Влез

View Full Version : sqkash sym na kra4ka da go zabravq.......

Leslito0o0
06-27-2007, 07:55
Zdr all.Iskam da vi spodelq moq problem.
Hodih s edno mom4e 3 meseca.Vsi4ko beshe tolkova hubavo :smt007 Predi nego hodeh s mom4etata za kratko,i toi beshe pyrviq,s koito se zadyrjah tolkova.4uvstvata mi kam nego bqha mn po-silni.Razdelihme se.Veche mesec i polovina dnite mi sa tolkova ednoobrazni. :cry: Po cql den mislq za nego,spomnqm si kakvo i koga mi e kazal,spomnqm si kak mi kazvashe 4e me obi4a,kak revnuvashe,kak me celuvashe i neshto v men se nadiga i sqkash za 4ast ot sekundata prejivqvam vremeto s nego.I posle razbiram,4e tova e minalo i nie veche ne sme zaedno. :smt010
Vijdam go po ulicata shtastliv i dovolen.Ne se pozdravqvame,zashtoto se razdelihme mnogo grubi4ko... :smt011 Toi e shtastliv,zabravil e za men,a az...stradam strashno mnogo. :smt013 Znam 4e NIKOGA nqma da bydem otnovo zaedno...dori se samnqvam da si kajem Zdrasti nqkoi den. :cry:
V4era go vidqh.Strannoto beshe,4e nishto v men ne trypna kakto predi.Sqkash veche sym osyznala 4e trqbva da svikna s bolkata...i az ne moga da si go obesnq.Plakala sam tolkova za nego...dori za blizyk 4ovek ne sam plakala taka.Posle otnovo go vidqh.Beshe s nqkakvi momi4eta,no bqh dosta dale4e ot tqh.Priqtelkata mi kaza 4e se e obyrnal i me e vidql i e pregyrnal nqkakvo momi4e vednaga. :cry: I az kazah samo:Jivota si e negov!
I sega da obesnq smisala na temata.STranno mi stana,4e tozi pyt ne me zabolq kato go vidqh.Sqkash ne usetih nishto.I vypreki tova prodaljavam da mislq za nego.Osyznavam 4e bqh sviknala s nego i sega prosto trqbva da svikna bez nego.Qvno tova e problema... :smt010 Imam 4uvstvoto,4e sym na kra4ka ot tova da go zabravq i mi trqbva malko silna volq i podkrepa... :smt011 Kak da uspeq?Znam vsi4ki kli6eta kato "vremeto lekuva","ne si zaslujava","gledai napred"...no vyprosa mi e kak da gi izpolzvam taka 4e da stigna do kraq,a imenno da go zabravq?

irini6teto
06-27-2007, 08:29
mili4ka,az imam sa6tiq problem kato teb,napulno te razbiram.Znam kak se 4uvstva6-ujasno e da si prekarval mn hubavo s nqkoi i izvednaj,kogato ve4e ne ste zaedno da 4uvstva6 4e dnite ti sa prazni,4e prosto nqma kakvo da pravi6...ami vsa6tnost ne znam kakvo da ti kaja.Prava si za onezi kli6eta-dosadni sa i vupreki 4e znae6 4e sa vqrni,kogato ti e gadno ima6 4uvstvoto 4e nikoga nqma da stane taka-da go zabravi6,da gleda6 samo napred i t.n.ami moga samo da ti kaja,4e spored men skoro 6te go zabravi6,6tom ni6to ne e trepnalo v teb,kato si go vidqla... =D> stiskam ti palci nai-iskreno

MuJleH4eTo
06-27-2007, 08:33
Желая ти успех да го забравиш, мила... Дано е скоро и да нЕ страдаш... То "трепването" ще го има дълго, но с времето ще е неосезателно, колкото и изтъркано и клиширано да звучи... Просто пренасочи мислите си на друго място (не момче, за да нЕ го заместваш просто) , нещо коеТо харесваш и те кара да си щастлива :) Успех ;)

koalka
06-27-2007, 09:26
Малко или много си се примирила, че няма да сте отново заедно и за това нищо не си почувствала.Време е да го забравиш и да си гледаш живота, както той е направил.