View Full Version : Moderated:Как да се запозная с него?
SpOrTs_GiRl
06-25-2007, 14:11
Такам.. има едно момче в квартала.. няма равен.. супер е.. но с него не се познаваме.. Виждали сме се много пъти.. познавам негови приятели и т.н. но с него само по физиономия се знаем.. Не съм нито влюбена в него нито нещо сериозно.. просто ми харесва момчето и много искам да се запознаем.. Та въпроса ми е.. дайте идейки как да се запозная с него.. :? Все пак не може просто да отида и да му кажа "харесвам те" или нещо такова.. :-D Може би има много такива теми.. съжалявам ако се повтарям.. :?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилника!
MiMiLoTaAaA
06-25-2007, 14:15
Mi bydi malko po nahalna :) kogato si pri priqtelite mu i toi e tam podai r1ka za zdr na vsi4ki podai i na nego i kaji ni6to 4e ne se poznavame predstavi mu se i gotovo :) ili dr na4in da nakara6 nqkoi ot priqtelite mu da vi zapoznae :) haide uspeh macko :P :)
SpOrTs_GiRl
06-25-2007, 14:19
мерси ;) днес като изляза.. няма къде да ходи :-D
sasha_90
06-25-2007, 14:25
Накарай някои ваши общи познати да ви запознаят. :-D
VerryBerry
06-25-2007, 14:37
nameri si povod da se sre6ne6 s nego- 6tom imate ob6ti poznati,ili neka se saberete vs i izlezete nqkade i taka..
Просто отиваш при него и му казваш, че си го мяркала в квартала и се запознавате.Нищо особено. :wink:
sladi4ka_qni4ka
06-25-2007, 16:47
Otidi napravo do nego i mu kaji moje li da se zapoznaem...kfo tolkova nqma da svur6i sveta sled kato go napravish tfa
SpOrTs_GiRl
06-25-2007, 17:37
Преди няколко месеца ми казаха, че е казал, че съм много много сладка и т.н. :-k но незнам дали е вярно.. а дано де :-D Та.. той е много известен в квартала.. всички го знаят.. "аз съм Гошо хубавеца.. :-D " базикам се.. не е някой нафукан де.. но просто мисля, че много момичета го харесват.. и тряабва някак да му привлека вниманието.. да съм различна от всички.. да го зайнтригувам някак.. :-k
sublechi se pred nego taka shte mu priwlechesh wnimanieto :lol:
SpOrTs_GiRl
06-26-2007, 10:47
sublechi se pred nego taka shte mu priwlechesh wnimanieto :lol:
:-D :-D :-D така определено ше се запознаем.. ама не съм много навите :-D