Влез

View Full Version : mnogo sam u4udena ot tova...

sEri0uS_bAbY
06-28-2007, 18:18
Dnes govoreh s edin fr za bivshite si i napravo shtqh da padna kato 4uh kakvo mi kaza!Toi imashe priqtelka.Hodeha 3-4 meseca nqkyde i veche ne sa zaedno.I nali govorim si i toi mi obqsnqva kak vobshte ne si struvalo da hodi s neq. :shock: I az go pitam:E 3-4 meseca?I ne si struvalo da hodish s neq?
I toi kaza 4e dori ne q haresval i malko...i takiva prostotii mi nagovori za neq :shock: Dobre de za kakvo vobshte e tragnal s neq?
I zatova iskam da vi pitam mom4eta,vie pravite li go tova?Da trygvate s momi4e,koeto vobshte ne vi kefi i da se zadyrjate s neq nqkolko meseca?

Phenomenon
06-28-2007, 18:24
Ахам...на това ми се вика 'Бройка' и се среща мн често само че вие не го знаете :-D

koalka
06-28-2007, 18:26
Някои хора просто не знаят какво искат.Ако не я е харесвал, единственото, за което е ходил с нея е ясно-секс.

kPuCkA
06-28-2007, 18:45
Момчетата са свине квото и да си говорим :P :-D :P

п.п. ШеГуВаМ се

mechtaq_za_teb
06-29-2007, 06:31
Ima mom4eta,koito go pravqt ei taka za broikata i ne im puka za 4uvstvata na momi4eto.Dano vsichki ne sa takiva..

Leksi23
06-29-2007, 06:41
Според мен поне малко трябва да я е харесвал, щото иначе за какво я търпи. ще кажете секс, ама нали за да спи с нея трябва да има малко привличане.
Другия вариант е да е бил влюбен в нея и тя да го е наранила, и за това да в "тропа" пред теб. :-s

Black_JAG_Bundy
06-29-2007, 06:53
Значи е съвсем нормален мъж.
Виж ся, ако я е харесвал значи има проблеми =;

136179
06-29-2007, 06:53
Dnes govoreh s edin fr za bivshite si i napravo shtqh da padna kato 4uh kakvo mi kaza!Toi imashe priqtelka.Hodeha 3-4 meseca nqkyde i veche ne sa zaedno.I nali govorim si i toi mi obqsnqva kak vobshte ne si struvalo da hodi s neq. :shock: I az go pitam:E 3-4 meseca?I ne si struvalo da hodish s neq?
I toi kaza 4e dori ne q haresval i malko...i takiva prostotii mi nagovori za neq :shock: Dobre de za kakvo vobshte e tragnal s neq?
I zatova iskam da vi pitam mom4eta,vie pravite li go tova?Da trygvate s momi4e,koeto vobshte ne vi kefi i da se zadyrjate s neq nqkolko meseca?
ti puk kakvo mu se vruzva6 ... da ne misli6 4e ako ne e haresval momi4eto 6te6e da trugne s neq?
mn qsno 4e q e haresval prosto v momenta sujalqva za tova 4e e trugnal s neq izob6to i iska da ne e taka .. zatova govori taka ;)

SpOrTs_GiRl
06-29-2007, 07:16
Ами била му е само за бройката... А може да те лъже, че е било така.. те и това го правят често.. :-D

SpOrTs_GiRl
06-29-2007, 07:17
ti puk kakvo mu se vruzva6 ... da ne misli6 4e ako ne e haresval momi4eto 6te6e da trugne s neq?
mn qsno 4e q e haresval prosto v momenta sujalqva za tova 4e e trugnal s neq izob6to i iska da ne e taka .. zatova govori taka ;)

дамм :wink: