PDA

View Full Version : Как разбирате дали партньорът ви има болест

skycity
06-24-2007, 13:05
Добре де едно не мога да разбера,чета из форума и вече някоко пъти срещнах фрази като "Аз го правя без презерватив,защото имам постоянен партньор и няма да лепна някоя болест".От къде са сигурни това не значи че след като го правиш с постоянен можеш да си убеден,че той/тя няма болести по полов път.До колкото зная само с изследвание или...

Sam90
06-24-2007, 13:08
Ами предполага се, че когато имаш сериозно гадже, значи се обичате и си вярвате... :)

krem4et0
06-24-2007, 13:10
А ако се е заразил преди това?
Аз съм правила само с един, а и той е правил само с мене. И въпреки това си лепнахме инфекция. гаранция няма. Единствено вяра хващам на изследванията. И двамата сме си правили преди време и вярвам, че поне сериозни неща като СПИН,Сифилис или хепатит нямаме. за другото.....стискам палци.

shizzle
06-24-2007, 13:38
Ако е била девствена преди това не можеш нищо сериозно да хванеш. Ако не е била, а сте заедно дълго време - изследвания. Макар напоследък да съм леко шашнат, тъй като ми заразправяха как хора заразяват със СПИН абсолютно невинни и неподозиращи хора. Едно бодване със заразена игла и няма да разбереш откъде ти е дошло.

skycity
06-24-2007, 14:11
до сега само с нея съм правил секс,тя също така.
Искате да кажете,че болестите може само да се "препредават" от други,а не да се развиват самостоятелно??? :shock:

lo_flo
06-24-2007, 14:18
Стига,де хора,бъдете по-нормални!възможно е да се получи инфекция и ако е пила някакви хапчета.Например на мен пред 7-8 месеца ми се денормализира флората на влагалището,заради антибиотик.

shizzle
06-24-2007, 14:22
до сега само с нея съм правил секс,тя също така.
Искате да кажете,че болестите може само да се "препредават" от други,а не да се развиват самостоятелно??? :shock:

Естествено, че се предават. Поне сериозните болести. (естествено, освен ако ТОЧНО в партньора ти не се развие нова смъртоносна болест ей-така, от нищото) Инфекциите се развиват самостоятелно, но те се оправят с лекарска намеса.