PDA

View Full Version : Аааааааааах живооооооот......

cherinka
06-25-2007, 02:45
ох
Някакво такова ми е в момента... дори не мога да намеря подходяща дума да го опиша..
Бившите изкачат там, където и когато най-малко очаквам :-D (оф, не е смешно).
Мани мани, голяма закъсвация и ми е супер объркващо.
Тва не е живот, бе.
Къде е това щастие, и аз искам да го усетя..
ой
Така ми е размътена главата.
И в интерес на истината като видя някоя стара изгора, и така 3-4 дена си горя по нея и после забравям, че въобще съм го видяла...
Ама тия 3-4 дни са кошмарни..
Тия мъже и те :-D

Такам, и аз да кажа нещо:

Та значи,
:arrow: 'любовта' идва когато най-малко я очакваш.
:arrow: "Ако седиш с кръстени ръце, не се знае дали ще мине, или въобще 'любовта' е минала покрай теб."

Извод:
ъЪЪ. Като седа, не идва. Като я търся - пак не идва.
Ибах мама му.
Аман значи!

Абе, истината е, че никога човек не се чувства напълно задоволен, ощастливен и щастлив от всичко. Винаги има някакви пречки, ама кофтито е, че когато е нужно да се бори и да се справи с тях, не знае какво го очаква след това.
Ей тая неизвестност ме поболява от всякъде!

Не знам какво друго да кажа.
Снощи като видях едно бивше гадженце -> :shock: буквално замръзнах. После не можех да си оправя лафа.. говорех страшно превъзбудено. Имах нещо в гърлото и говора ми беше адски затруднен. Пих кола. Главата ме зацепи. Прибрах се. Дигнах температура. Повърнах няколко пъти. Умрях от жега тая нощ. Събудих се, и все още има някакви следи от любовна криза. (ахаххха тва последното словосъчетание...)..

та така...

BAYO
06-25-2007, 04:27
Е тфа е животецо ... едни биричка, други количка ... днеска ти пиеш, утре тебе те гътат ... такъв е живота ....

за любовта ... ба ле га ... май не тря я търсим, щот и да я намерим, неа да знаем, че сме я открили.

за гаджетата .... аве ти кфо искаш от тях същност, да моем ти помогнА, Аз :> щото мога, не щото искам, то искам , ма и мога => искам и мога = аз ;) хъхъ

за жегата ... ела в Сандански, тука напрао , днеска (б.р. вчера вече) слизам от балкана, нашия, арния .. горе ладийка , рекичката, водопадчето, поизпекох се малко след яката баня в 12 градусовата вода... слизам аз тука, кат ме лъхна ми ти тоя горещ въздух, кфо да прайм ся ... обадих се на 1 приятел, баща му шеф на леярната тука в Санднански .. и така му разпраам;

Вентси (Венци) , аве баща ти нещо мноо е надървил тия комини бе, яката авра е тука!? И той разпраа ; абе не е от комините , от времето е, ма теб ти е жега, щот идваш от хладното. И верно .. ма кфо верно .. гледам си термометъра в момента ; стайна темп 28 , отвънка вееке 23 градуса. А кат знам , че треа се спи по жегитеее...

извод от цялата тая ситуация; жеги, жени, деца, женени с деца, любов, секс ... да не ти дреме на шапката .. прави си нещата к'вито мислиш, че тряя, пък бах го, да стаа кфото ще :wink: :P

LoReTo
06-25-2007, 06:03
жеги, жени, деца, женени с деца, любов, секс ... да не ти дреме на шапката .. прави си нещата к'вито мислиш, че тряя, пък бах го, да стаа кфото ще Wink Razz

Това е истината...прави каквото тряаа па да става квото ще... :)

Nadelina
06-25-2007, 06:25
OoOooo Kolko pyti sym izpadala v podobni lubovni krizi... am kfo da se prai.. Samo edin pogled me e otnasql na neveroqtni mesta.. edna usmivka i sym se raztapqla.. i kogato toq blajen mig e svyrshval.. sym podivqvala.. i sym bila bolna.. kakva e taq lubov ne mi e qsno.. i kakvo iskame naistina.. zashto go iskame.. i zashto tochno ot nego.. kogato toi ne ni go dade... bahsi.. tfa koeto ne mojem da imame ni kara da go jelaem po silno... zabranenia plod e nai sladyk... i horata kazvat che vremeto lekuva... i kakvo lekuva.. kat go vidq i vsichko pak me vryhlita sys nechoveshka sila.. Am tfa e jivota!

Inache mi haresva tfa det imash otdolu na podpisa... I to moje da se vkluchi kym temata.. haha..

I osven tova iskam da kaja oshte neshto... Snoshti gledah PyrL HarByr... Takava ubiistveno silna lubov.. "Az ojivqh zashtoto te obichah" - bqha dumite mu.... Tolkova silna che te kara da nastryhvash.. Ta.. az oshte vqrvam v lubovta.. i imenno v tazi v lubov... neveroqtno chistata.. udivitelno silna.. i beuslovno jertvogotovna..ito spodelena.. Sig sym naivnica.. Sig sym dete... shtoto nqkoi kazvat che tq e samo po filmite... Ne znam..... :)

mademoiselle_de_Soleil
06-25-2007, 08:04
=D> =D> =D> =D> Eto takiva mneniq mi deistvat super obodritelno!!! 4ovek trqbva da se oglejda neprekusnato, za6toto 6tasieto i liubovta minavat 4esto pokrai nas, samo trqbva da se ogledame. I .... AmAn ve4e ot biv6i gajeta!!! :smt013 Skusali sme i tolko ..... za kvo da si trova jivota pove4e :D

koalka
06-25-2007, 08:06
Явно още си имаш някакви трепети към бившите и като ги видиш после бързо ти минава.Може би това е нормално.Но все пак не си струва да започваш връзка само заради това, може би знаеш.
И права си-понякога човек наистина не знае какво иска и е трудно да му се угоди.

MARAETETETETTETETE
06-25-2007, 18:26
Никога нищо не е едно и също. Всичко идва, за да си отмине.
А ти, мила, не бива да гледаш в миналото. Дигни високо глава и продължавай напред. Всеки следващ е по-добър от предишния! факт!