View Full Version : Moderated:Проблем-ниско самочувствие
Имам един проблем, който сигурно идва от недостатъчно високо самочувствие! Първо да кажа,че съм на 17 и досега не съм имала гадже,но това не ме притеснява,защото ме харесват и се опитват да осъществят някакъв контакт с мен! А аз имам страх,че ще им бъда скучна и ,че ще им омръзна ако тръгнем! :( Може би,защото имах труден пубертет и станах по-затворена(вече не толкова) и не бръщолевя мн и затова си мисля,че бих била скучна!
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Това,че няма да говориш глупости и няма да се лигавиш в никакъв случай не значи,че ще си скучна.Излез с момче !
sexa_na_kompleksa
06-24-2007, 12:52
Аз не виждам никакъв проблем :smt017
cherinka
06-24-2007, 12:53
Аайде помисли малко. Да не би да печелиш нещо от това, че те е страх?!
Разбира се, че трябва да пробваш, да видиш какво е, и чак тогава да си вадиш изводи скучна ли си или не си, защото само с мислене нищо не става.
LaDy_DaQnA
06-24-2007, 13:03
Mi misli si....Ama nali ima 1 laf:Edna patka mislila mislila i nakraq umrqla! :D opitai trugni s nqkoi...Ako ne se opari6 nqma da razbere6 kakvo ne ti e nared deistvai na misli!
Хората отдавна са го казали - "За всеки влак си има пътници" :wink: Аз няма какво друго да добавя, освен да ти кажа просто да търсиш подходящ човек, който да те харесва такава, каквато си ;-) Успех :smt006
СрИ, ма де ти е проблема ?!
търсиш подходящ човек, който да те харесва такава, каквато си
Тфа е филма , един е, не е сериен, живей го така, както ти е кеф, че тфоя филм не е кат Шрек, Шрек 2, Шрек 3 ... мое да не дочакаме Шрек 4 :-({|= :smt005
cherinka
06-25-2007, 03:57
Хората отдавна са го казали - "За всеки влак си има пътници" :wink:
АТАКАБГ преди време беше казал едно нещо във връзка със
За всеки влак си има пътници
.. но някои линии ги спират..
За всеки влак си има пътници
.. но някои линии ги спират..[/quote]
Ама ги отварят на ново нали, хем далавера , возиш се в по-луксозни влакове и влакчета и прочие ...
тъпо е ,ма е така . Имам приятел , 68% детски паралич ... гадженцето му също не е мноо красивичко, мааа си се обичкат ... кфо мое ги спре !? :smt016
Имам един проблем, който сигурно идва от недостатъчно високо самочувствие! Първо да кажа,че съм на 17 и досега не съм имала гадже,но това не ме притеснява,защото ме харесват и се опитват да осъществят някакъв контакт с мен! А аз имам страх,че ще им бъда скучна и ,че ще им омръзна ако тръгнем! :( Може би,защото имах труден пубертет и станах по-затворена(вече не толкова) и не бръщолевя мн и затова си мисля,че бих била скучна!
Сигурно, точно двама души на които им е трудно да говорят с останалите, биха успяли да говорят по между си най- спокойно. Нека си пишем, скайпa ми е typshop
Uptown_soldier
06-25-2007, 14:03
Всъщност, не би трябвало да се притесняваш, че ще бъдеш скучна, а трябва да се отпуснеш - бъди възможно най-спокойна, когато разговаряш, с някое момче. В началото можеш да го оставиш той да бъде по-активен в разговора, но с времето сама, ще взимаш думата. А това, че ще омръзнеш на някой си, ако тръгнете, също не би трябвало да те притеснява. Добре е, че си написала възрастта си. Момчетата и момичетата на тази и около тази възраст са все още мн неопитни, от гледна точка на препочитанията си към противоположния пол.Имам предвид, че връстниците ми търсят едно, но в последствие се оказва, че характерите и интересите на двамата са различни. Това не се отнася за всички, но е нормално.
ПП: Преди време бях писал в тема за ниското самочувствие и там дадох съвети за решение на проблема.
sasha_90
06-25-2007, 14:32
Изобщо не се притеснявай.Мисля,че твоето притеснение е от това,че си нямала гадже досега,така ли е? :)
moon_flower
06-25-2007, 14:34
Бъди себе си.Това е моят съвет.Няма от какво да се притесняваш.
значи отиваш в планината
качваш се на високо и крещиш обичам те ако никоиу не отговори до 10 секунди скачш от скалата 8-[
krem4et0
06-25-2007, 16:14
това, че аз говоря без спирка, съвсем не значи, че съм интересна, а още по-малко забавна. Даже понякога приятеля ми усещам, че се оттегчава и ме слуша от уважение. Ама той обича това в мен-да говоря много и то все неща, които не са му интересни. казва, че е чаровно. Просто ти трябва момче, което да смята за чаровно мълчанието и/ли свенливостта ти!
...Punк r0cк pRinCeSs...
06-25-2007, 16:28
Какво постигаш като бягаш?...Харесват те или не..това си ти!! Излизай с момчета ...ще минеш през двама трима идиоти..но пъъък..всички сме минавали.. така че,не му мисли много..просто действай..а пък ако на някое момче не му допаднеш..то губи :)
Не мисля, че като мълчиш малко повече това ще се отрази.Не е задължително да говориш постоянно, за да привлечеш вниманието на някой.И все пак естествено, не трябва да млъкваш и една дума да не обелваш.Важно е, когато си отвориш устата да казваш смислени неща. :wink:
sladi4ka_qni4ka
06-25-2007, 17:13
emm dokato ne trygne6 s nqkoi mom4e ti nemojesh prosto ei taka d arazberesh dali 6te mu bydesh sku4na
hip Hop Mace
06-25-2007, 17:34
Ще ти напиша някой раоти ти сама си вади изводите:
Не позволявай страхът от грешки да те извади от играта
Единственото нещо което може да попречи на мечтите ти да се сбъднат си самият ТИ !
По добре да съжеляваш за нещо което си направил отколкото за нещо което не си направил.
Има още много страшно много неща но няма смисл да ти ги пиша щото предполагам схвана смисъла ;)
EvilBrunette
06-26-2007, 14:43
Знам, че не е лесно да ти казажат - "Бъди по-смела", "Бъди по-спокойна" или "Имай повече самочувствие". Едва ли аз съм човекът, който може да ти даде добър съвет, по простата причина, че ситуацията при мен е подобна (няма да се очудя и по-зле да е). Надявам се поне да ти олекне като знаеш, че не си единствена. Аз си го обеснявам с възрастта и както каза ти "трудно детство". Просто ме е страх, че ще се изложа или самата аз ще остана разочарована... :roll: Трудно разкривам себе си пред хората и понякога се чудя, как въпреки всичко някои имат търпение да се занимават с мен... и все пък хубавото е, че има такива хора. Понякога си мисля, че ако се опитам да се променя (да не съм толкова срамежлива), ще се превърна в друг овек, който няма да мога да понасям. Така че не мисля, че и ти трбва да се променяш, за да допаднеш на другите. Все някои ще открие чар в това, че си срамежлива и ще те хареса такава, каквато си - неповторима. :wink: She Is Not Weak, Shy Is Unique! :oops: (ако не се лъжа, така беше)
аз попринцип също съм супер затворен човек и трудно се разкривам пред другите, затова и трудно общувам, но се опитвам да го променя. Понякога като слушам другите как говорят за това, 4е не млъкват и пр им харесват точно тва или пък просто им е по-лесно, ми става мноо кофти, ама не мога да се променя...аз съм такава...едно момче ме хареса, излизахме, целувахме се, мисля че имаме доста общо и като не съм с него ми идват много неща на ум за които мога да си говоря с него, но когато съм с него само мълча и някво се вцепенявам такова, което е много тъпо, но тва с времето се променя...а и тва ми беше първата целувка, първото момче с което имам по близки отношения...вярно че съм на 14...ама ако не бях опитала вечно щеше да ме е страх (и мене ме беше страх ти ко си мислиш :wink: ) ...пък и щом те харесват-давай смело, ако не стане-не се депресираш(при мене често става така и се депресирам,което не е хубаво :wink: )...продалжаваш докато не намериш точния човек :wink: