View Full Version : pritesneniq sled s4ko
babytooo
06-24-2007, 21:52
mili4ka zna4i neska go napravih za parvi put s priqtelqt mi...bolq me malko no samo kogato mi go vkara za parvi put posle sviknah i ne use6tah bolka ima6e i malko krav.daje i pove4eto mi fr-ki mi kazvaha 4e ne e priqtno a na men mi haresa mnogo.no sega pri hodene v taletnata zabelqzah 4e ima krav vse o6te i adksi mnogo se pritesnqvam naistina.moje li da e ne6to seriozno ili e normalno?pls pomognete mi i bes bazici pls
Mi6LeNcEtY`{P}
06-24-2007, 22:19
normalno e spokoino :wink: i pri men be6e ne6to takova...sled nqkolko dena se opravq6 :)
cherinka
06-25-2007, 02:54
О, и аз бях така.
Следващите редове са за тези от форума:
Абе, хора, в 2-3 теми (отдавна) бях забелязала, че се говореше, че след секс има вероятност да ти дойде, понеже не знам си какво се изтласквало.
Това вярно ли?
Едни казват Не, други казват Да, и в крайна сметка каква е истината?!
Защото на мен след 1вия път ми течи близо 5-6 дена и си беше като чист мензис..
BeautifulWorld
06-25-2007, 03:58
Нормално е това, което го описваш - 2-3 дни след първия път тече по малко кръв, при мен дори и следващите няколко пъти пак имаше кръв, но след това беше ОК.
По другия въпрос - Не знам дали секса може да предизвика да ти дойде. Аз когато го правих за пръв път бях като теб - направо си ми дойде на другия ден. Пък и след това още веднъж ми се случи.
alkobalko
06-25-2007, 04:00
Нормално е , не трябва да се притесняваш.
Само да допълня, че също толкова нормално е да ти закъснее няколко дни.
spokoino otva e suvsem normalno qvlenie ne se pritesnqvai