View Full Version : гърди
асссссззззз
06-26-2007, 19:58
Момчета какви гърди предпочитате ?Малки,големи,огромни....и г/д до колко см.са малките...големите.... :smt064 :smt079
Попринцип за мен големината на гърдите не е супер важна да има там колкото да не е плоско пак щом има и жената е супер кво ти трябва ебати ъ... големи цици и ко да немои да се облегна хубаво отгоре да ми пречат :smt018
Guderian
06-26-2007, 20:05
Гърдите за мен не са от значение. Има други неща които ме влекат като формата на тялото и краката :smt004 , но основно характера на едно момиче ме привлича :wink:
Zna4i obi4am golemi gurdi stegnati s malki zurna so4ni :D da ne moga da stisna 1ta s rakata si "a tq ne e malka.." obi4am gurdite i zurnata :) :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
MakeMeLaugh
06-26-2007, 20:28
Не е чак толкова важно количеството, а качеството ;) ;)
Стига да са две и да ги има, за мен другото няма значение. А и да са по-малки от главата на момичето, ако може.
FelisDirus
06-26-2007, 20:55
Ей, омръзна ми. Знаеш ли колко такива теми има?!
И обикновени са пускани от комплексирани момичета без цици, за да оплюят "грозните големи гърди".
Омръзна ми...
На мен ми харесват големи гърди. Като Мечо Пух съм - "Колкото повече, толкова повече!". :mrgreen:
SpOrTs_GiRl
06-26-2007, 20:59
И обикновени са пускани от комплексирани момичета без цици, за да оплюят "грозните големи гърди".
Омръзна ми...
На мен ми харесват големи гърди. Като Мечо Пух съм - "Колкото повече, толкова повече!". :mrgreen:
:smt005 :smt005 :smt005
FelisDirus
06-26-2007, 21:01
Омръзна ми...
Нещо против? :lol:
`Death`Whore``
06-26-2007, 21:03
Моите са хубави, особено когато ми е студено :lol: :lol: :lol: Те са добър размер...прекалено големите ти се навират в очите и обикновено са придружени с големи деколтета...съвсем без цици не върви...
Бтв, една колежка онзи ден беше с голямо деколте..супер яки цици, но под пъпа имаше лента черни косми, по-големи и повече от тези на мъжа ми там... :smt005
SpOrTs_GiRl
06-26-2007, 21:03
Омръзна ми...
не нищо :-D но тва за мечо пух ме разби :-D
FelisDirus
06-26-2007, 21:10
Омръзна ми...
Мечо Пух е гений!
На същия принцип е "Кое е по-хубаво от едно гърненце с мед? - Две гърненца с мед!".
Айде стига флууд, че не искам модераторите да ми се карат. :mrgreen:
SpOrTs_GiRl
06-26-2007, 21:15
Омръзна ми...
Мечо Пух е гений!
На същия принцип е "Кое е по-хубаво от едно гърненце с мед? - Две гърненца с мед!".
Айде стига флууд, че не искам модераторите да ми се карат. :mrgreen:
:smt005 :smt005 :smt005 мечо пух рулззз :-D
П.П. спираам.. :-D
mimi_pink
06-26-2007, 21:20
Хъмммм :-k .....Това за сантиметрите ни го разбрах!!!
bulgarche
06-26-2007, 21:23
Гръдната обиколка не е много показателна, защото има жени с малка гръдна обиколка, но с огромни гърди, както и обратното. Май чашката е по-добър показател за разнера на женските гърди.
Аз лично харесвам по-малките
SpOrTs_GiRl
06-26-2007, 21:23
Хъмммм :-k .....Това за сантиметрите ни го разбрах!!!
мисля, че колко см да е гръдната ;)
az li4no ne se interesuvam ot mn golemi gardi no i golemi da sa nqma da otkaja :D :D