Влез

View Full Version : Nova liubov,a moje bi stara?

donkihot
06-25-2007, 14:46
Mnogo sym obyrkana! Haresvam si edno m ot lqtoto[minaloto] oba4e s nego sme kato ku4e i kotka i zatova ne mu priznah za 4uvstavata si. Oba4e naskoro ne6ty mi prishtraka i po4nah da pisha v edna galeriq ot anonimka kolko go haresvam i t.n toi se zainteresova i po4na da mi otgovarq na komentarite i takaa,kazah mu e-maila mi,zashtoto ve4e si pisahme po skype,a iskah da e taina.toi na jivo me pita az li sym? az mu kazah,4e estestveno,4e ne sym az!Oba4e i o4ite me izdavaha,4e sam az,i toi misleshe taka i v edno pismo mu kazah 4e sam az..toi vednaga mi se vkl v skype i po4na."ama....[ime] zashto ne mi kazaaa" i nqkvi takiva. KAZAH MU,4e vapreki,4e sam mu kazala za 4uvstvata mi,ne iskam da smqta 4e mu padam v krakata i iskam da xodq s nego. toi mi kaza,4e ne sam znaela ko iskam i t,n. Nie rqdko se vijdame,i naskoro kato se zasekohme i si pogovorihme oba4e,to kvo da si kajem, kazahme si dve,tri prikazki po temata i si govorihme za drugi neshta.Kato me izprati do nas edva ne se celunahme,oba4e az opleskah si4ko i se drapnah i zamallko shtqh da padna[tipi4no za men]. i ot togava nishto po temata. i naprao ne znam,kak da deistvam. kazah mu 4e iskam razgovor ama na jivo i sami da sme,shtoto vse edni priateli sa pri nas i to nqkvo super skonfuzno....kvo da pravq sq?

MuJleH4eTo
06-25-2007, 14:58
Ми направи нЕщо, така че да излезете само двамата и му признай всичко. Няма смисъл да чакаш толкова време, защото отношенията ви могат да се пРоменят :) Успех ти желая :)

MoHuTo
06-25-2007, 15:23
Ми излезте двамата, признай му всичко, поговорете и си изяснете нещата, дали той те харесва, дали иска да ходи с тебе и т.н.Успех :wink:

koalka
06-25-2007, 16:54
Вземете се вижте и поговорете.Може би и той има чувства.

sladi4ka_qni4ka
06-25-2007, 17:02
Emm davai ...v su6tiq duh .Nakarai go da izlezeta ama samo dvamata ii to zi put ne bqgai kogato iska da te celune