View Full Version : jenata otgore
hora pls daite nqkfi razqsneniq po temata. tazi poza kazvta 4e bila strahotna i majete i jenite ispitvali golqmo udovolstvie ot neq no nz kak se pravi.pls razqsnete mi q ako mojete(nai ve4e kak da se dviji jenata) :) iii na vas haresva li vi?
сууупер Яка е позата, но за съжаление някои жени от срам или от мързел я избягват.
защото не са и хванли цаките.
движението НЕ е "нагоре-надолу" това е умора до мазохизъм, не удоволствие.
Движението е по-скоро "напред-назад" с леки завъртания в ханша..
никой не се е родил нау4ен, практика му е майката
`Death`Whore``
06-26-2007, 20:41
Движенията са разнообразни, но трябва да се усетят в движение. Отначало е странно, не знаеш как да се движиш, може и мъжът да се движи всъщност. В последствие се отпускаш и нещата стават. И мъжете са така, движенията трябва да се усетят.
Не било нагоре-надолу? Ясно е, че напред-назад най-много се харесва на мъжете, но пък за мен лично то е най-малко приятно. Има нагоре-надолу, подскачане, въртене...
veselq4kaa
06-26-2007, 21:12
i as se zatrudnqvam s neq ne sam i hvanala cakata o6te........ina4e priqtelqt mi mnogo iska kaza 4e tova mu e lubimata
`Death`Whore``
06-26-2007, 21:13
Просто се навеждам към него, даже се облягаш на него и започваш да се движиш напред-назад.
malkoto_sladur4e
06-26-2007, 21:15
Тфа ми е любимата поза 8-[ 8-[ 8-[ Ми движиш се както ти дойде :smt016
s kakvo tempo-barzo bavno nejno .kak??
bulgarche
06-26-2007, 21:18
Коя поза по-точно? Има не една пози, в която жената е отгоре, а мъжът отдолу.
prosto kogato jenata zaema gorna poziciq- ni6to slojno prosto sedi varhu maja obkra4ila go a toi e sas sabrani kraka legnal pod neq
palomaaa
06-27-2007, 08:56
ами то движенията си идват от самосебе си...просто като започнеш и разбираш как ти харесва повече и как не ти....трява да пробваш и ще разбереш....иначе на мен най-ми харесва когато се движим 2мата
krem4et0
06-27-2007, 09:03
На мен пък си ми харесва надолу-нагоре. При напред-назад много се дразни клитора ми, но не приятно, а по-скоро болезнено дразнене!
Трудно ти е, защото още не си й свикнала. С времето ще й хванеш цаката. Обаче трябва практика ;)
Иначе наистина е от най-добрите. Чудеса стават понякога :-D
belerofone
06-27-2007, 19:32
Po skoro poza Robi4ka....ne robinq da ne si pomislite ne6to....
Тази позичка много си я обичкам :lol:
tin4eto91
06-27-2007, 20:55
Mi i az 6ti kaja 4e bi trqbvalo sama da go useti6 kak trqbva da se dviji6.S malko praktika 6e stane \:D/
mi dano da stane 6toto mi e golqm meraka no sam v nevideniq qko :)
mii prosto se dviji6 kak ti doide-vse e hubavo
Tazi poza e edna ot nai-qakite:1.za6toto ima mn raznovidnosti 2.za6toto po tozi na4in pravi6 dvijeniqta i dulbo4inata spored predpo4itaniqta taka 4e ....Vij sq hva6ta6 edno dvijenie koeto ti haresva i go pravi6 s burzinata i dulbo4inata koqto ti haresva!P.S.NEZABRAVQI 4E VSE PAK TRQBVA DA IMA NQKAKUV RITUM!!!
a ako i ahreswa dulbochina 17 a na gadjeto i e 15 :lol:
Еми аз пак не обичам да сам от долу ... а и приятелката ми не се оплаква да е под мен .... :roll: Дали тя ще е от горе или аз ще сам от долу все до оргазам мога да я докарам ... :-D
Еми аз пак не обичам да сам от долу ... а и приятелката ми не се оплаква да е под мен .... :roll: Дали тя ще е от горе или аз ще сам от долу все до оргазам мога да я докарам ... :-D
Абе то хубаво да си малко самоуверен, ама да не стане после с гаджето: "Ама аз такова, понеже го обичам и да не го нараня и затова симулирам..." :wink:
А иначе добра разновидност е ти да застанеш перпендикулярно над него и просто се движиш в кръста колкото можеш - така пениса е доста навътре, притиска се в предната част на влагалището и движението е малко ограничено, но пък много приятно - а пък да не говорим, че за момчето си е супер гледка да вижда изцяло голото тяло на приятелката си и гърдите й :wink:
krem4et0
07-01-2007, 08:16
melsi horca:)
С този отговор считам темата за приключена!