Влез

View Full Version : iskam drug...pisna mi da mislq za bivshiq!!!!

iskam-si_te-F
06-25-2007, 17:01
V kraq na tazi seedmica shte hodq s priqteli na restorant i disko i iskam tam da se zabiq s nqkoe mom4e.Samo 4e imam golqm problem-BIVSHIQ :smt010 Razdelihme se mn gadno.Veche ot sedmici ne sme zaedno.Znam,4e e prekaleno rano da mine bolkata,no ne iskam da mi se razvali ve4erta.Loshoto e 4e znam kakvo shte stane.Shte otidem na disko i az shte po4na da mislq za nego,zashtoto tova pravq po cql den :smt010 I povqrvaite mi ne go pravq naro4no,a zashtoto prejivqhme dosta hubavi i loshi momenti,koito ne se zabravqt toku taka i shte mi ostanat za oshte dalgo vreme.Ta neznam kak mojete da mi pomognete...neznam kak da si go izbiq ot glavata pone za taq vecher(osven da se napiq :lol: ,ama i tfa ne pomaga).Slu4valo mi se e da se zabiq s nqkoi,noooo po4vam pak da mislq za bivshiq.. :smt010 :smt010 :smt010 Pobarkah se s nego veche.Iskam samo za taq vecher da go mahna ot glavata si [-o< I kak da stane tova? :smt010

koalka
06-25-2007, 17:03
Не знам какво да ти кажа освен да не мислиш толкова за него.Да, рано е за това не трябва да се тормозиш, а просто да изчакаш.Отиди на дискотека и се опитай да се забавляваш, да не мислиш за него и за това какво сте преживели.Нека това да остане един хубав спомен. :wink:

sladi4ka_qni4ka
06-25-2007, 17:04
mmm tfa e lo6o ideq da se napie6 taka nqma da ti ostane spomen ot hubavoto prejivqvane prez ve4erta puk i na sutrinta 6te ti e lo6o..Prosot go zabravi toi e stara istoriq.Nito e purviq nito e posledniq :)

Bezrazli4na
06-25-2007, 17:15
i az bqh taka ama kakvo da se pravi i 4esno kazano kato ne go vijdah i go "zabravih" e pak kato go vidq ne6to mi e malko gadno no ve4e mi mina.No si priznavam 4e bih iskala pak da sym s nego o6te nemi e 4ak tolkova bezrazli4en :roll:

djuki
06-25-2007, 19:18
Това ми е позната историика само където аз ходя заедно с бившия ми на диско и сме един до друг и се забиваме с някои друг , което боли още повече . Трябва да започнеш да живееш с мисълта че искаш да го забравиш е някоя хубава забивка определено може да ти помогне . Не мисли за него щом сте скъсали нещата спират до тук , продължавай живота си недей да губиш и минутка !

FiRe_LaDy
06-25-2007, 19:52
Mii nz kakvo da ti kaja ... znam che e trudno,kogato nahluvat misli v glavata ti za engo,che ti e trudno da gi razkarash.No vse pak tovae edna vecher.Kaji si,che shte si izkarash qko i si pomychi dan mislish za nego.A ako zapochnesh da se sdyhvash ili za nego da se seshtash na puk se zabavlqvai poveche i poveche.Pravi si kefa i se zabivai s nqkogo.Nz ... dano uspeesh da si izkarash hubavo.

cherinka
06-25-2007, 20:01
Еееееей, одеве четох в една енциклопедия как да спрем мислите относно бившия и да ги преодолеем.

Начинът е един - психически го изкарваш от мислите си и прочие. Как става това? - Намираш си занимания, които те карат да произвеждаш някакъв хормон на щастието, и имаше някакво нещо в мозъка, което с определени занимания ти повдига настроението и изчиства всякакви лоши мисли и прочие.

Абе, общо взето не помня много, но не пишеше нищо по-различно от това, което аз знам, и всеки един тук от форума е преживял и би могъл да ти даде съвет.
Общо взето, понякога, съвсем случайно, от прикзки с приятели дори и за миг ти забравяш за него (дори и за части от секундата). Как да увеличиш продължителността на това нещо - ами много просто, като се съсредоточиш в приятелите ти, в купона, в забавлението, в разговорите с тях.

Дори той да е оставил малка искрица надежда, че въпреки всичко отново би могло да стане нещо между вас, дори и тази надежда да е миниатюрна, каквото и да правиш - трудно ще забравиш въпросния (вече) ерген.
Всичко е психика. Никой друг, освен теб самата, не може да ти наложи да спреш да мислиш за него (освен разни психоаналитици), но е по-добре да се справиш сама.
и не забравяй, че клин клин избива, а в случая няма нов 'клин', което не е много добре.
Демек, що не си напишеш на едно листче всичко, за което се сещаш, което те кара да се чувстваш поддтисната като си мислиш за него и срещу тези неща ще напишеш защо и кога не може да ти бъде весело.
Ще си огледаш листчето, ще си прецениш дали лошите помисли и чувства относно бившия си заслужават да ти развалят вечерта с приятелите ти, и ако стигнеш до заключението, че каквото и да правиш не можеш да го забравиш - това означава, че имаш слаба воля. А щом имаш слаба воля - не те знам как ще се справяш занапред в живота.
точка.