View Full Version : 2 Соу
Здравейте! :wink:
Искам да попитам, ако случайно във форума има хора, които да учат в 2 Соу (София) да кажат харесва ли им училището и какви паралелки има след 7 клас.
Мерси предварително за отговорите :wink:
Никой ли няма? :smt010 :smt009 :cry:
malko mace
06-26-2007, 12:51
Az ne sam ot tam,no go znam uchilichteto! :wink: Bivcheto mi gadje jiveeche tochno do nego,a i nekolcina deca iskaha da se mestiat tam!Znam edinstveno,che na men tova uchilichte ne mi haresva-prodavat droga tam,a i uchitelite i decata,koito se obuchavat tam,ne mi dopadat!Nachinat na obuchenie sachto!Lichno mnenie,inache ti sam/a triabva da si rechich! :roll:
Хах, разубеди ме :) още мнения?
hmm az u4a tam i mi haresva sigorno 6te si ostavam :!: mn dobre go poddyrjat i po hubavo to4no v sofiq ne sam vijdala... u4itelite prepodavat dobre i sa zabavni. A za paralelkite sled 7 klas ima s risuvane s menidjmynt s tehnologii i obiknovenna taq s risuvaneto e s ispanski ezik a tehnologiite sa s nemski i est si4ki sa s angliiski
abe s dve dumi nemam dumi super si e daskaloto nqma da sajalqva6 ako vleze6 :wink: O:)
ako re6i6 uspeh :p
KiLLeR_InSTiNkT
06-28-2007, 17:21
Там съм учила до 7-ми клас и нивото на обучение не беше кой знае какво. Поне след ремонта даскалото е станало по-приятно и уютно.
SmurkamDoZori
08-03-2007, 22:13
имат ниски кошове :smt005
abe daskaloto ne e tolko lo6o.az bqx ot 1-7 klas.ima texni4eska paraleka ,ispanska, nemska, s raz6ireno ubo4enie po ae i izobrazitelno.