View Full Version : кажеге си мнението
значи ходим с приятелката ми от близо 2г. в началото всичко беше перфектно но в последно време имам малък проблем - сексуалните ни контакти станаха много рядки,говоря за веднъж на седмица (случвало се е ида пропуснем). тя ми казва че и се спи,че е изморена,че я мързи и някви такива,питах я дали си има друг а тя отрича та въпроса на какво може да се дължи това?
MakeMeLaugh
06-26-2007, 20:30
Не си желан.. съжалявам.
Нещо рано или късно ще се случи... и едва ли ще ти хареса..
Успех
~>*Etnies*<~
06-26-2007, 20:33
Най-вероятно почвате да си омръзвате или поне на нея почва да и писва!Две години са си бая период и шанса е голям да ви писне един от друг!Но,ако наистина се обичате не би трябвало да има такава вероятност!Но понякога и в най-здравите връзки партньорите си писват в един момент и искат нещо ново!
Но има и друго предположение може да има някъв личен проблем и не иска да ти сподели или просто наистина няма желание!
killer_machine
06-26-2007, 20:33
Хващай друга!
`Death`Whore``
06-26-2007, 20:36
Две години или 20, ако човек е нормален и има чувства към партньора, иска редовен секс. Един приятел е женен от 8 години и пак се оплаква, че не му е достатъчен секса, а го прави повече от 1 път на седмица. :)
death whore.. priqtelq ti e nimfoman.
Imam vruzka ot 3 godini i tochno tova omruzvane me trevoji ... Razdelihme se za 1 sedmica i sled tova sichko si bese dobre;)
`Death`Whore``
06-26-2007, 20:52
За мен нимфоманията е нормално съществуване. Ако толкова си омръзвате, си кажете, че 1 месец не трябва да правите секс...или че можете да правите само петинг. Действа.
FelisDirus
06-26-2007, 20:59
Не се притеснявай. Това е напълно нормално и на мен ми се е случвало. Имала съм подобни "сухи" периоди, в които не искам да правя секс с приятеля си (и ние ходим от 2г и няколко месеца).
Съвет - смени обстановката, изненадай я по някакъв начин. Просто направи нещо ново, нестандартно или каквото и да е - само да не сте го правили досега и да предполагаш, че ще й хареса.
Омръзнало й е еднообразието, не ти кръшка.
Айде, успех! :smt006
SpOrTs_GiRl
06-26-2007, 21:02
Не се притеснявай. Това е напълно нормално и на мен ми се е случвало. Имала съм подобни "сухи" периоди, в които не искам да правя секс с приятеля си (и ние ходим от 2г и няколко месеца).
Съвет - смени обстановката, изненадай я по някакъв начин. Просто направи нещо ново, нестандартно или каквото и да е - само да не сте го правили досега и да предполагаш, че ще й хареса.
Омръзнало й е еднообразието, не ти кръшка.
Айде, успех! :smt006
присъединявам се ;)
bulgarche
06-26-2007, 21:27
Еднообразен секс? Липса на удоволствие при практикуването му? Липсва на чувства?
kvokvokvo
06-26-2007, 22:03
Opredeleno ima ne6to... pri neq :-k [-(
значи ходим с приятелката ми от близо 2г. в началото всичко беше перфектно но в последно време имам малък проблем - сексуалните ни контакти станаха много рядки,говоря за веднъж на седмица (случвало се е ида пропуснем). тя ми казва че и се спи,че е изморена,че я мързи и някви такива,питах я дали си има друг а тя отрича та въпроса на какво може да се дължи това?
neznam no ako si i omr1znal i ima dr i te zareje posle shte ti se moli da se v1rne pri teb prosto ne pravi gluposti zashtoto ne si zaslujava za 1 momiche ili jena vinagi ima i drugi prosto imai t1rpenie ako ne se poluchi s1s drugite saveti!! USPEXI!! \:D/
Възможно е и чувства да няма, не знам.Това тя трябва да ти каже.Ако се случва само тая седмица, явно наистина ти казва истината.Но ако е редовно явление се замисли.
palomaaa
06-27-2007, 09:06
ами предразположи я малко....нали се сещаш...малко романтика,масаж,подараци,п глези я малко....
sexy_tigar4e_MM
06-27-2007, 09:36
Mi kvo da ti kaja, pri men e sushtiq sluchai... vse po-rqdko pravim sex, sushto sme zaedno ot pochti dve godini ... i da az si imam "drug" sega estestveno vsichki shte me napadnat; no ako tq si ima drug , znai 4e moje bi s teb neshto i lipsva ili prosto ima nujda ot malko raznoobrazie; na kakvo se dulji ne znam, doskoro vsichko ni beshe OK , no sega ... :-k ](*,) . Mi uspeh vi pojelavam dano se opravite (i nie su6to )
:wink:
`Death`Whore``
06-27-2007, 09:40
Ти хубаво се чукай с друг, но преди това скъсай с приятеля си. Не е гадно да се влюбиш в друг и да поискаш да си с друг, гадно е да мотаеш човек, с когото си от толкова време.
love_girls
06-27-2007, 09:48
Mi kvo da ti kaja, pri men e sushtiq sluchai... vse po-rqdko pravim sex, sushto sme zaedno ot pochti dve godini ... i da az si imam "drug" sega estestveno vsichki shte me napadnat; no ako tq si ima drug , znai 4e moje bi s teb neshto i lipsva ili prosto ima nujda ot malko raznoobrazie; na kakvo se dulji ne znam, doskoro vsichko ni beshe OK , no sega ... :-k ](*,) . Mi uspeh vi pojelavam dano se opravite (i nie su6to )
След като ти трябва разнообразие и някой нов, защо не му кажеш , че се разделяте. Ще ти кажа, че това което правиш само ще нарани партниора ти, а ти очевидно не го обичаш след като искаш да го нараниш и цялата ти връзка е мъгла за теб и все едно никога не си имала истински човек до себе си, което ще рече , че си си изгубила две години от живота и никога няма да си ги върнеш :-({|=
По темата. Какво да ти кажа един приятел също ходи с едно момиче вече сигурно трета година,от година и половина живеят заедно и там нещата са така, даже понякой път и повече от седмица,а ежедневията са им доста напрегнати. Дали не е от това , че наистина е изкарала тежък ден? Незнам според мен организирайте си някаква ексурзийка за уикенда и да сте си само двамата на спокойствие.
Наистина в разнообразието му е майката ;)
Дори и да има друг едва ли ще ти кажа и все пак ти най-добре знаеш как да я провокираш да ти каже ;)
key_of_hell
06-27-2007, 09:51
ili ima drug i izpitva ne6to po seriozno kum nego ili se 4uvstva grozna a tova e ot lipsata na vnimanie!
`Death`Whore``
06-27-2007, 09:53
...ili se 4uvstva grozna a tova e ot lipsata na vnimanie!
Да! Да! Да! Особено ако сексът, който рпавите, не я кара да се чувства секси, желана и красива /например не я докосваш с желание, а направо тръгваш да я ръгаш и не И казваш колко е секси и добра/, как да го желае?
sexy_tigar4e_MM
06-27-2007, 09:55
[quote=Анонимко]значи ходим с приятелката ми от близо 2г. в началото всичко беше перфектно но в последно време имам малък проблем - сексуалните ни контакти станаха много рядки,говоря за веднъж на седмица (случвало се е ида пропуснем). тя ми казва че и се спи,че е изморена,че я мързи и някви такива,питах я дали си има друг а тя отрича та въпроса на какво може да се дължи това?
След като ти трябва разнообразие и някой нов, защо не му кажеш , че се разделяте. Ще ти кажа, че това което правиш само ще нарани партниора ти, а ти очевидно не го обичаш след като искаш да го нараниш и цялата ти връзка е мъгла за теб и все едно никога не си имала истински човек до себе си, което ще рече , че си си изгубила две години от живота и никога няма да си ги върнеш :-({|=
quote]
Ne e vqrno , che ne go obicham , kato ne si izjivql neshto , kato ne znaesh tochno za kakva situacia stava vupros , po-dobre si trai :wink:
sexy_tigar4e_MM
06-27-2007, 09:57
Ти хубаво се чукай с друг, но преди това скъсай с приятеля си. Не е гадно да се влюбиш в друг и да поискаш да си с друг, гадно е да мотаеш човек, с когото си от толкова време.
Ot kude si tolkova sigurna che se chukam s drugia?
`Death`Whore``
06-27-2007, 09:57
:smt005 :smt005 :smt005 Значи се оплакваш, че гаджето ти не те чука достатъчно, хващаш си друг и не правиш секс с него? Много безсмислено, дете. :)
A_Loving_Girl
06-27-2007, 09:58
Незнам на какво се дължи това,и аз ходя почти 2 години с едно момче,но до сега не сме си омръзвали...седнете и поговорете най-добре за да разбереш какво става.!
sexy_tigar4e_MM
06-27-2007, 09:59
Ситуацията не е от значение. Когато човек обича и нещо куца, не си хваща тъпкач, а обсъжда положението с партньора и се опитват да променят нещата.
Ooo naprotiv ot mnogo golqmo znachenie e konkretniat sluchai! Mnogo e lesno taka otstrani da sudish drugite i da si razumen , kogato ne stava vupros za teb.
sexy_tigar4e_MM
06-27-2007, 10:00
:smt005 :smt005 :smt005 Значи се оплакваш, че гаджето ти не те чука достатъчно, хващаш си друг и не правиш секс с него? Много безсмислено, дете. :)
Ne e zaradi sexa , v osnivata na neshtata stoqt suvsem razlichni neshta, ne sum dlujna da obqsnqvam ;)
`Death`Whore``
06-27-2007, 10:01
От значение е само това, че ти лъжеш човек, който явно ти е дал много любов за 2 години. :smt018
Щом не е заради секса, защо го лъжеш? Мразя курвички, а ти си точно такава, щом се гавриш с чувствата на хората по този начин!!!!!
sexy_tigar4e_MM
06-27-2007, 10:04
От значение е само това, че ти лъжеш човек, който явно ти е дал много любов за 2 години. :smt018
Da taka e , suglasna sum , no spored men e glupavo da sudish daden chovek za postupkite i deistviata mu , sled kato ne si izjivial neshto tochno po tozi nachin , po koito go e izjivql toi i ne si napulno naqsno sus slu4aq ;)
`Death`Whore``
06-27-2007, 10:06
Казвам ти за пореден път - когато човек се гаври с чувствата на другите съзнателно, обстоятелствата са без значение. Особено ако този човек е някого, с когото си бил или си от дълго време.
sexy_tigar4e_MM
06-27-2007, 10:10
Казвам ти за пореден път - когато човек се гаври с чувствата на другите съзнателно, обстоятелствата са без значение. Особено ако този човек е някого, с когото си бил или си от дълго време.
Osuznavam mn dobre , che ne e redno tova , koeto pravia. No shtom se e stignalo do tuk , qvno neshto me e podtiknalo da go napravq , bilo to ot negova strana ili ot moq. Ima neshta , koito sa po-slini ot nas i ne vinagi mojem da go preskochim...
love_girls
06-27-2007, 10:14
Ne e vqrno , che ne go obicham , kato ne si izjivql neshto , kato ne znaesh tochno za kakva situacia stava vupros , po-dobre si trai :wink:
С думи не става. Не можеш да обичаш някой и следващия момент като нещо му куца, ти просто решаваш да стане по лесния начин. Хоп намираш си друг :smt018
Ако този другия наистина ти дава това от което имаш нужда, тогава остава въпроса защо си с този стария.
От тук можем само да си помислим , че ти изобще не знаеш за какво говориш и какво правиш. По-скоро бих решил , че те е страх, което само по себе си води , че си слаба личност, което е лошо от тази гледна точка, че нараняваш човека, който ти казваш , че обичаш.
Само ти не ми говори за любов и чувства след като при теб такова понятие няма и се опитваш по най-детския начин да се оправдаеш.
То любовта не е за хора , които не могат да се изправят срещу трудностите с които е съпътствана тя!
Както и секса не е за хора които не са готови да поемат отговорност за последствията.
То хубаво да си говориме за нещата, но когато не си даваме сметка за какво става въпрос по-добре да приемем , че не сме готови за тях и да поискаме съвет.
Моят съвет е да си избереш един от двамата, защото от два стола най-лесно се пада на земята =; А и не е изключено накрая ти да страдаш най-много [-(
abe hora,zamislete se,che ako vsichko e the best tq nqma da si hvashta "drug".fakta,che se vijda s drugo momche ne oznachava,che ne obicha priqtelq si! za da se stigne do tozi moment,tq qvno e imala nujda ot neshto,koeto ne poluchava ot partniora si,za tova go e potarsila v drug chovek.ima prichinno sledstveni fakti,koito vodqt do izvoda che neshto v samata vrazka ne varvi kakto trqbva i to ot dosta vreme i vinovna e i tq,no i toi.vqrno e,che na priqtelq i opredeleno nqma da mu e lesno ako razbere,no i tq e mejdu chuka i nakovalnqta,zashtoto sigurno obicha partniora si,no sivoto ejednevie,lipsata na sex i dori namalqvaneto na milite obrashteniq,podsaznatelno te karat da gi tarsish na drugo mqsto i kogato namerish chovek,koito ti gi dava otivash pri nego.tova obache neoznachava che ne obichash tvoito si momche! izobshto cqlata situaciq e dosta kofti i edvali shte dovede do shtastliv krai,no taka stoqt neshtata ot jivota.za da se stigne do tam prichinata e i v dvamata.
sexy_tigar4e_MM, да беше обяснила ситуацията, нямаше толквоа критики да изядеш. А иначе и аз съм на мнение, че е по-добре да се разделите временно, отколкото да ходиш зад гърба на любимия. От всичко най-мразя някой да ме лъже И да разбера. Нямам нищо против добрите лъжци, защото това си е вид изкуство, но надали залъгваш някой друг освен себе си, мислейки, че твоя не знае.
i oshte neshto,nedeite tolkova barzo da hvarlqte obidni dumi,zashtoto ako edin den i na vas vi se sluchi takova neshto i neznaete kvo da praite,nqma da mislite taka.ne e kurva po moe mnenie,a edno normalno momiche,koeto prosto e obarkano.no da kajesh na nqkoi kurva bez da si naqsno sas situaciqta a v sluachaq nie ne sme-tva prosto e smeshno
love_girls
06-27-2007, 10:45
abe hora,zamislete se,che ako vsichko e the best tq nqma da si hvashta "drug".fakta,che se vijda s drugo momche ne oznachava,che ne obicha priqtelq si! za da se stigne do tozi moment,tq qvno e imala nujda ot neshto,koeto ne poluchava ot partniora si,za tova go e potarsila v drug chovek.ima prichinno sledstveni fakti,koito vodqt do izvoda che neshto v samata vrazka ne varvi kakto trqbva i to ot dosta vreme i vinovna e i tq,no i toi.vqrno e,che na priqtelq i opredeleno nqma da mu e lesno ako razbere,no i tq e mejdu chuka i nakovalnqta,zashtoto sigurno obicha partniora si,no sivoto ejednevie,lipsata na sex i dori namalqvaneto na milite obrashteniq,podsaznatelno te karat da gi tarsish na drugo mqsto i kogato namerish chovek,koito ti gi dava otivash pri nego.tova obache neoznachava che ne obichash tvoito si momche! izobshto cqlata situaciq e dosta kofti i edvali shte dovede do shtastliv krai,no taka stoqt neshtata ot jivota.za da se stigne do tam prichinata e i v dvamata.
Е сега стигна ли до извода, че всички жени са курви? :smt006
krem4et0
06-27-2007, 12:40
И ние правим секс 1 път седмично и да ти кажа-не, че ми стига, ама се радвам и на това. Причината не е липса на желание, а липса на терен така да се каже. Аз ще си искам секс. Ама всеки ден-абе губи си се тръпката. Предпочитам 1 път седмично, ама да е лудост, а не всеки ден с мини оргазми и чак да ни стане като навик. за мен сексът си е специално изживяване и не искам да ми става ежедневие. през 1-2 става, но всеки ден. не благодаря. И не защото партньорът ми не ме възбужда. Просто искам да съм наистина мноого загоряла, за да стават чудеса в леглото. Правила съм го 3-4 последователни дни и.........омръзва си. после не исках 2 седмици секс.