Влез

View Full Version : Трябва да се съобразяваме ;-) + 1 въпрос...

PankO
06-28-2007, 00:41
Не е достатъчно да си харесаш някой за да си с него ;-)
Нужно е и доста повече... например и той да те харесва, хахаха ;-)

Но какво можем да направим за да накараме и другия да се влюби в нас?
Да се правим на такива - каквито не сме - да се правим, че харесваме музиката, която той/тя слуша въпреки, че ние не можем да я понасяме?
Хм...

Аз лично стигнах до извода, че ако... с някой... не си приличате достатъчно... Трудно ще я бъда между вас.
Трудно. Доста жертви довеждащи при раздялата до спорене кой колко се жертвал за другия и такива шитс.

Не мисля, че... за да си с някой трябва не прекъснато да му доказва колко много го обичаш и на колко много си решен да се жертваш заради него.
Не, не е това любовта.

Да се върна към "Трябва да се съобразяваме" - ако си си харесал някоя... или някой ;-), но.. виждаш, че просто нещата между вас няма да я бъде. Било то, защото той/тя си има приятел*(ка) - просто не трябва да се месиш. Дори и да си мислиш, че нещата и без това са тръгнали към раздяла - не, не се меси ;-)
А ако мсяташ, че може да тръгнете, но за това ще трябва да... и да... и да... просто не се занимавай - любовта не е работа ;-) - тя е удоволствие!

А сега въпроса:

Има ли смисъл да си признаваме чувствата, ако се съмняваме на отказ от другата страна?

Харесвам някоя, примерно. Харесвам я доста. И доста не харесвам в нея ;-))) - например каква музика слуша, нооо не е бола за умиране, пък и съм свикнал да съм толерантен. Окей - даже се оказва, че и на всички теми мислим различно, но не се караме или да спорим ами... си казваме просто какво мислим и толкова. Тя цъка с дистанционното из каналите докато аз докато хвана в 1 канал за какво става на въпрос и тя го смени и аз се дразня, да ама на нея и е скучно и не се спира... хм...
По 128471287 теми просто сме разични, АМА РАЗЛИЧНИ ВЕ!

И въпреки това главата ми е завъртяна и имам онези пеперуди в корема.
Ко прайм?
По същия начин и се обясняваме и на нея и се надяваме на една голяма усмивка и прегръдка? хаха ;-)?

06-28-2007, 04:24
Ми аз 3год бях с момче,с което бяхме точно по този начин - абсолютно различни, като куче и котка, затова все се карахме.Накрая имах чувството, че ще се самоунищожим.И ние бяхме луди един за друг и не можехме без да се видим и един ден или да не се затрупаме с обаждания и какво ли още не.В моментите,когато не се карахме,си прекарвахме страхотно, но не издържахме...А и общо взето видяхме, че искаме съвсем различни неща от живота.Така че дребните различия като това кой какъв сладолед обича и дали Шоуто на Слави или Женени с деца - това може да се преодолее.Но има неща,с които някои хора не могат и не искат да се примирят - светогледи и тн.И колкото и хубаво да звучи (като в 'Дарма и Грег'),че различията правят връзката по-интересна и т.н. не мисля,че това е вярно.Поне невинаги.

djuki
06-28-2007, 05:08
противоположностите се привличат, а и не мога да разбера тази мания да търсиш човек с интереси, които са точно като собствените ти- така е адски скучно и връзката ви ще е доста монотонна...така е но все пак трябва да има нещо общо . Поне една темичка на което да сте на едно мнение . Понякога противоположностите се привличат , но понякога не ! Зависи само от хората . Трябва да има и различия да се освежава връзката с някое спорче от време на време !

PankO
06-28-2007, 10:33
ако се обичате- ето ви общият интерес, но е много по-интересна връзка с някой, който ти е противоположност... по-трудна е, но е по-жива...
=D>

Не знам кавко да добавя, за това ще си замълча ;-)

SpOrTs_GiRl
06-28-2007, 10:39
Може би противоположностите се привличат.. но според мен е по-добре да си с някой с който си приличате. Така ще се разбирате по-добре и няма да се карате толкова за глупости. Аз ходих с едно момче 2 год. и имахме страшно много общи интереси, разбирахме се тогава чудесно и никога :!: тогава не сме се карали. Сега е друго..

VaMpIrE_HeArT
06-28-2007, 10:45
когато си приличате с този а който сте понякога е много по дразнещо от колкото че сте различни...най-добре е когато има и от двете по малко....да се различавате по някои неща,но и да си приличате по др

Presley
06-28-2007, 10:48
Мога да кажа само едно голямо БРАВО на автора на темата!дано повечко хора я прочетат!

cherinka
06-28-2007, 10:48
ако се обичате- ето ви общият интерес, но е много по-интересна връзка с някой, който ти е противоположност... по-трудна е, но е по-жива...
Точно!
Емоциите са по-големи, предизвикателствата също.

Може би противоположностите се привличат.. но според мен е по-добре да си с някой с който си приличате. Така ще се разбирате по-добре и няма да се карате толкова за глупости.
О, повярвай, караниците, макар да са големи, така показваш, че си адска буйна личност и ще защитаваш всякак си своето си!

Моето момченце е страшно буен, пали се бързо за всичко.. и това ме привлича. ..
Също знам, че не бих предпочела тихата и монотонна връзка.. така няма страст, поне за мен.
Та то си е цяла тръпка да не знаеш как ще протече денят ви, какво ще преживеете заедно, какво ви очаква точно днес. .. и бла бла.

Та така..

Аз лично стигнах до извода, че ако... с някой... не си приличате достатъчно... Трудно ще я бъда между вас.
Трудно. Доста жертви довеждащи при раздялата до спорене кой колко се жертвал за другия и такива шитс.
ето, в кръвта ми е да споря с някого, за това си търся такъв, който е като мен (в него виждам част от мен) а различието е в това, че имаме различни мнения..
Схфащате ли :mrgreen:

PankO
06-28-2007, 10:57
Та то си е цяла тръпка да не знаеш как ще протече денят ви, какво ще преживеете заедно, какво ви очаква точно днес. .. и бла бла.

Падам си по плановото стопанство и сигурността ;-)
Нещо, което ми е и недостатък и плюс.
Не рискувам много, а се подготвям на макс за да ми е сигурен успеха.
Но в същото време.. наистина дори аз самия търся тръпката, неизвестността, желая да изживея нещо, което да накара сърцето ми да забие много силно, а стомаха ми да се свие...

Друг голям минус ми е, че искам всичко да направя СЕГА.
Когато става на въпрос за работа си казвам, че и утре е ден и утре мога, но когато съм с момиче.. искам да озная всичко за нея още тази вечер - което разваля магията..
Колкото по-малко знаеш за нея/него толкова повече ти е интересен(*а) ;-)

BeBsItO
06-28-2007, 14:08
az sma taka s gadjeto mi, v nqkoi ne6ta sme mn razli4ni ama tva ne ni pra4i

iliqnfenka
06-28-2007, 17:58
Аз ако не съм сиг в чувствата на отсрещния не бих му признала.. не мисля, че има смисъл най-мн да се отдалечи нещо :) зависи от човека де, ама не мисля, че има смисъл :)

koalka
06-28-2007, 18:33
Според мен в една връзка не трябва да има крайности.В смисъл единия да е едната крайност, а другия-другата.Тогава може би възникват проблеми.Според мен е хубаво да има различия, за да не си омръзвате, но те да не са много големи. :wink: