View Full Version : Супер тъпо се получи..кво да праа ??
gadno e da si jena
06-28-2007, 18:43
И така..преди няколко дена бях в гаджето ми нали и той ме лиза и като се прибрах установих, че цикъла още не ми е свършил..по принцип ми е 4 дена и се предполагаше, че ми е свършил вече обаче...изненада...мн малко кръв имах на прашките и се чудя преди или след кат ме лиза е станало оф.. супер тъпо ми е...нз що ама не моа го питам точно тва..и ся и аз нз закво я пускам тая тема просто да си кажете мнението да ме напсувате и така :))
XxXxXaAaAaAxXxXxXaAaAaAaA
06-28-2007, 18:51
Ам мойто момиче първо се мисли! Ама ае споко ся нали той не се е усетил :smt005 :smt005 :smt005 :) Ай и другият път бъди сигорна дали ти е свършил месечния цикъл!!!
sasha_90
06-28-2007, 19:01
Не е казал нищо нали?Сиг не е разбрал :lol: .
ei yjas ne go pojelavam na nioi mn gadno e stanalo :?
gadno e da si jena
06-28-2007, 19:04
ем и аз си помислих, че може да е текнало след тва ама.. знам ли.. може да не еказла нищо, за да не ми стане неудобно нещо .. нз..
spoko,mili4ka,i na men mi se slu4i ne6to podobno.pravi mi moito mom4e frenska,posle otivam da WCto i gledam malko kruv po bikinite/daje ne sum vidqla kato me e sabli4al,golqma izcepka/ :oops: nadqvax se da ne e zabelqzal ni6to i si zamal4ax.2 dni po kusno si govorexme za ne6to i toi izvednuj iztarsva: na tebe mai v petuk ti be6e do6ul ve4e cikala ? malko se stresirax,nali razbirate,za men se polu4i gadno za6toto nz kak 6te reagira toi,no kato mu se izvinqix za gafa,toi mi kaza 4e nqma ni6to,bilo si normalno i vaob6te ne go pritesnilo,prosto za napred 6te gledame da ne se slu4va.
taka 4e mai ne e tolkova strqska6to,skupa,taka 4e ne se filmirai kakto az napravix.moje i tvoqt priqtel da te razbere[/u]
Ааааааа на него му е било милиони пъти по - гадно от колкото на теб...не ти си лизала мръсна кръв че да се оплакваш :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
az predpolagam 4e mu e bilo nepriqtno ama ne ti e kazal ..drugiq put mai 6e se durpa predi da te lije :-D :-D :-D
Офф не го пожелавам на никое момче тва :/
gadno e da si jena
06-28-2007, 20:59
spoko,mili4ka,i na men mi se slu4i ne6to podobno.pravi mi moito mom4e frenska,posle otivam da WCto i gledam malko kruv po bikinite/daje ne sum vidqla kato me e sabli4al,golqma izcepka/ :oops: nadqvax se da ne e zabelqzal ni6to i si zamal4ax.2 dni po kusno si govorexme za ne6to i toi izvednuj iztarsva: na tebe mai v petuk ti be6e do6ul ve4e cikala ? malko se stresirax,nali razbirate,za men se polu4i gadno za6toto nz kak 6te reagira toi,no kato mu se izvinqix za gafa,toi mi kaza 4e nqma ni6to,bilo si normalno i vaob6te ne go pritesnilo,prosto za napred 6te gledame da ne se slu4va.
taka 4e mai ne e tolkova strqska6to,skupa,taka 4e ne se filmirai kakto az napravix.moje i tvoqt priqtel da te razbere[/u]
10x много ;)
а на др-те не си мислете, че бих го напраила умишлено..просто сичко показваше, че ми е свършило пфф.. ся верно се шашнах яко :))) ](*,)
Lady_Chocolight
06-28-2007, 21:14
Ааааааа на него му е било милиони пъти по - гадно от колкото на теб...не ти си лизала мръсна кръв че да се оплакваш :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078Защо да е мръсна менструалната кръв? Има само един ензим повече и това е. Не е мръсна менструалната кръв, просто е кръв и заради древен инстинкт ние я отбягваме (което е доста полезен рефлекс, като се замислиш). :)
ThePainIsReaL
06-28-2007, 21:19
Кофти ситуация, но трябва да я превъзмогнеш. Предполагам, че не се е усетил, щеше да го разбереш по дръпнатото му отношение. Едва ли, ако му беше тъпо, нямаше да се усети. Споки :)
bulgarche
06-28-2007, 21:20
Е какво толкова е станало?