View Full Version : От къде мога да си купя диплома??
Нов потребител
06-26-2007, 09:50
Здравейте!
Може ли да ми кажете, от къде мога да си купя диплома за средно??
Вече съм над тези години, и съм само със основно, а нямам време да уча точно в момента.
Моля, изказвания от рода "сядай над учебниците", "я учи" "ти си тъп" и т.н да няма.
Всеки човек има проблеми, аз също имам и затова пиша тук.
Благодаря предварително ;)
znam 4e varvat nad 500 lv , a ot kade - v sofiq edinstveno tam korupciqta e nai golqma :wink:
От никъде. Не се продават.
Хахахаххахахаххахаха!!!!! "ОТ НИКЪДЕ" , "НЕ СЕ ПРОДАВАТ" ВИЕ ЗЛЕ ЛИ СТЕ,БЕ?! ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИТЕ ДИПЛОМИ И ЗА ЗАВЪРШЕНА МАГИСТРАТУРА-КАКВАТО СПЕЦИАЛНОСТ ИСКАТЕ,В КОЙТО УНИВЕРСИТЕТ ЖЕЛАЕТЕ.
Сега човеко,не знам от къде можеш да си купиш,но със сигурност ако се поразтърсиш-ще намериш!
Нов потребител
06-26-2007, 11:02
От никъде. Не се продават.
Да бе, моля ти се.
Нов Потребител
06-26-2007, 12:04
Добре бе, хора!
Казах Ви, не искам спам постове!!
На 47 години съм, само основно завършено образование имам!
Нямам време да уча толкова години за средно!
От магазина за дипломи за средно образование. От къде може!? Питай в Метро, не може да няма, там има всичко. Ако там няма, потърси в eBay Пък може да си преснимаш. Само 6 стотинки струва, а аз знам на едно място, на което снимат по 5 ст.
BlueDevil
06-27-2007, 20:46
Освен ако темата не е някоя поредна ебавка...
Ебах мама му, 30 години не намери кога да завършиш средно... яко.
Колкото до дипломата... на Илиенци има всичко :lol:
Иди в училището, от което искаш да е, плати на директорката цифра пари и газ. Само полека да не се окаже, че не е корумпирана, че лошо става :-D
sasha_90
06-28-2007, 07:04
Не можеш да си купиш.Защо не си учил когато е било време?
Нов Потребител
06-28-2007, 09:07
Не съм учил, защото съм сметнал, че не ми трябва.
И сега не ми трябва, искам да я имам просто.
Модовете да локват темата, че ми писна от * * *
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Teмата беше изчистена от излишния спам!
kostadini
06-19-2012, 10:28
izkam diploma za sredno obrazovanie po vazmoznos da e ot Sofia i ako ima nykakuv nachin da e ot tehnikum po el-tehnika "Delcho Neplatanov ili Kirov"-Sofia mersi pishetemi zashtoto drugia mesec se pribiram i shte mi trybva ,i oshte neshto pishete mi kak moga da se sfurzha s vas ili telefon za vruska
да ви скачам на главите ретарди