View Full Version : Изпотявам се ужасно, особено по време на секс
MNOGO SE IZPOTQVAM KAJETE KAKVO DA NAPRAVQ...PO LICETO POD MI6NICITE ..KRASTA KOREMA M/U GARDITE A WE NAVSQKADE ... DORI I DA NE E TOLKOVA TOPLO ... A KOGATO PRAVIM SEX S MOQ STAVA MAZALO...VSI4KO MOKRO... DAITE NQKAKVI SAVETI KAK PONE DA GO NAMALQ :)
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
em zemi si nqkvi dezodorant i stick na men mi pomagt n se potq mn i ne smurda...
Sapun i voda. Horata sa go izmislili odavna.Taka hem si 4ist hem ne miri6e6.
preporu4va se pone edin put v denia :-$
eha ... az pak nqmam toq problem ... izob6to ne se potq :wink:
mi ako si debel otslabni i ne pi6i na CAPS LOCK
Спирам да пуша.
06-27-2007, 05:25
обръсни се ?
key_of_hell
06-27-2007, 05:46
voda nqma, a sapuna hape... ob6to vzeto tejka rabota!Probvai da se kupe6 po 4esti4ko, ako ne drugo pone da ne miri6e!
Не е задължително като се изпотиш да миришеш. Миришеш когато си мръсен и се изпотиш. И 1-во е много полезно да се потиш. Аз лично когато съм във фитнеса много трудно се потя, въпреки голямата жега. Но наистина може да имаш някакъв проблем. Обикновенно обезкосмяването и сухите дезедоранти помагат.
..:sUnRiSe:..
06-27-2007, 06:50
пробвай да си взимаш душче по - честичко и някви стикове да ползваш че тва си е сериозен проблем ососбено за момиче
`Death`Whore``
06-27-2007, 06:51
Посети лекар.
lele lele kapq se po 2 pati na den...ipolzvam i dezodoranti i stik4eta ... izlizam i zapo4vam da se potq..
palomaaa
06-27-2007, 08:46
лошо,посаветваи се с лекар
killer_machine
06-27-2007, 08:54
Стига да не миришеш е възбуждащо...
cskagirl
06-27-2007, 09:46
Idi na lekar moje da e ot potnite jlezi neshto
BeautifulWorld
06-27-2007, 09:59
lele lele kapq se po 2 pati na den...ipolzvam i dezodoranti i stik4eta ... izlizam i zapo4vam da se potq..
Аз сега използвам Рескона и съм много доволна. В тези жеги е нормално да се потиш. Просто си се къпеш по-често, дезодоранта... Поне да ме миришеш, дори и ако се изпотиш. Аз сега се къпя по 2-3-4 пъти на ден, то в тази жега няма как. Ако има климатик у вас или у тях, правете секс на по-хладно :)
Вземи си odorex от аптеката,на мен ми помогна
Понякога и къпането и дезодоранта не помагат.Момчето ,с което ходех преди, също много се потеше..на някой хора просто така им е заложено, такава им е природата и не може по никакъв начин да се предотврати.Просто с миризмата ще се бориш и не е голям проблем.На мен лично не ми пречеше особено, а той си обличаше тениски от такава материя, че да не си личи, че се е изпотил.Не се притеснявай толова, неприятно е, но не и фатално :wink:
спирам да пуша.
06-27-2007, 17:05
или просто се обръсваш насякъде омазваш се с дезодорант под мишниците и си пръсваш някой дезодорант колкото и да си потна/потен без косми няма смрад !
стикчета како... мажи се целата :0
krasivoto@--:-cvetence
06-27-2007, 20:52
ne se pritesnqvai vse pak izvar6va6 fizi4esko deistvie tova e normalno
fire_magic
06-28-2007, 07:13
MNOGO SE IZPOTQVAM KAJETE KAKVO DA NAPRAVQ...PO LICETO POD MI6NICITE ..KRASTA KOREMA M/U GARDITE A WE NAVSQKADE ... DORI I DA NE E TOLKOVA TOPLO ... A KOGATO PRAVIM SEX S MOQ STAVA MAZALO...VSI4KO MOKRO... DAITE NQKAKVI SAVETI KAK PONE DA GO NAMALQ :)
tamyn nqma da si go morkti kato ti go slaga :wink:
vzemete si ot aptekata odorex deo.az imah sa6tiqt problem,no tozi sprei mi pomogna i sega ne se potq izob6to. :lol:
eee vie i vie kfo go napraihte momicheto emi tva e jivota nqkoi se potqt poveche nqkoi po malko az sashto dosta se izpotqvam ne samo po vreme ne sex izobshto.Tva s dezedorantite stikovete i t.n. e uj za nepriqtnata mirizma ala bala da tva e hubavo vseki chovek da izpolzva no i po 10 pati da se kape na den i po 1000000000 pak she se izpotqva shto si e takaf organizma ne znam kfo da te posavetvam.Gledala sam che ima edni injekcii slagat se primerno na mishnicite i edin vid vazprepqtstvat otdelqneto na pot ot potnite jlezi za nqkaf srok tam 6 meseca ili neshtu takova ama nz dali ima takoa neshtu v BG a pak i predpolagam 4e she sa izkliuchitelno skypi.. ne znam prosto da edinstvenoto i spored men koeto mojesh da napraish e da si vzemash dush po chesto,tam razni dezeduranti da izpozlzvash i tva e inache savsem da ne se izpotqvash ne znam da ima nachin..Az i moq pr.kato pravim sex naprao vi kazvam se parzalqme edin po dr. am akfo da napraim choveshko si e toy sashto super mnoo se izpotqva..