View Full Version : Lubovna igra?
holidoli
06-26-2007, 19:58
Chudeh se ot kade da naucha malko info za tova kakvo e lubovna igra malko sam neuka i reshih da pitam nqkoi blizo do pokolenieto mi shte mi obqsnite li kakvo tochno prestavlqva lubovnata igra :roll:
Guderian
06-26-2007, 20:00
На колко си години, че те интересува това?
Lapash na max i tova e tvoqta lubovna igra :D trq da vakumirash mujki organi taka shte si nai dobra.. :D
`Death`Whore``
06-26-2007, 20:31
...а всъщност любовната игра е, за да се възбуди жената. Мъжете се възбуждат по-лесно.
killer_machine
06-26-2007, 20:32
Ми лизане ала бала...
Любовна игра се нарича всичко онова което правите докато ти го вкара. Имам в предвие, целужките по тялото, гърдите, свирките, лизането, дори масажа. От теб зависи колко дълго да продължи. Целта на любовната игра е да се възбудите и двамата достатачно че да си изкарате страхотно след това. И незабравяй, че винаги е добре да се импровизира \:D/
killer_machine
06-27-2007, 08:59
Търси в гугъл орална любов
`Death`Whore``
06-27-2007, 09:19
Търси в гугъл орална любов
Ако правиш секс, е доста некачествен, щом за теб любовната игра се изчерпва с орална любов. Има доста възбуждащи неща, които могат да я съставляват.
Ако правиш секс, е доста некачествен, щом за теб любовната игра се изчерпва с орална любов.
Ама ти си изпитвала някакви съмнения по въпроса? Тс-тс-тс, добре, че не си търсиш гаджета по форумите, че с някой такъв да се окажеш не е розова картинка.. :twisted:
Любовната игра е всички действия, които правиш, за да възбудиш партньора. Не включва самия акт. Както се изразиха хората преди мен - докосване, галене, целуване, масаж, орална любов, стимулиране с ръка, търкане тяло в тяло, дори тих шепот в ухото се води любовна игра. Обикновено трябва да ти идва отвътре. Освен това - сметана, ягоди, лед, восък, завързване, но не ти ги препоръчвам на този етап ;)
krasivoto@--:-cvetence
06-27-2007, 14:29
LUBOVNATA IGRA SI Q SAZDAVATE SAMO VIE 2MATA NE E NUJNO DA PITA6 TOVA SA LASKITE,CELUVKITE NEZAVISIMO KADE LIZANETO I VS DR KOETO E VAV VAOBRAJENIETO TI TI SI PRECENQVA6 KOLKO DALGA DA E IGRATA A TQ SE PRAVI ZA DA SE VAZBUDITE I DA VI E PO PRIQTNO I ZABAVNO DOKATO PRAVITE SEX :)