View Full Version : bolna li sam ot spin
ciganin me iznasili,okaza se 4e e bil bolen ot spin,neuspq da svar6i v men no se pak...... neznam az go poznavam smi ne e nepoznat sased mi e strah me e ot 3 dena ne sam izlizala.ne sam sigurna 4e e bolen ot spin ama absolutno si4ki taka govorqt! pls hellp me
Kykli4ka
06-25-2007, 08:45
ciganin me iznasili,okaza se 4e e bil bolen ot spin,neuspq da svar6i v men no se pak...... neznam az go poznavam smi ne e nepoznat sased mi e strah me e ot 3 dena ne sam izlizala.ne sam sigurna 4e e bolen ot spin ama absolutno si4ki taka govorqt! pls hellp me
emi seti sa puk da ide6 na genekolog li vikam :P
vari se proveri tfa e kofti...
VerryBerry
06-25-2007, 08:59
napravi si test...6te se nadqvam da ne te e zarazil,6toto tva e yjasno,mila,stiskam palci!! [-o<
palomaaa
06-25-2007, 09:03
vai,stiga be macko,6tom te e iznasilil,podai jalba sre6ty nego,kak 6te go ostavi6 taka,malee apak naistina ako e bolen,predstavi si na kolko momi4eta moje da go lepne o6te.....ama otidi na lekar da razbere6 dali ti nqma ne6to,tva ne e 6ega rabota,molq te podxodi seriozno.....stiskam palcei da ti nqma ni6to
FelisDirus
06-25-2007, 09:06
Веднага отивай на лекар и после в полицията. Не се страхувай и не се крий!
Гушвам те силно!
bulgarche
06-25-2007, 09:08
След месец си направи изследвания в ХЕИ. Безплатни и анонимни са.
естествено че си болна.От спин от сифилис,олигофрения,кретен изъм,настинка,грип,бронхоп� �евмония,кисти,
загноясъл яйчник,закърнял мозък,анемия,анорексия,бол� �миям,фркатури,
mi nz ama samo na men li mi se stryva 4e temata e edavka :smt017 no puk ako ne mn lo6o za teb samo kato si pomislq ciganin da me obarva #-o
palomaaa
06-25-2007, 09:24
eee ai drajti se po-milo s momi4eto de,predstavete si kakvo prejivqva,malko sapri4asnost,nqma da i e izli6na,ami ako se be6e slu4ilo na vas,sigyrno nqma taka da govorite..pfff 4e ste :smt011
Тфа ко много кофти някав мазен гаден циганин с 15 циганчета деца не се капал от 3 месеца и ако се е се е капал в канала ааааа..... Напрао по добре си отрежа главата... Шегата на страна.
И така вазможно е да си болна щом си имала полов АКТ с него това е много зле но е наи добре да идеш да подадеж жалба после да се изследваш и ... Ако си болна по добре да разбереш докато е време защото с лекарства ще може да живееш 5-10-15 години може би а без си занимала за месеци...
Стискам палци да не си но сигурно те е заразил циганиина гаден
macka123
06-25-2007, 09:44
лелелел копеленцето гадно...нз миличка не съм много запозната с тва как точно , но както може да се забременее без да свърши в теб (от тази течност която се отделя преди тва) , според мен по същия начин може и да се разболееш.нз какво да ти кажа освен да подадеш жалба в полицитя и да отидеш да се изследваш.Стискам палци да си здрава
krem4et0
06-25-2007, 10:32
Дано някой не се шегува с това. Ако е действетнелно върви да се изследваш. Не е задължително да си се заразила, дори и той да е болен. Ако обаче имаш и най-малкото съмнение-изследвай се. Стискам палци :P
TORBALAN
06-25-2007, 10:43
темата ми се струва ебавка .. и се пак ако е вярно имаш спин нз4 4е не е свършил... щтом е имало полов контакт си заразена
ujas,mn sajalqvam!otivai da se izsledva6 i posle podai jalba!nz dali e vazmojno,no ti pojelavam uspeh! :(
slavito007
06-25-2007, 11:45
Абе я стига сте стряскали момичето така гадно!!!Щом не е свършил има вероятност да не си заразена,но това само изследванията ще потвърдят.После бегаш у полицията да подадеш жалба.
Надявам се,че това не е ебавка,защото за хората със подобни проблеми ще е голяма подигравка.
Отиди се прегледай.Анонимно е. ;)
SpOrTs_GiRl
06-25-2007, 12:23
Мила как така "изнасили ме циганин, ама не е непознат - съсед е " и го казваш се едно не ти пука?! Тва.. да те изнасилят е много сериозно.. а не просто така.. А иначе за спина.. иди и си направи тест.. безплатен и анонимен !
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-25-2007, 12:25
zaklu4vam temata zashtoto ne vijdam kakvo pove4e mogat da ti kajat.. reshenieto e edno otidi v HEI .. kakto ti kazaha bezplatno i anonimno e :)