View Full Version : Moderated:Връзките и сексът след запознанство в интернет...
Gosta ot Mars
06-28-2007, 07:22
Предполагам че доста хора тук са използвали саитове за запознанства.Колко от вас са имали връзки от нета и правилили сте секс с тях?А от форума някой ако ви покане на среща ще приемете ли?
И бихте ли правили секс с нея/с него?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Да, но първо бих обменил с човека доста снимков материал и доста мнения
hodila sum s 2 momcheta ot neta, no ne sum pravila sex s tqh a ako nqkoi me pokani ot foruma ne bih priela
key_of_hell
06-28-2007, 07:51
ve4e godina sum s 4ovek s koito se zapoznah ot nqkakuv tup sait i bezumno go obi4am sledovatelno i sex sum pravila s nego!Mnogo trudno bih se suglasila da izlqza s nqkoi ot tozi forum i samo pri uslovieto 4e vsi4ko se slu4va samo na priqtelski na4ala!
Запознавала съм се на живо с хора, с които съм се запознала в mIRC, sladur.com, teenproblem.net. Някои от запознанствата са се превръщали във връзка... коя по-сериозна, коя не толкова. Напоследък не ми се е случвало да се запозная с нови хора така. Това вече не е за мен :)
MaRiNkA_16
06-28-2007, 08:25
ami ot 1 godina se poznavah s edno mom4e i otidoh na ekskyrziq pri maika v greece i my se obadih da se vidim i ve4e 3 meseca sme zaedno i my hodq redovno na gosti ama purvo dosta si bqhme lafili i snimki i kameri pyskahme kvo li ne be6e .....
sasha_90
06-28-2007, 08:30
А кой нормален би ? :|
Съгласна!
izlizal sam s momi4eta ot neta.S nqkoi sam pravil sex s drugi ne.Ot teenproblem samo s Milena_Pld sam izlizal...poneje se okaza 4e e ot pld no ne6tq da mi pusne.Ina4e ne e za izpuskane..biva si q slivata stava.Ako ima drugi momi4eta ot pld moje d aizlezem
Na4i vika6 q biva taq pu.ka?Kaji i telefona JIVOTNOTO,iskam da q 4ukam analno taq sliva.Milena_Pld i az sam ot pld...ko 6te kaje6 da se vidim a?
Аз се запознах със сегашната си приятелка чрез този форум. Вече 4 години сме заедно. това отговаря на всиктие въпроси. Имайте предвид че интернет ви дава възможност да срещнете хора които не можете да срещнете иначе в ежедневните дейности.
palomaaa
06-28-2007, 08:39
аз не съм,но едно 70%от моите приятелки са си хванали приятели от нета и наистина от доста далго са си заедно
SpOrTs_GiRl
06-28-2007, 08:47
Един МЪЖ от форума ми писа по скайпа и ме покани на среща.. но му отказах мн. ясно.. 10 год. разлика.. как пък не !
girl_in_black
06-28-2007, 08:54
Не съм излизала с човек , с който съм се запознала по интернет и не мисля , че бих се съгласила на такава среща
ooooo,az imam dosta seriozna vrazka ot internet.s priqtelq mi se zapoznahme v neta.ve4e god i 4 meseca sme zaedno.
imala sum i dr gadjeta ot neta......
2 3 vrazki imam :) v 4ata se zabivam mnogo :)[/i]
S moq best fr se zapoznahme v sait za zapoznanstva po4nahme da si se vijdame i t.n. i ve4e polovin godina sme si NAI NAI DOBRI FR
MN se lofkame i tva e 4oveka na 4iqto podkrepa i zakrila moga da raz4itam vav vseki ed moment!!!
Me&Myself
06-28-2007, 12:52
Ami nai-serioznata mi vrazka do sega (11 meseca) e bila s mom4e ot 4ata...Pisah mu slu4aino i sled tova si pisahme 3 meseca prosto ei taka..i na kraq na 30q izleznahme na kafe parvo s priqteli..sled tova na vtorata sre6ta bqhme sami i..taka.Ne smqtam 4e ne moje da sa6testvuva seriozna vrazka mejdu hora ot saitova za apoznanstvo i t.n .. zavisi ot samiq 4ovek :) Pri nas si be6e prosto kasmet qvno !
krem4et0
06-28-2007, 12:54
А кой нормален би ? :|
Аз! С приятеля ми се запознахме в чата преди повече от 3 години. чатехме около 2 месеца, видяхме се и сме заедно вече 2 години и 10 месеца!
Tempestjuji
06-28-2007, 16:16
ходя с момче, с което се запознахме в нета.. преди да се видиме обаче си писахме доста време :) :)
Бъдещето е в нета и тва е жалкото....
`Death`Whore``
06-28-2007, 17:51
2 от 4-те връзки в живота ми са с хора, с които съм се запознала в интернет, но не в сайт за запознанства. Не се чукам с всеки, който ме покани на среща. А с хора от нета се срещам само ако съм сигурна, че няма да ми предложат секс. Тъпкачи не си търся.
^^^БуХтИчКа^^^
06-28-2007, 18:15
и аз имах връзка с две момчета от нета
а за 2-ят въпрос--ами не знам дали бих тръгнала с някого от този форум,но ако е свестен,защо не? :wink:
така де не бих отказала :-D :smt016 :P
MaRiNkA_16
06-28-2007, 18:18
predi 3 godini se sre6nah s edno momi4e prosto za kafe s koeto se bqh zapoznala v neta.i predi godina sus sega6niq mi priqtel ama se vidqhme 4ak sled 9 meseca 6toto togava imah vuzmojnost."o6te sme zaedno" :smt007
zahar4eto_f
06-28-2007, 18:25
az li4no sam se zapoznavala s mom4eta ot saitove,ot sladur,sam si 4atila s mom4eta,zapoznah se sas sega6niq mi priqtel,4atihme si okolo mesec,sas snimki i si4ko,menkahme si mnogo,pove4e az pra6tah de,i kak to i dae zapoznahmese li4no i ve4e sme zaedno godina i polovina,mnogo se obi4ame,i da,pravim sex,tova dali se zapoznabva6 s 4ovek ot sait i dali pravi6 sex s nego e mnogo otnositelno,zavi si i ot dvamata