View Full Version : чуствам празнота ... :(
Много зле се чуствам на последък :( всичките ми приятелки си имат сериозни връски от по 3 до 7 месеца а на мен ми е кофти някак си всички се отдръпнаха от мен . А преди ние си излизахме всяка вечер не сме пропускали , а сега никой не се сеща за мен и ми е много тежко . Искам и аз приятел с когото мога да съм да ми е весело , а в същото време никого не харесвам . Не мога да кажа ,че съм грозна това да е причината незная мн ми е кофти затворила съм се в себе си :( извинявам се много за това , че ви занимавам с моите глупости , но немога на никого да го кажА защото ще изглежда тъпо . а всъщост съм на 17 . много ви благодаря че прочетохте тази :cry: :smt086
VerryBerry
06-25-2007, 14:42
za6to priqtelkite ti ne te zapoznaqt s nqkoi?ti zapo4ni da izliza6 i da se zapoznava6 s novi hora i tokuvij si si namerila nqkoi
защо не си початим, може да помогне- skype: typshop
Не мисля,че непременно ти трябва гадже,за да си отново щастлива,а просто някой истински приятел,с който може да си поговориш.Намери си някакво интересно занимание с което да си запълваш времето,за да не мислиш за това колко си самотна и други приятелки,защото тези не са ти били истински.
Не трябва да се притесняваш, че на 17 нямаш сериозна връзка.Все пак доста хора са в твоето положение, което си е нормално.И не е задължително връзка, продължила 3 месеца да е сериозна.
sladi4ka_qni4ka
06-25-2007, 16:44
mm izglejda tezi tvoi priqtelki za koito kazvash 4e ne se se6tat za teb ...vus6nost sa golemi intrigantki.Izpolzvalisa te do nqkoe vreme i nakraq s avideli 4e prosot nqmat nujda ot tebe.SPokoino te pak 6te te potyrsqt kogato se nujdaqt ot pomo6.NAmeri si NOVI :)
Много е неприятно...!Эа съжаление каквото и да те посъветваме ,мисля,че няма да ти помогне.Няма как да променим положениет,колкото и да искаме...!Приятелките ти имат сериоэни връэки и трябва да отделят доста време эа тях...нормално е да ти е кофти.Но само едно мога да ти кажа:Не ги съди строго.постави се на тяхно място...както се каэва:Любовта е сляпа.Може би не те пренебрегват съэнателно!Или пък поговори с тях,аэ лично не мисла,че ще е смешно!
А и ако имаш нужда от подкрепа,эащото ако поговориш с някого ще ти поолекне ,насреща съм.Ако искаш дай Скайп.
Горе главата..!
...Punк r0cк pRinCeSs...
06-25-2007, 16:47
Не може просто за спорта да си хванеш приятел..същност можеш..само че не очаквай да е нещо сериозно..да,приятелките ти липсват..естествено е..но пък излез потарси нови хора..или пък накарай някоя приятелка да те запознае с приятел на гаджето и..може пък да потрагне..
Nafarforiii
06-25-2007, 19:12
и аз имам подобен проблем
Всеки рано или късно стига до такъв момент . Ако не искаш гадже просто си намери някой приятел/ка които няма и си се дръжте заедно , а ако искаш гадже помоли някой да те позапознае с някой !
sasha_90
06-25-2007, 19:47
Излез,запознай се с нови хора.
Mn e kofti taka :(
A kak da izlqza i da se zapoznaq s novi hora da hodq sama po centyra i da kazwam izvinete moje li da se zapoznaem za6toto priqtelite mi me zarqzaha za tova 4e imat gadjeta a az ne :( malko e t1po ne mislite li :( :( V nqkakva takava depresiq sym ne mi se izliza ne mis e pravi ni6to v momenta stoq i mi e kofti a i az nz za6to :( molq se s dvete ryce tova da otmine po byrzo :( :smt010
ne se ot4ajvai
jivota e pred teb !
Ako iska6 si dai skaipa na li4en da si pobubrim moje da te razvedra malko ni6to ne gubi6 ;)
FiRe_LaDy
06-25-2007, 20:29
Ami da ne te otchaivam poveche,ama te kakvi rpiqtelki sa ti kato sa te zarqzali taka?I az sym imala priqtel i moite priqtelki,no nikoga ne se e sluchvalo da ne namerim vreme da se vidim za chas dori .... I vse pak mislq che ne ti e nujno gadje .. prosto trqbva da zapochensh da izlziash otnovo s priqteli ... da se veselish i da ne se zatvarqsh tolkova v sebe si.
PLAMENKO
06-26-2007, 07:32
защо не си початим, може да помогне- skype: typshopxaxaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol:
SpOrTs_GiRl
06-26-2007, 08:11
Много е неприятно...!Эа съжаление каквото и да те посъветваме ,мисля,че няма да ти помогне.Няма как да променим положениет,колкото и да искаме...!Приятелките ти имат сериоэни връэки и трябва да отделят доста време эа тях...нормално е да ти е кофти.Но само едно мога да ти кажа:Не ги съди строго.постави се на тяхно място...както се каэва:Любовта е сляпа.Може би не те пренебрегват съэнателно!Или пък поговори с тях,аэ лично не мисла,че ще е смешно!
А и ако имаш нужда от подкрепа,эащото ако поговориш с някого ще ти поолекне ,насреща съм.Ако искаш дай Скайп.
Горе главата..!
напълно съм съгласна :-)
OMFG! :lol: :lol: :lol: :smt015
S_L_A_D_U_R_K_A
06-26-2007, 08:33
Ох разбрирам те и мойте приятелки се отдалечиха от мен така с тяхните връзки и се чувстваш сама по някое време, няма с кой да излизаш, да си говориш и т.н и в един момент се замисляш дали гаджетата не са по-важни за тях отколкото теб, а с теб непрестанно са били и си им помагала в трудни моменти 3-4 години даже и повече, а сега заради някакво момче дето са няколко месеца заедно нямат време за теб! М такова е положението, иначе приятела ще го намериш, когато най-малко очакваш, имаш време успех \:D/
Mn e kofti taka :(
A kak da izlqza i da se zapoznaq s novi hora da hodq sama po centyra i da kazwam izvinete moje li da se zapoznaem za6toto priqtelite mi me zarqzaha za tova 4e imat gadjeta a az ne :( malko e t1po ne mislite li :( :( V nqkakva takava depresiq sym ne mi se izliza ne mis e pravi ni6to v momenta stoq i mi e kofti a i az nz za6to :( molq se s dvete ryce tova da otmine po byrzo :( :smt010
Mi ne e nujno na vseki sreshtnat da kazvash che si nqmash priqtel i che ne izlizash s priqtelkite si shtoto te imat seriozno vruzki
Mi prosto izlizai nqkade na bar, klubche neshto ekstri.Az sum bil v podobno polojenie predi 3 godini ama togava bqh na 14 i nqmashe kak da hodq po takiva mesta prosto pochnah da se vijdam s drugi hora primerno ot klasa pokrai tqh se zapoznah s oshte hora i taka sled po malko ot 3 meseca si namerih momiche koeto e oshte do men ;) takache ne se otchaivai nqma smisul vinagi ima izhod no povqrvai mi toi ne e da si kesish vuv vas
Krem4eto
06-26-2007, 15:12
Да и к'во като излиза?!Или пък ако каже някой да я запознае...Ми никой не прави такива услуги...Жалко...Аз също съм в такава ситуация като теб...