View Full Version : G-точка ли е, какво е?
Значи тука покрай някой теми дето много се спомена за тая прословута G-точка се сетих за нещо и искам да попитам. На сегашната приятелка, а и на предишната и на други като я ближа и бъркам с един пръст и на предната стена на влагалището, някъде на половин пръст дълбочина (3-4см горе-долу) напипвам нещо странно - на това място лигавицата не е гладка, а ми е някакси груба и леко изпъкнала и отдолу не е меко като околната тъкан, ами е някакси твърдо, абе представете си някакво мазолесто тяло. Та ми стана интересно - това ли е толкова прословутата G-точка или е нещо друго. Сега ми стана интересно, защото се сетих, че съм го напипвал при няколко момичета, ама не съм му обръщал особено внимание, защото така или иначе са си свършвали от оралния секс, а пък приятелката я няма да я питам и затова питам тук. Хайде - която знае да казва :D
BeautifulWorld
06-27-2007, 14:36
Да, това е :D
krasivoto@--:-cvetence
06-27-2007, 14:42
DA TOVA E 4UVSTVATO TAM E STRA6NO MN QKO :D
Йеп... точно това е.
Сега си представям как следващият експеримент ще е да провериш дали "работи" :-D
Та в тази връзка да ти кажа, че G-точката става по-чувствителна с времето. В началото, когато приятелят ми започна да експериментира с тази зона, ми беше трудно да почувствам нещо кой-знае-колко силно. Сега ми трябват две минутки и съм аут :-D
Йеп... точно това е.
Сега си представям как следващият експеримент ще е да провериш дали "работи" :-D
Та в тази връзка да ти кажа, че G-точката става по-чувствителна с времето. В началото, когато приятелят ми започна да експериментира с тази зона, ми беше трудно да почувствам нещо кой-знае-колко силно. Сега ми трябват две минутки и съм аут :-D
И колко време трябва да мине?
Йеп... точно това е.
:lol: Е, много ясно. Аз съм си играл, ама не знам защо не съм обръщал внимание - голяма грешка - но сега ще пробвам целенасочено - тя приятелката и без това е бърза, та резултата може да е доста добър :)
bulgarche
06-27-2007, 15:30
То и аз случайно я открих.
killer_machine
06-27-2007, 16:11
Точно това е,там където е грапаво.... Когато жената е по-възбудена,Г точката се уголемява :) :smt008 \:D/