View Full Version : 4uvstva?
bihte li razkrili chuvstavata si na 4oveka koito obi4ate bez da ste sigurni v nego.pitam poneje sam ludo vlubena v edno momche i ot dosta vreme se muchim da napravim ne6to mejdu nas no nikoga ne sme stigali do tova da si izqsnim kakvo chuvstvame vsashtnost
изяснете си всичко щото после става мн куцо :roll:
VerryBerry
06-24-2007, 13:28
mi az bih se prestra6ila,no malko me samnqva 4e bih go kazala na 4oveka kogoto obi4am direktno v o4ite...a 6to se otnasq do teb-parvo tr da se opoznaete i tiogava da govorite za 4uvstva-ina4e bez opoznavane slu4aqt e prosto uvle4enie..
Може би бих му приэнала...эависи от ситуацията.Ако виждам ,че и той има нещо към мен-бих.
Разбира се че ще и кажа! Все пак ако искаш да я ебеш трябва да се жертваш малко!
дай му да те чука анално! така ще разбере колко го обичаш!
Да... Естествено, че ще й признаеш!
Ето например ако искаш да задоволиш животинските си инстинкти, трябва да се преструваш на човек за 5 минути.
После я затваряш в един асансьор и почваш да къртиш всичко наред.
Като излезете (ако) няма да сте същите повече.
А, ако се самоубие, не се притеснявяй. Това значи че е била дете емо и само си си загубил времето.
same`girl
06-24-2007, 13:47
ot lubovta do chukaneto ima ogromna razlika..
ot lubovta do chukaneto ima ogromna razlika..
така си мислиш ти :) ;)
няма любов! иМА САМО ЖИВОТИНСКО ПРИВЛИЧАНЕ!
same`girl
06-24-2007, 13:54
ami da tochno taka si mislq.za se chukash s nqkoi ne e neobhodimo da go obichash.tuka do kolkoto razbrah govorim za lubov ako ti nz kakvo e tova i samo se chudish na koq kude da go turish ne davai saveti :smt019
няма любов! иМА САМО ЖИВОТИНСКО ПРИВЛИЧАНЕ!
Абсолютно!
И ако не го задоволиш навреме, после няма да ти става!
ХА! И няма да можеш да отделиш повече от 2 милилитра!
abe kat e tolkoz umrql za zadovolqvane ima si ru4i4ki hei gi dve kakto se peeshe v edna pesen
SaYoNaRa
06-24-2007, 14:00
Ами ако той не прави първата крачка ти го покани на кафе нещо там, да се опознаете и след тва се обичайте колкото искате.
UnaBletoLoVeU
06-24-2007, 14:04
Аве ей вие, 3мата новаци, я да поспрете с глупостите си!
А по темата: Направих така и сгреших. Знам, че и той ме харесва поне малко, но сега, когато му казах и някакси помисли, че ме притежава вече, че няма смисъл да се държи както преди и просто каквото и да направи аз съм неговата играчка, защото ГО ХАРЕСВАМ!
Аве ей вие, 3мата новаци, я да поспрете с глупостите си!
Написах сти'отворение за назе тримата щото сме пичуи!
3Мата новаци
О йе, луди сме!
И не сме СТРЕСОВЕ!
Ако щеш, пъди ни
Ние все ще флудими!
На форума да го тура
Той пък деба няма уста!
Ту наляво, ту надясно
В емовска уста-опасно!
Сърбят ме пак мъдите
Чеша ги с ушите!
Трима пичове сме тука
А темите ни са в боклука!
Модераторките - незадоволени
Редуваме се да флъдим на смени!
Може трима да сме само днес
Ама нататък ш'са сберем за цял бирфест!
ами аз бих разкрила чувствата си .. бих искала да знам и той какво чувства ..като си мълча и си се мъча... каде е кефа на това че съм луда по него :-)
tedinkata_
06-24-2007, 16:44
az bqx v sashtoto polojenie no razkrix chuvstata si kum nego i sega sme zaedno :) .. prosto mu priznai :P uspex
Хахха Венорез, разтеЖ, но не старееЖ. ГлупаФ си, ма кеФиш мЪ. Чупи мифки, кърти плочки, емо-тата на паржолки, кх кх кх ...
Цял живот ш' си останеш такъв инвалид , бегай у лево , че мно се напуших тая вечер зарад тебе :shock: :lol: :lol:
давай смело .... смъкни картите преди всичко да е станало много объркано и да си с вързани ръце ;-)