View Full Version : Tamponi
Nadelina
06-25-2007, 06:58
Hora.. izchetoh 1 milion temi za tamponite i neshto ne uspqh da se udovletvorq.. Ta iskam da vi kaja che odeve probvah da si sloja tampon.. Izchetoh instrukciite.. i vse si mislq che go slojih kakto trqbva.. Ama tam pishe che ne trqbva da se useshta.. a az go useshtah... Sedqh s nego 3 chasa i go mahnah.. Ta iskam da pitam.. dali e vyzmojno da go useshtam shtoto slagam tampon za pyrvi pyt.. ili naistina ne sym se spravila s postavqneto.. i iskam da pitam do kolko navytre trqbva da mi vleze prysta dokato go slagam.. shtot az do polovinata nqkyde.. i oshte neshto.. vie v kakva poza si slagate tampona... I naistina se izvinqvam za povtarqshtata se tema...
ei zdr na4i ne se spi4ai za problema si se pak ti e 1vi put misulta mi e 4e trqq da go sloji6 po navutre dokato ne go yse6ta6 ne se pritesnqvai tampona nqma kade da otide f tebe taka 4e napuhai go kolkoto moje po navutre no ne zabravaqi da proveri6 dali vruv4icata se vijda zaduljitelno trqbva da stur4i pone muni4ko i da proveri6 dali e stegnata za tampona po princip nai ydobnata poza e da si sloji6 krakut na toaletnata 4iniq i da go digne6 i da se otpysne6 i se razkra4i ili prosto stoi prava i klekni samo malko i se razkra4i za da ti e ydobno :) ob6to zeto tova e
Sladkata_Nansi
06-25-2007, 08:13
http://www.zaizrastvaneto-bg.com/csp/student/ Tuk pi6e mn podrobno ;)
Nadelina
06-25-2007, 08:18
Mersi mnogo! ()
cherinka
06-25-2007, 08:20
Ами, възможно е да си сложиш крака на тоалетната чиния и така да си го напъхаш, но аз клеквам долу (като да пишкам на ония селските клозети дето не се сяда), та.. клеквам, зимам тампона и го мушкам, и както пише в този сайт в поста над мен -> ако те заболи, смени посоката на тампона.
В сайта не видях да пише колко на вътре да си сложиш тампона, но някъде около един пръст (НЕ ПОЛОВИН!).
Като вкарваш тампона, вкарай си целия пръст и след това го извади.
Ей тъй става. : )