View Full Version : АНУЛИРАНЕ
сСССИсСС
06-26-2007, 07:53
НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КАК СТАВА АНУЛИРАНЕТО НА ОЦЕНКИ СЛЕД 12 КЛАС. НЯМАМ СИ И ИДЕЯ КАК СТОЯТ НЕЩАТА.. КОМИСИИ АЛА БАЛА.. :? АЗ СЪМ 11 КЛАС.. ПО ХИМИЯ ЩЕ ИМАМ 5 ..А ИСКАМ ДА АНУЛИРАМ ЗА 6, НЯКОЙ ОТ ВАС ДА ЗНАЕ ,ДА Е АНУЛИРАЛ ОЦЕНКА???
Подава се молба до директора за явяване на изпит за промяна на оценката. може да се положи изпит за всяка година- от 9 до 12 клас поотделно, по всеки предмет влизащ в дипломата. В училището се определя комисия и ден за полагане на такъв изпит. Обикновено е през юни, но това ще си го провериш в училище
:wink:
сСССИсСС
06-26-2007, 08:18
а изпитът какъв е, какво представлява?? тест, теория,устен, писмен? лесен ли е .. някои да се е полагал ?
п.с благодаря на госта за инфото :)
Изпит за промяна на оценката се води,а не анулиране.Може да бъде и тест и тема.Ако искаш да си смениш оценката за 11 клас ти дават задачи или теория от изученото през 11 клас.Изпита не може да е устен. [-X И..само да кажа,че на въпросния изпит ако имаш 4 например ти остават 4 за годината,т.е. след желанието да променяш оценка не ти считат тази,която вече имаш.Голям риск си е. :roll:
Потребител_
06-26-2007, 08:37
Писмен или устен - това мисля, че зависи от учителя. Не съм много сигурна, но мисля, че въпросната комисия определя какъв точно ще е изпита, какво включва и т.н. Но в най-общ случай би трябвало да е писмен. Ако е по език вече може да се наложи и устен. А това дали е лесен изпита.. ами при положение, че се явяваш за корекция на оценката и искаш 6 едва ли ще ти го дадат ей-така просто да те питат колко е 2 и 2,пък и нали се сещаш, че ако човек е учил като хората му е лесно и респективно обратното ако не е! :wink:
Потребител_
06-26-2007, 08:39
И..само да кажа,че на въпросния изпит ако имаш 4 например ти остават 4 за годината,т.е. след желанието да променяш оценка не ти считат тази,която вече имаш.Голям риск си е. :roll:
Да, и това е така, понеже се води че се явяваш на "изпит за промяна/корекция" на оценката по съответния предмет за съответната година, а не за "повишаване", както голяма част от учениците го наричат. Просто самото изказване е от гОлЯмО значение наистина! :)