View Full Version : толерантни ли сме към хората с алтернативна сексуалност?!
slan4evo_momi4e
06-26-2007, 06:15
Здравейте!
Напоследък стана много актуално да се говори за гейове, лезбийки и бисексуални .... странното е обаче, че въпреки прогреса на нашият свтя, хората все още остават с предразсъдаци към хората с различна сексуалност от тяхната ... смята се неморално да спиш с друг мъж ако и ти си представител на същия пол .... иначе пък е много интересно (За мъжете) да видят две жени които се натискат .....
Та въпросът ми е на какво се дължи това отношение?! Толкова по различни ли са тези хора от нас?! Или просто ние не сме достатъчно либерални за да приемем подобен тип отношения?!
Хайде пишете .... любопитно ми е да видя какво мислите .... :)
`Death`Whore``
06-26-2007, 06:43
Аз имам едно обяснение, в основата на което са наблюденията ми върху мъжкия пол.
Ако мъж каже нещо хубаво за лесбийки, той е просто мъж - харесва жени. Но ако каже, че одобрява хомосексуални мъже /тук не става въпрос да каже нищо сексуално, просто от човешка гледна точка - например да каже, че няма нищо против тях/, доста от мъжете ще кажат, че е педал. И мъжете са наясно с тази огромна вероятност да ги набедят за педали и не рискуват.
Педерacтията е болест и такива трябва да се настаняват в клиники!
HopeLesss
06-26-2007, 07:14
Дотолкова съм толерантна, че чак са ми безразлични :wink:
Гледайте сега - въпроса винаги опира дали ние, нормалните хора сме толерантни към другите, а не обратно. Аз нямам нищо против педерастите, стига да не ми натрапват това си качество. Ако се държи нормално, не ми парадира с гейщината си - значи е ОК, няма проблем. Но ако някой почне да ми чупи китки, да ми се набива в очите с това, че е гей - тогава няма как да съм толерантен. Аз не се натрапвам на никой с това, че харесвам жени и затова не искам и никой друг да ми се натрапва с неговите сексуални предпочитания. Затова от тази гледна точка бих казал, че обратните са нетолерантни към нас, защото искат да ни натрапват това си поведение и ние да го търпим. По принцип нямам предразсъдъци - всеки си избира какво му харесва и доставя удоволствие, но всички ще гледате и по същия начин няма да одобрявате и ако някой се разкарва със садо-мазо дрешки по улицата, пък били те и най-хетеросексуалните мъже и жени. Обратните и това най-вече гейовете предизвикват нетолерантността към тях с това, че искат да ти натрапят тяхната сексуалност и едва ли не да те накарат да я приемеш. Примерно нашите имат приятели един гейове, които бяха двойка - единия си се държеше нормално, другият е типичен - чупене на китки, женски маниери - баща ми си контактува нормално с първия и не може да понася втория - така че преди да се изказвате за нетолерантност помислете за тези неща първо
DarkAngelOfHope
06-26-2007, 07:43
Аз принципно нямам нищо против тях стига да не ме закачат :) това си е техен избор, но гласувах "не. в обществото винаги ще има предразсъдаци спрямо тях ..."
защото поне за сега общественото мнение е много лошо за тях, особено за обратните мъже ...
колкото до това че мъжете харесвали две жени да се натискат ... ми според мен и жените предпочитат да видят две жени как се натискат, а не двама мъже ...
абе slan4evo_momi4e кво да ти кажа ... "въпрос на вкус" :-D
krem4et0
06-26-2007, 10:18
не ме дразнят, не ми пречат. Аз мисля, че не познавам лично, но все пак нямам нищо против. Само, че обществото ни е твърде нетолерантно и не приема различните-турци,цигани,араби,негри. какво остава за хора с по-нетрадиционни сексуални желания.
Нямам нищо против педалит, нека си живеят и да си се ебат помежду си. Ама съм против това да го натякват и натрапват навсякъде и по всяко време. Това не само ме дразни, а ме отврщава.
Относно лезбийките нямам нищо против даже би ми било кеф да си легна между две.
Viktor-pro
06-26-2007, 10:26
МРазя ГИ!!!
Господ е създал мъж и жена. Това са отвраштения. Гадни ПЕДЕРАСИ!!!
Мрете педали гадни!!!! вие изобщо не трябва да живеете, трябва да ви завържат на площада и да ви убият от бой с камшик и след това да ви запалят.
не ме дразнят, не ми пречат. Аз мисля, че не познавам лично, но все пак нямам нищо против. Само, че обществото ни е твърде нетолерантно и не приема различните-турци,цигани,араби,негри. какво остава за хора с по-нетрадиционни сексуални желания.
Ами да естесрвено, че няма да съм толерантен към турците и циганите.
Е, какво пък ти пречат турците? Аз имам много колеги турци и са много готини хора - няма никаква разлика за мен - всички сме българи - за какво трябва да се делим
Е, какво пък ти пречат турците? Аз имам много колеги турци и са много готини хора - няма никаква разлика за мен - всички сме българи - за какво трябва да се делим
Опа, хем са турци, хем българи? Или "всички са хора"?
Не ми харесват по две причини
1. Познавам половин дузина турци и никой от тях не може да се сметне за "готин човек". Всичките бяха злобни, измекяри, покварени, комерсиални. Не знам дали късметът ми е такъв, но опитът ми е.
2. По същата причина, поради която ти, WaKo, не харесваш определени хомосексуални индивиди. В България имаш новини на турски език, турска етническа партия (която, благодарение на турското малцинство е на власт от падането на комунизма насам), дискриминация на българското мнозинство, села в Южна България, където няма църкви, но има джамии (защото мюсюлманството също е част от цялата история - защо трябва да им слушам молитвите по високоговорителите, щом християнството има само едни кратки камбани.. аз не харесвам и протестанти, защото си навират вярата в лицето ти) При такава ситуация ми се задейства инстинкта за самосъхранение, за запазване на българското, което винаги ще ми е по-ценно от всичко друго.
Guderian
06-26-2007, 13:36
Такива хора с такива ориентации заслужават да ги пратим в трудови лагери :twisted:
alkobalko
06-26-2007, 14:16
Нямам нищо против тях, не ми пречат. Те също са хора и никой няма право да ги съди заради ориентацията им.
Хм, ами аз мога да кажа от личен опит, че повечето хора са против.. особено против са гейовете... (въпреки, че ГЕЙ се изпозлзва и за лезбийки, но не е мн популярно...)
Обществото все още е прекалено тесногръдо. Хората не могат да излезнат от границите, които сами си налагат - ограничения за обличане, държание, вкусове... дори и сексуална ориентация. Надявам се скоро да се променат нещата, защото не е приятно да си винаги скрит и да трябва да криеш отношенията си с човека, когото обичаш.
killer_machine
06-26-2007, 14:47
Мраза траверси гейове и сякви такива...
Guderian
06-26-2007, 14:48
Мраза траверси гейове и сякви такива...На времето хората са измислили лагери за тях :twisted: Жалко, че сега тези времена са отминали :cry:
`Death`Whore``
06-26-2007, 15:54
Нека да не започваме тази тема. Ненормално е да се предпазват жените от бременност. Сексът протича по следния начин: вкарване, постъпателни движения и свършване в жената. И не ми казвай, че е различно. оралната любов също е извращение, както и петингът.
`Death`Whore``
06-26-2007, 16:07
Охлювът е двуполово същество, човекът е еднополово.
[quote="Sam90"(въпреки, че ГЕЙ се изпозлзва и за лезбийки, но не е мн популярно...)[/quote]
Gay се ползва като прилагателно за двата пола на английски (gay chicks, that girl is gay, etc.). Не съм го срещал като съществително, но не за жени. На български гей е само съществително и се отнася за мъже.
Аз съм толерантен, но в рамките на отделна субкултура, като метълите или пънкарите. Всеки си носи кръста, ама да не се оплаква колко му е тежък.
Толеранна съм бих казала.
[quote="Sam90"(въпреки, че ГЕЙ се изпозлзва и за лезбийки, но не е мн популярно...)
Gay се ползва като прилагателно за двата пола на английски (gay chicks, that girl is gay, etc.). Не съм го срещал като съществително, но не за жени. На български гей е само съществително и се отнася за мъже.
Аз съм толерантен, но в рамките на отделна субкултура, като метълите или пънкарите. Всеки си носи кръста, ама да не се оплаква колко му е тежък.[/quote]
Хм... ами имайки предвид, че думичката идва от английски, а на английски можеш да кажеш и "She's gay", така и "He's gay", значи би следвало и на БГ да е така :) НИЕ си го правиме съществително, по принцип в изречението "Той е гей", може да бъде и прилагателно ;) Но това е спорен въпрос, защото ние и без това не си говорим правилно езика - "отивам НА училище, НА море...... имам НА предвид, В предвид... "
`Death`Whore``
06-26-2007, 16:11
[quote="имам НА предвид, В предвид... "
Ще си развалим отношенията, ей! Я се поправи веднага!
[quote="Sam90"(въпреки, че ГЕЙ се изпозлзва и за лезбийки, но не е мн популярно...)
Аз съм толерантен, но в рамките на отделна субкултура, като метълите или пънкарите. Всеки си носи кръста, ама да не се оплаква колко му е тежък.
Хм... ами имайки предвид, че думичката идва от английски, а на английски можеш да кажеш и "She's gay", така и "He's gay", значи би следвало и на БГ да е така :) НИЕ си го правиме съществително, по принцип в изречението "Той е гей", може да бъде и прилагателно ;) Но това е спорен въпрос, защото ние и без това не си говорим правилно езика - "отивам НА училище, НА море...... имам НА предвид, В предвид... "
Английския не ме ебе.
На тебе как би ти звучало следното изречение:
Тя е гей.[/quote]
напълно нормално.
`Death`Whore`` поправям се - лошо момче съм :lol:
(въпреки, че ГЕЙ се изпозлзва и за лезбийки, но не е мн популярно...)
пак аз. ><
NorenRed
06-26-2007, 16:56
Честно да си кажа, не харесвам педалите. Не, че някой ще каже, че съм имал предрасъдаци или там каквото си иска ама ми изглеждат мн тъпо тия обратните. Нз, може да има там няколко, ама чак пък да се стига до крайността да се популяризира тая гейщина, неее.
Не успях да проследя филолофическия спор, но в България гей не се ползва за жени и не се ползва за прилагателно. Просто Sam90 се опитва да го извърти натам. Все едно да ми твърдиш, че "незнам" е правилно. (виж ми подписа ;) ) Макар наскоро да се шашнах как един от българите тук (който би трябвало да е един от по-умните хора в Европа, щом е успял да се класира) ме изгледа с ееей такива очи, когато му казах, че "не" се пише отделно от глаголи!
belerofone
06-26-2007, 17:23
Tova s ALTERNATIVNATA seksualnost me vpe4atli...po marlqvo ne go bqh 4uval.....
Masova tolerantnost nqma da ima.....poradi edna ili druga pri4ina vinagi 6te ima agresori .....
Imam mn priqteli koito sa si priznavakli samo pred men...ni6to ne se promenq.....ako tova e tolerantnsot.....zna4i az sam takav....
No ako ti puska6 tema samo sas virtualno mislene.....
Badete priqteli.....ne badete sadii
swords1010
06-26-2007, 17:52
Нямам нищо против хората със алтернативна сексуалност, те също са хора и за тях не може да се съди по сексуалната им ориентация. С една дума- да толерантен съм! :wink:
Neo-Communist Power
08-29-2007, 21:10
Болни хора... Те имат ментални увреждания и са за психиатър
Болни хора... Те имат ментални увреждания и са за психиатърМразя ги както и теб :)
Дотолкова съм толерантна, че чак са ми безразлични :wink:
† “~ALpHa d0g~” †
09-04-2007, 17:48
Еми естествен0, 4е и те са х0ра...Не виждам защ0 тряа да ги мразя...Хах, д0ри се възбуждам кат0 гледам как 2ма яки пи4а се мляскат д0 припадък :twisted:
Мразя до толкова педали,че ако имам нож ще ги заколя с удоволствие..А това,че на гаджето и харесва два,а педала да се мляскат,това ме кара да ги мразя още повече..
Хобита:онанизъм,Силно се интересувам към серийните убийци и с удоволстиве бих заколил двама педали който се мляскат.. :smt013
САМО SlipKnoT-Metaboilc :smt013 :smt013 :smt013
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
Mrazq homosexualnite poradi mnogo pri4ini, eto nqkoi ot tqh:
1. Draifa mi se kato vida nekoq meka kitka (kakto kazaha ako ne pokazva 4e e pederas nqma problem)
2. Priqtelkata mi ima6e navika da se natiska s momi4eta, a mene tva me vbesqva6e... e ve4e go nqma toq navik ama namrazih i lesbiikite
Ne moga oba4e da ne sum toleranten kum tqh, i az ne sum mnogo normalen (spored ob6testvoto), hodq s malko po nestandartni drehi, imam pove4e metal po mene (verigi, 6ipove i t.n.) izglejdam malko po-razli4no, awe na kratko - metal :twisted: no pove4eto hora sa tolerantni kum mene, a az sum toleranten kum vsi4ki takiva (punkove, skinove i t.n. (iskliu4enie sa emo-pozior4etata, feshionite i 4algarkite, emotata 6tot sa poziori, 4algarite 6tot na4ina im na mislene me drazni, spored moito nabliudenie si4ki koito slu6at 4alga sa k*rvi i jenkari (da ne se obijdat tezi koito slu6at 4alga i mislqt 4e ne sa takiva, govoreh po moe nabliudenie, demek horata koito poznavam))) ta misulta mi be6e 4e sum toleranten kum si4ki "nenormalni" hora, i trqbva da se prava 4e sum toleranten i kum homosexualnite vupreki 4e gi mraza
CRS, koga 6te hodime da trepeme geiove? :twisted:
NIkolay Dimitrov 24
09-08-2007, 10:59
Smurt za vseki gaden pedal!Mrete gadini! :smt067 :smt067
MajeStic
09-08-2007, 11:10
След няколко десетилетия анкетата ще е такава:
"Толерантни ли сме към хората с нормална сексуалност?!"
:? :cry:
NIkolay Dimitrov 24
09-08-2007, 11:10
Pove4eto pedali sa 4orbari.To4ka.Fakt. pove4e nishto ne kazvam.