqt vs vazmojno da predpazqt da6terite si......pravila e pri vseki slu4ai....
treto......tova koeto moje6 da napravi6 e da zapoznae6 roditelite si s priqtelq si i ako TOI demek gadjeto e svesten.....kakakvto nai-veroqtno e.....ba6ta ti 6te go haresa...ako ne stane taka.....maikite vinagi sa na stranat na da6terite si...spe4eli maika si -a2 tq 6te 6brab6tva ba6tat ti
Momche sam i nemoi6 si predstvai6 kakvi premejdiq sam imal s ba6tite.....te me mrazqt a pak maikite sa na moq starana......tova e taktikata.....
Uspeh i badi iskrenna....
P.S.Nedei pravi gluposti da se kara6 s roditelite si i da se meosti6 pri gadjeto....ok......Tova 6te ti sazdade problemi koito ne moje6 da razre6i6b sama.....
vlubenata01
06-25-2007, 19:15
Не знам какъв трябва да си, за да позволиш на родителите ти да ти управляват живота едва ли не.Когато примерно родителите ми кажат, че не трябва да се виждам с приятеля ми, трябва да имат не знам каква основателна причина, за да го направя.А не, както съм казвала-един каприз просто ей така, защото те не го харесват, като дори и не го познават.Радвам се, че нямам такива родители.
Все пак баща ти просто ей така си е решил, че не трябва да се виждаш с него, така ли?Ако е така-не трябва да го слушаш!Ще бъде глупаво, много при това...Още по-малко, че си на 18-дори и да живееш при тях, това не означава, че не можеш да се виждаш, с който на теб ти харесва.
Най-важноно е да си отстояваш позицията и да не отстъпваш. :wink:
absolutno sam saglasna
Мога да ти отговоря от страната на по голям брат не от на баща ама за мен сестра ми си ми е като дъщеричка аз съм си я отгледал :lol:
И когато започна първата и сериозна връзка направо неможех да си седя на задника просто се притеснявах тоя да не и направи нещо в краина сметка са още заедно а той е свестен човек.
А сега по темата ти: Ми просто се притеснява човека как може малкото му момиченце да пораства и то доста бързо за него :wink: в краина сметка рано или късно ще се отделиш от него и това определено няма да му хареса :wink: Такива сме си мъжете ревниви д одупка особено ако става дума или за дъщеря или за по малка сестричка :lol:
Просто поговори с него и нещата ше се оправят :D
Vladokaaa
06-25-2007, 23:27
Nqma da mi zabranqt :)
alkobalko
06-26-2007, 04:20
Сподели с приятеля си. След това поговори с майка си. Все пак ти си на 18, не може цял живот те да контролират живота ти.
sladi4ka_qni4ka
06-26-2007, 13:31
emm razgovarqi s ba6ta sii.... pukk toi ne trqbva taka d ati zabranqva da se vijdash s gadjeto sii ne e 4estno,,
MuJleH4eTo
06-26-2007, 14:15
Опитай се да постигнете консенсус с татето :) Иначе нямаш друг избор освен да им теглиш една ;)