View Full Version : Училище и извън него
Партизанчо
06-24-2007, 23:30
Нямам личен живто. От даскало в лабораторията, от нея у къщата.А вие как прекавате деня си? Кефите ли се на училището и образователанта система като цяло? :D
Венорезчо
06-24-2007, 23:39
Ти си добре!
Какво да кажа аз като от даскало направо в лабораторията и на другия ден обратно? Без да имам къща!
Баси гадното е, вчера например ме използваха за опитно зайче - сипаха ми 1.5 литра Киселина в шишето с Кока-Колата да видят дали съм податлив към язви.
Или ми наблъскаха храната с хормони от бобър! Днеска цял ден ръфам
бюрото и пляскам с опашка по стола.
Но всичко ще отшуми! Спокойно, пич, винаги когато си сам, наоколо ще лежи ту нож, ту трион.
Ако намериш, срежи си вените от мен.
cherinka
06-25-2007, 03:51
Ба, и аз така :-D
Нищо, радвай се.
Аз кво да кажа.. толкова много време прекарвах вкъщи.. с мама, с тати, с родата.. всичко си ми беше идеално.. на даскало се виждах с "приятелки" и т.н, по едно време бая се бях затворила и в себе си и в къщи и кфо ставааааааа? - Взех, че почнах да излизам и ето наааа, почна се с проблемите.. ся не ме свърта на едно място.. живота извън къщи е ужасен!
Искам мама!
Mi kefa se na daskaloto i to mnogo obiknoveno hodq na kefe s fr. sled daskalo ili se razkarvam nekade s bira v raka :-D 4ove4e ne se zatvarqi v sebe si a se kefi na jivota 6ot posle nema da ima6 vreme za tva :wink:
ми ходя си на даскало (понякога :) ), после някъде с приятели на кафе примерно и после обиновено се събирам с гаджето и прекарваме вечерта (а може и нощта) заедно...
даскало -> компа
компа -> даскало ..
:-)
даскало -> компа
компа -> даскало ..
:-)
същото
излизал съм 1 път за целия ми живот досега
В училище и иэвън него...эа мен това са два раэлични свята..!в училище съм с едни хора,а иэвън училище със съвсем други,иэключая един-двама човека,с които се виждам и иэвън училище...!Ма така е по-раэнообраэно :-D
Vladokaaa
06-26-2007, 05:04
Мне кво да се кефя на тапото даскало че даскалите са ми смотани и се чудят как да ме забият с успех да бе тия гадове мръсни///...
mechtaq_za_teb
06-26-2007, 06:04
Hodq na daskalo,sled tova v kashti za 4as-dva...sled tova navan s fr :-D
Vladokaaa
06-26-2007, 06:41
Е поне не се чудих кво да правиш ;)
Kisses_P
06-26-2007, 07:36
Изобоще не ме кефи даскалото.А и цялото време ми взима..както съм втора смяна.И сега в края на срока отделни даскали решиха да се прават на много знаещи и гледат как да ти съсипат успеха... един ден преди да замина аз трябва да седа и да уча с часове.та това и през годината не се е случвало. ](*,) Обикновено излизам преди и след даскало и после на пс, но сега нямам никакво време за излизане. :evil: