View Full Version : Най-накрая !
Ето вече след толкова месеци чакане (може някои и да помнят когато казах , че жена ми забременя) най-накрая се роди :) Момче е . Ние с жената много му се радваме . Роди се снощи на 27-ми юни . Очакваше се да е началото на юли но сега дойде. Всичко мина без проблеми , за което се радвам . Име още не сме измислили със сигурност . Жената и детето още са в болницата и когато излезнат ще ви дам снимки да гледате . Големи са сладури :) Мерси на всички,които преди месеци в моята тема " Ето какво стана " ме подкрипиха и обещавам пред вас , въпреки че повечето не ви познавам , че ще съм грижовен баща и ако някой има сериозен проблем като пише във форума ще помагам :) Реших да споделя радоста си с вас ,защото знам , че сте много готини хора \:D/ Също искам да ви кажа , че чувството е просто невероятно ! Може и да съм само на 20 години , но просто ви гарантирам че е велико ! :smt006 :smt007
Ай честито ти бебе да е живо и здраво.
teenage_drama_queen
06-28-2007, 05:46
честито бебче, да ви е живо и здраво и да има мн уцпехи в живота :smt006
HopeLesss
06-28-2007, 06:37
Честито! Да ви е живо и здраво и да ви радва много :wink:
bulgarche
06-28-2007, 06:38
Честито. Живи и здрави да сте.
PLAMENKO
06-28-2007, 06:41
Да ти е живо и здраво , само късмет и попътен вятър!!!
a da e zdrav i korav :smt006
хехе ми много хубаво..радвам се за теб... живо и здраво
Еее честито!! Да ви е живо и здраво и много много щастливо!! :smt006
Честито, да ти в живо и здраво и да го научиш да влиза от малък в TeenProblem.net :)
palomaaa
06-28-2007, 08:51
ВАЙ,СУПЕР......ЧЕСТИТО!!!
SpOrTs_GiRl
06-28-2007, 08:52
Честито бебче ! Много здраве и щастие :) То май ше ти вика бате, а не тате.. :-D
Честито! Да ви носи само радост и щастие! :)
kofti_nick
06-28-2007, 09:02
ЧЕСТИТО! :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006
malkoto_sladur4e
06-28-2007, 09:02
Честито!Да ви е живо и здраво и мн да ви радва! :wink:
girl_in_black
06-28-2007, 09:04
Честито.Радвам се за вас
super 4estitoooooo :))))))))
killer_machine
06-28-2007, 10:52
Да е живо и здраво бебчето :)
MeTaL4eTo`f
06-28-2007, 10:55
Честито да ви е !!! \:D/ \:D/ \:D/ :smt008 :smt008 :smt008
loving_you_
06-28-2007, 10:58
Честито!!! Да е живо и здраво и да ви носи много радости (както и вие на него) ;)
Честито! Да ви е живо и здраво и много да ви радва занапред.
DarkPrincess
06-28-2007, 12:07
Честито! Честито! Да ти е живичко и здравичко и много радост да ти носи!!!
A_Loving_Girl
06-28-2007, 12:16
=D> =D> =D> Еее честито!! Да ви е живо и здраво и много много щастливо!! =D> =D> =D> =D>
bloodybaby
06-28-2007, 15:00
ЧЕСТИТООО :D :D :D Да е живо здраво бебчето.А как е мама?
МНого се радвам за теб.А младите родители са супер :D и са най - готините на света!
Със сигурност ще си страхотен татко :D
ЧАкаме снимки :wink:
spiderka
06-28-2007, 18:09
честито! поздравявам те! желая ти наистина да си грижовен баща!
sandy_girl
06-28-2007, 19:17
4estito beb4e da wi e jivo i zdrawo :) she 4akame snimki :P
Seducti0n
06-28-2007, 20:05
Честит,бебок.Да ви е живо и здраво и много да ви радва.Няма лошо,че си на 20,това не пречи да отгледате и възпитате едно прекрасно създание.Евала,че сте запазили бебчето и е прекрасно,че сте така амбицирани да му дадете всичко,което можете.Късмет на теб,на майката и на малкото съкровище.Всичко,хубаво,ча аме снимчици. \:D/
Zai4o.15
06-28-2007, 20:45
Aide tatence 4estito :lol: da vi e jivo i zdravo bebenceto i vie su6to pokrai nego \:D/ abe samo radost!!! ma ne e lo6o i ime da mu izmislite :wink: :-D :-D :-D
Мога да ти кажа само честито и живо здраво :))
KiLLeR_InSTiNkT
06-28-2007, 20:49
Много се радвам на такива хора като теб! Да ви е честито, сигурна съм, че ще си страхотен татко! :wink:
Jamalska
06-28-2007, 21:00
И да не забравите Прощъпулника...аз още съм сърдита на наще за това,че не са ми направили Прощъпулник...
mishonche
06-28-2007, 22:04
Айде 4естито и от мен :) Пойжелавам ви много здраве ( на цялото семейство ) и дано отгледате едно добро дете,което да ви радва :)
mimi_pink
06-28-2007, 22:36
Честито бебче!Да ви е живо е здраво и занапред само да ви радва!Само хубави моменти ви пожелавам :smt016
Мерси на всички за хубавите пожелания златни сте :) ! Ами име му измислихме казва се Мишо (така на галено) , а иначе Мирослав . Скоро ще качвам и снимки :roll: И наистина много благодаря на всички за хубавите пожелания . Трогнахте ме :)
`Death`Whore``
06-29-2007, 08:46
Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки!
Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки! Искам снимки!
До 1 , 2 дни ще има снимки и ще ги кача всички да видите моето сладурче немога да му се нарадвам :-D
`Death`Whore``
06-29-2007, 08:49
Много обичам татковци. :smt007
Да ви е живо и здраво =D> и да ви радва винаги :) :-D :smt006
Наи накрая една весела тема аиде честито и от мен. :wink:
MuJleH4eTo
06-29-2007, 12:34
Честито , живо и здраво :)
защо ли не искам да знам на колко е майката....Иначе честито
Отново искам да благодаря на всички за пожеланията и имам едно послание към Sam90 ! Момко не се притиснявай от това , че имаш наклонности към хора от същия пол ! В това няма нищо лошо ! Важното е да сте щастливи и да се обичате а няма значение дали е момче или момиче ! Според мен тези , които те обиждат са хора с по-старо мислене ! Не се безпокой щом се обичате не го крий ! :smt006 Няма по хубаво нещо от любовта и мисълта , че я споделяш с човек от същия пол не би трябвало да те притеснява ! ;)
защо ли не искам да знам на колко е майката....Иначе честито
Не мисля че разликата е голяма ! На 1 възраст сме само месеци ни делят :) Ако беше много по-млада не бихме си го позволили [-X И тя е на 20 и сме много хепи поради причината , че си имаме дете и сме напълно готови да го издържаме , а то си има и прикрасни 2 баби и двама дядовци , които също много го обичат и ще ни помагат с него ;) [/b]
`Death`Whore``
06-29-2007, 12:50
От физическа гледна точка възрастта е перфектна за раждане. До 25 години е най-добре.
Честито. Живи и здрави да сте.
krem4et0
06-29-2007, 13:33
Браво! Честито. Ужасно много обичам деца и искам мое, за това ви се радвам най-искренно. Да е живо и здраво, да спи нощем, че иначе ще изкарате ужастни нощи, да хапва редовно, да е засмяно и весело, да има прекрасно детство. Бтв миро е по-хубаво на галено, от Мишо. Мишо като на микша ми е.
:P
И аз искам бебе :lol:
<black soul>
06-29-2007, 16:30
Много се зарадвах като ти прочетох темата! Честито ти бебче, да е живо и здраво, да ви обича много и да го отгледате добре, че да стане здрав и добър мъж! :P За име, предлагам ти : Георги, Станислав, Христо ... :smt016 :wink: Значи ти си бил с профилът на Джони Деп.. Много ме радваш човек, това ми е любимият актьор! :smt008 \:D/
Полейте новия член на семейството с мноого мнооого алкохол! :-D :P
П.П. Очакваме снимки.
bloodybaby
06-29-2007, 17:33
TROY харесва ми как мислиш и без да те познавам съм сигурна, че ще си чудесен родител!Самият факт, че не само се радваш на детето си, а и осъзнаваш отговорността, която сте поели с жената до теб(не знам дали имате брак, но мисля, че е без значение!) говори за това, че си готов за крачката, която сте направили с любимата.Поздравявам те!
Аз не мога да се похваля със същото зряло отношение към нещата, когато родих сина си, но наистина се възхищавам на хора като теб!
Поздравления!
Ах и ти какъв си :wink: само за бебчо говориш - наистина бебчо е съкровище, ама кажи как е и майчето на бебчето :D Всичко наред ли е при нея?Как се чувства?
Защо щастливите и горди татковци, все забравяте да осведомите света и за щастливите и горди мами :wink:
Последното в кръга на шегата разбира се :D
SlAdKoTo-_-MoMi4eNcE
06-29-2007, 17:58
aaide da ti e 4estito da e jivo zdravo i mn da te radva
antonch0
06-29-2007, 18:28
ЧЕСТИТО =D> :smt006
Violenza
06-29-2007, 18:31
Честито! Оттук нататък дано да имате само хубави моменти :wink:
TROY харесва ми как мислиш и без да те познавам съм сигурна, че ще си чудесен родител!Самият факт, че не само се радваш на детето си, а и осъзнаваш отговорността, която сте поели с жената до теб(не знам дали имате брак, но мисля, че е без значение!) говори за това, че си готов за крачката, която сте направили с любимата.Поздравявам те!
Аз не мога да се похваля със същото зряло отношение към нещата, когато родих сина си, но наистина се възхищавам на хора като теб!
Поздравления!
Ах и ти какъв си :wink: само за бебчо говориш - наистина бебчо е съкровище, ама кажи как е и майчето на бебчето :D Всичко наред ли е при нея?Как се чувства?
Защо щастливите и горди татковци, все забравяте да осведомите света и за щастливите и горди мами :wink:
Майката е много добре както е и Мишо/Миро ( аз му викам Мишо по-често , а тя Миро ) . В началото си поспиваше повече (все пак раждането не е безболезнено , дори да е минало без проблеми) , сега е много добре и се чувстваме великолепно . Още преди да се роди му бяхме приготвили количка , дрешки и т.н. и сега всички сме много добре . Освен нас много се радват нашите най-добри приятели , които помагат с каквото могат и разбира се , както вече казах бабите и дядовците :smt006 Просто сме едно голямо семейство и всичко е перфектно ! Отново мерси на всички за пожеланията \:D/
Поздравления!
Майката е много добре както е и Мишо/Миро ( аз му викам Мишо по-често , а тя Миро ) . В началото си поспиваше повече (все пак раждането не е безболезнено , дори да е минало без проблеми) , сега е много добре и се чувстваме великолепно . Още преди да се роди му бяхме приготвили количка , дрешки и т.н. и сега всички сме много добре . Освен нас много се радват нашите най-добри приятели , които помагат с каквото могат и разбира се , както вече казах бабите и дядовците :smt006 Просто сме едно голямо семейство и всичко е перфектно ! Отново мерси на всички за пожеланията \:D/
Това бях аз ! Забравих да се логна :)
Честито и от мен.Да ви е живо и здраво.По-голяма радост от това няма (:
LadySingDaBlues
06-30-2007, 16:33
Eheee bravo na vas chestito za bebcheto da si go gledkate i da go obichate prekrasno e da darish nov jivot a i nqma kak da ne zaobichash bebcheto kato e tolkova malko krehko i milichko :D Jelaq vi samo krasivi momenti mnogo zdrave shtastie obich i razbiratelstvo vsichko nai nai nai nai :D s mir :smt109 [/i][/b]
ЧЕСТИТО! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ С БЕБОКА! И ДА СЕ ОБИЧАТЕ С ЖЕНА ТИ ВЕЧНО!
Aide 4estituka i ot mene. Da vi e givo i zdravo mom4eto, sia spokoino moge i edna sestri4ka da mu napraite kato po otrasne. Da bude 6tasliv i zdrav s grigovni roditeli tova e nai0vagnoto. Drugoto samo 6te si doide.
p.s. a na tebe 6taslivia tatko ti predlagam da naprai6 slednoto (kakto moia e napravil predi 20 godini kato sum se rodil) da ne iztrezneva6 tri dena ot radost i da go polee6 obilno s rodnini i piateli, 6tot v blizkite 5-6 godini niama da ti se odavat mnogo takiva vzumognostti, 6tot malki 4ovek iziskva mnogo obi4,grigi i vnimanie i da si vuzmogno nai-blizko do nego purvite 7 godini.
MakeMeLaugh
06-30-2007, 19:08
Еее браво, честито! =D> Да ви е живичко и здравичко и нека да има вечен попътен вятър! :)
Бъдете все така щастливи! \:D/
shadow4e
06-30-2007, 20:53
Честито, бебче :) Кръстихте ли го вече. Виждам темата малко със закъснение. Колко тежи бебчето?
Твоята история я помня и се радвам, че на 19 /май на толкова беше, согато ни разказа, че ще ставаш баща/ си поел тази отговорност :).
`Death`Whore``
06-30-2007, 20:55
p.s. a na tebe 6taslivia tatko ti predlagam da naprai6 slednoto (kakto moia e napravil predi 20 godini kato sum se rodil) da ne iztrezneva6 tri dena ot radost i da go polee6 obilno s rodnini i piateli, 6tot v blizkite 5-6 godini niama da ti se odavat mnogo takiva vzumognostti, 6tot malki 4ovek iziskva mnogo obi4,grigi i vnimanie i da si vuzmogno nai-blizko do nego purvite 7 godini.
Браво. Вместо да е до жената, която го е дарила с това същество и е изтърпяла много болка и мъки, да не изтрерзнява 3 дни.