Влез

View Full Version : Moderated: Възможно ли е приятелят ми да вкара целия пенис..

06-25-2007, 09:24
Преди една седмица ми беше първия път с гаджето ми.Той много трудно успя да си го вкара и то не целия, но ми обяснява, че му се искало да си го вкара целия.Това възможно ли е , защото не мисля , че може да стане, а той иска.Имам чувството, че и да успее, ще умра от болки

Moderated by Barbie
7т.

06-25-2007, 09:28
На момичето клитора и е дълбок около 15СМ ако му е повече няма да може... А пак и щом ти е за 1-ви пат винаги има болка но няма да те боли толкова тои е трябвало да ти го сложи целия ще почустваш болка но за няколко секунди ще почнеш да чувстваш удолетворение а и за 1-ви пат като ти е още ти е много тясна ...

palomaaa
06-25-2007, 09:28
ami macko,po4ti vinagi e taka v na4aloto,osobenno ako si po-tqsna...ne iskam da te pla6a no i pri men be6e taka i parvite 5-6-7 pati adski mnogo me bole6e i vse ne mojexme da q svar6im nikakva...no s te4enie na vremeto i opitite,muskolite ti tam se otpuskat i problema iz4ezva.....tai,4e spoko

TIMEX
06-25-2007, 09:30
На момичето клитора и е дълбок около 15СМ ако му е повече няма да може... А пак и щом ти е за 1-ви пат винаги има болка но няма да те боли толкова тои е трябвало да ти го сложи целия ще почустваш болка но за няколко секунди ще почнеш да чувстваш удолетворение а и за 1-ви пат като ти е още ти е много тясна ...
Това е точно !!!

Barbie
06-25-2007, 09:40
Това е точно !!!

Клиторът, викаш, е дълбок 15 см...?! :-s

Всъщност, влагалището е мускул, с дължина около 8 сантиметра, но при секс се разтяга. Би трябвало след още няколко пъти да можеш да поемеш целия член на приятеля си без особена болка - трябва да си сигурна, че си добре овлажнена и той трябва да бъде нежен и внимателен. В крайна сметка, от там някой ден ще излезе бебче. :-)

06-25-2007, 09:41

лелелел КЛИТОРА е дълбок 15 сантиметра -- ХАхахА
я ти по добре си траи и не даваи съвети че маи нищо не разбираш !!! И е дкоазано че вагината на жената е дълбока около 8-10 сантиметра, но е еластична

shizzle
06-25-2007, 09:58
Клиторът, викаш, е дълбок 15 см...?! :-s

Всъщност, влагалището е мускул, с дължина около 8 сантиметра, но при секс се разтяга. Би трябвало след още няколко пъти да можеш да поемеш целия член на приятеля си без особена болка - трябва да си сигурна, че си добре овлажнена и той трябва да бъде нежен и внимателен. В крайна сметка, от там някой ден ще излезе бебче. :-)

Barbie, мой остров в този океан от безумие. Като видях дълбокия клитор и доказаната дълбочина на жената и ми се качи кръвното. Допуши ми се чак! (или само си търся извинение)

Anger
06-25-2007, 10:14
Ей,вие нешу сте минали покрай биологията транзит :smt005 Как може да бъркате клитор с влагалище,такова невежество,първо влагалището е около 8 см.,а ако нечий клитор е 15 см.,не знам дали може изобщо да си обуе гащите,тфа ше виси до коленете сигурно :smt011 :smt019

WaKo
06-25-2007, 10:39
Ей,вие нешу сте минали покрай биологията транзит :smt005 Как може да бъркате клитор с влагалище,такова невежество,първо влагалището е около 8 см.,а ако нечий клитор е 15 см.,не знам дали може изобщо да си обуе гащите,тфа ше виси до коленете сигурно :smt011 :smt019

То по тая логика на всички трябва да ни висят до коленете, та и по-надолу :D А иначе - влагалището и клитора нямат много общо, влагалището е около 8 см, но при секс се поразтяга до 10-12, но при вкарването го достигането на самото влагалище има още 2-3см поне до достигане на самото влагалище, така че видимо може да влязат около 15-16, всичко друго е излишък, така че общо взето под вкарване на целия се има предвид да влезе колкото се може повече. Споко мацка, болката ще мине и ще може да поемаш и целия на приятеля ти или там колкото може, та дори и сама ще го искаш :)

Josefinne
06-25-2007, 11:16
Да, ще може, но по-нататък, когато се отпуснеш и успееш да се насладиш на удоволствието, да се възбудиш качествено. Тогава влагалището се разтяга и един нормално голям член може да влезе целия.
Пък и си мисля, че влагалището е по-дълго от 15см...

Anger
06-25-2007, 13:28
Е,ся,зависи от пропорциите,ако едно момиче е високо 1.60м. надали ще има някво много дълбоко влагалище,а за по-високите не знам,там може и повече да е,чисто и просто въпрос на пропорции,като изключим изключенията,сигурно ги има,знам ли :-k

macka123
06-25-2007, 13:40
ооо божке първо беше 15см клитор...после стана 10 см влагалище.значи не че и аз преди знаех но питах госпожата ми по биология и тя ми обясни че влагалището е доста по късо от колкото си мислим ние....ДО 10 см

love_girls
06-25-2007, 13:45
Влиза влиза с двадесет минутна виза и 2 торбички семена :smt005

По темата няма какво да говориме, при добро желание и малко търпение всичко се постига ;)
:smt006

bulgarche
06-25-2007, 14:26
Ако внимава...бих казал че даже ще ти хареса. Много момичета харесват да го поемат целия, но трябва малко по-внимателно. Особено като гледам че при теб самото проникване е проблемно.

shizzle
06-25-2007, 14:31
ооо божке първо беше 15см клитор...после стана 10 см влагалище.значи не че и аз преди знаех но питах госпожата ми по биология и тя ми обясни че влагалището е доста по късо от колкото си мислим ние....ДО 10 см

Това е в невъзбудено състояние. При възбуда се разширява. Не четете ли темите досега, аз и кремчето дори имахме спор по въпроса, с цитиране на източници и т.н. ](*,)

MiSs_MaRiHuAnKa
06-26-2007, 06:14
Хахахах, ако ставаше само с една шопска салатаааа... :-D
По темата - колкото и да е дълбоко влагалището на жената, все си има някакъв предел и не можеш да вкараш повече, ако щеш се скъсай.

karavan
06-26-2007, 06:56
ае детска работа
естествено че ако иска може да ти го вкара целия
друг е въпросът че ти ще умреш от болка

`Death`Whore``
06-26-2007, 06:58
ае детска работа
И как ще го вкара целия, ако влагалището И е плитко? Ще го вкара в матката през шийката, която е миниатюрна? Научи женската анатомия!

Lynx
06-26-2007, 07:16
Това е точно !!!
Някой май е пропуснал часовете по анатомия .... или си мисли че клитор и вагина е едно и също.
А сега по темата ... Средно е 10-15см ... но при всеки различно. Първо може да боли може и да не. Зависи от нагласата на момичето ...
Зависи от размера на пениса ... от позата ...

`Death`Whore``
06-26-2007, 07:17
Забравяте, че зависи и от позата. :)

`MoNi`BoNi`
06-26-2007, 07:28
не съм професор по тая тема ,но мисля че я е боляло от тожа ,че и е плитко влагалището :roll: но незнам не съм сигурна

06-26-2007, 07:47
Аз ти предлагам следващия път когато правите секс, ти да си отгоре и да контролираш нещата. Така ти ще можеш да прецениш колко навътре да влезе. И 1 съвет, преди да ти го вкара, нека първо си поиграе с теб, с пръсчета \:D/ и с езиче :smt016 и щом се отпуснеш ще може да го вкарва до кадето си поиска :) успех

WaKo
06-26-2007, 07:53
Забравяте, че зависи и от позата. :)

Абе зависи - има си пози, в които влагалището се скъсява и е много лесно да я удариш в шийката на матката ( което е доста гадно за момичето ) и други, при които дори леко се удължава и става по-трудно или пък просто пениса не може да влезе докрай под определен ъдъл :) Тия работи смятам ги знаеш

06-26-2007, 08:05
На момичето клитора и е дълбок около 15СМ

:-s #-o [-X :| :-k :-s :smt017 :roll: [-( 8-[ #-o [-X :-s

vesuuu
06-26-2007, 08:23
ае детска работа
И как ще го вкара целия, ако влагалището И е плитко? Ще го вкара в матката през шийката, която е миниатюрна? Научи женската анатомия!

леле кво стана - НЕГРАМОТНА РАБОТА много ясно че може да то вкара целия при по голям размер на пениса там яичниците и т.н. се местят към корема и винаги има място за още ........

`Death`Whore``
06-26-2007, 08:33
леле кво стана - НЕГРАМОТНА РАБОТА много ясно че може да то вкара целия при по голям размер на пениса там яичниците и т.н. се местят към корема и винаги има място за още ........
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

06-26-2007, 08:38
Плюс всичко казано досега, нека незабравяме че все пак това е мускол, на който му трябва време да се не научи да се свива и отпуска. С повече тренировки всичко се постига. И ако си правите редовно упражненята, а именно да се стягате и отпускате поне по 50-60 пъти (става вапрос за вагеналния мускол) на ден, по няколко серии.
С повече практика всичко се постига.

WaKo
06-26-2007, 08:39
ае детска работа

Прав/а си - неграмотна работа, ама въпроса е кой е неграмотния - и къде отиват тия яйчници? Искаш да кажеш, че ако е голям като го вкараш и ти мести черния дроб, за да може да влезе... :smt005 :smt005 :smt005

А и още нещо - не разчитайте, че ниските жени са по-плитки, защото не е така. Точно детеродните органи при жените са еднакво развити и при ниски и високи, така че височината не е определяща за размера на вагината

`Death`Whore``
06-26-2007, 08:42
Разбира се, че не е, нито слабостта. :)

06-26-2007, 09:37
Преди една седмица ми беше първия път с гаджето ми.Той много трудно успя да си го вкара и то не целия, но ми обяснява, че му се искало да си го вкара целия.Това възможно ли е , защото не мисля , че може да стане, а той иска.Имам чувството, че и да успее, ще умра от болки

Moderated by Barbie
7т.
1 от бола не мойеш да умреш, само от страх.. страх ли те е?

Естествено, 4е е възможно, колкото и голям да е един пенис, нито е толкова дълъг, нито е толкова дебел, колкото едно БЕБЕ, а слу4айно да знаеш откъде излизат бебетата??

айде помисли си пак , преди да питаш глупости.