PDA

View Full Version : Moderated: Възможно ли е при това положение да се забременее

dqvol4eto66
06-26-2007, 20:46
Проблема е следния: с приятеля ми го правихме онзи ден. На мен ми беше първи път и са ми казвали, че без презерватив е по-добре. Така и започнахме, но много ме болеше и имаше само две вкарвания. Беше същия ден, в който цикъла ми свърши, сутринта свърши, следобяд го направихме. Въпроса ми е възможно ли е при това положение, да се забременее от Каупъровата течност, при положение, че не е свършвал и още повече, че е точно след цикъла?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

`Death`Whore``
06-26-2007, 20:48
Успокой се. Но не си прави експерименти занапред...щом без презерватив те е боляло много, давай с презерватив - разликата няма да е голяма. И вземете овлажняващ гел...лизане и т.н., за да е достатъчно влажно.

FelisDirus
06-26-2007, 20:49
Няма как да забременееш от предеякулационната течност, не се притеснявай.

cherinka
06-26-2007, 21:04
Няма как да забременееш от предеякулационната течност, не се притеснявай.Или, по-скоро, е доста трудно

FelisDirus
06-26-2007, 21:29
Няма как да забременееш от предеякулационната течност, не се притеснявай.Или, по-скоро, е доста трудно

Да, теоретично е възможно, но на практика... за пореден път ще отбележа, че слагаме презерватив малко преди той да свърши и преди това - без. Няма бебета! :)

06-27-2007, 06:16
Uspokoi se, nqma problem spored men, no naistina, osobeno v na4aloto na poloviq si jivot, pozlvaite kontracepciq. :)

koalka
06-27-2007, 06:24
Няма проблем, спокойно.Но следващият път е добре вече да го правитес презерватив, защото дори и при първия път е възможно да се забременее.И това са митове, че е по-добре без.