Влез

View Full Version : Помагайте, че ше има смъртни случаи !

M&M
06-28-2007, 21:19
Такаа..... почвам.(извинявам се ако на места съм вулгарден, агресивен или т.н. в думите си, просто ми е писнало от живота, жените и общо взето всико ! :smt011 )

Сичко започна мнооого отдавна. Уча с нея от 1 клас, но чак в 8 разбрах , че я харесвам страшно много.до сега не ми стискаше да и кажа, но от около месец се опитвам да я навия да излезнеме, да се видиме и да и кажа квото имам да и казвам. Както повечето пачи (жени) тя все си намира управдание "имам участие с мажоретките" , "ше ходя на село" и т.н. Като тръга да направя разговор по скайп (чат) все ше ходи да се къпе или да се оправя за някъде или ще излиза и т.н. Не мисля ,че е нужно да изреждам още "коолко мноого" иска да има общо със мене.

В една юнска прохладна нощ(около 23:30), леко подпийнал (достатъчно че да ми дойде куража , но достатъчно че да помня всичко квото съм правил) реших че е точния момет да и звънна и да и кажа .... . Взех от един приятел телефона му и и звъннах. Малко (мноого бих казал) тъпо е признанието по телефона ама ко да говориш на подпийнал човек. И така звъннах и и и казах (извиках със колкото ми глас държи)" ОБИЧАМ ТЕе ..... ТИ СИ СИЧКО ЗА МЕНЕ" После телефона ми беше изтръгнат от ръцете и на момичето беше казано че съм леко пийнал.
Както и да е, доволен съм че се получи така(почти).

На другия ден виждам момичето (тамм .... питах я дали иска да караме колело и т.н. и отново .... да - верен отговор - " не ми се кара в момента" ). Малко поседях с нея(минута и половина), лафихме си на улицата пред тях и по едно време реших да си тръгна. И на тръгване реши да и кажа, че не съм се базикал за тва дето съм и казал по тела.
Реакцията беше нещо от сорта на " ми оки :) " . Поне тва чух в гръб, щото бях вече тръгнал с колелото.(може би тряяше да изчакам повече за да видя реакцията)

Вечерта ми писа по скайпа нещо от сорта на ... : "що тряяше да ми го кажеш точно преди да си тръгнеш" , като по тоя начин ме озадачи ... |-(

И от тогава ходя като болен и нз ко да праа ...
Такаа.... сега малко позробности за момичето:

1. Има гадже на 17 дето може да ме пребие, така че 10 линейки да не могат да ме съберат на 20 курса.
2.Тя е по-голяма от мене (няколко месеца)
3.Гаджсето и е футболист а тя е мъжоретка.(портни натури)(Единстветия спорт на който аз се радвам е каране на колело)
4.Тя е от малкото красавици в у-ще-то
5.Всеки я харесва кат тяло и само до там ..... и знаете ко искат от нея ....
6.Както виждате тя "умира" от желание да общува и т.н. със мене
7.Има супер тяло а и мене си ме кефи кат характер(за другите нз а и вече не ми пука)

Дотука оки(почте де ... ) ама днеска напрао ми иде да утрепа некой от яд :smt013 . Седнали сме в едно кафе със компанията , тя минава с нейната компания и сядат на съседната маса точно до нас. Все нещо тряя да се очаква нали ??? Е да ама не ... се едно ме вижда за първи път, и се едно нищо не съм и казвал. Според мен най-малкото можеше да ме дръпне настрана и да ми каже " нема нищо да стане, откажи се и т.н. Знам че се ядосвам за глупости , ама вече не издържам. Ако щете вервайте, моля се вече некой пиян тираджия да се яви .... и да се свършва със мене вече .

НЕзнам вече кво да права а и ми омръзна. Некой ако има идеи да казва . Мраза да съм от губещите ама кат гледам ..... |-(

що ли ви занимаам със мойте глупости .... ама нища , нека има темички

Аре ;) да е жив и здрав който пише и дава идеи ;) [/list]

petel
06-28-2007, 21:28
свиквай, явно ти е първата, но няма да ти е последната. повечето ще се държат така с теб. жени

06-28-2007, 21:33
Не си струва от един удар на камъ да се отказваш от живота :wink:
Аз съм леко в подобна ситоация тя едвали не ми бяга но ако питаш поне при мен го прави несъзнателно натоварено момиче си е.
Но виш сега просто вместо тя да те дръпне да ти обяснява как няма да стане.Земи я дръпни ти и й кажи какво чувстваш какво ти е.
А и ако питаш мен какво като има гадже и кво като е тъп фудболист
Това не трябва да те плаши.Любовта не се печели тя се извоюва или е мигновенна и обща :wink:
А тоя да не те притеснява какво щи направи ще набие ли и кво.Важното е да не се страхуваш.Кажи и директно какво ти е според мен ще помогне.

jane_
06-28-2007, 21:35
Znae6 li... ti si mnogo zabavno mom4e i 4ak ne razbiram za6to taz sladurana taka se e opunala ;)

A sega po su6testvo: Sigurno dnes i e bilo malko neudobno da te izvika pri polojenie 4e i tvoite i neinite priqteli sa bili tam. Ponqkoga nas momi4etata ni pritesnqvat takiva situacii.
Osven tova mislq 4e e malko slojno da naprai kvoto i da bilo sega poneje si ima gadje... i ne moje6 da o4akva6 ot neq nqkakuv kategori4en otg. Osobeno ako i tq ne e bezrazli4na kum teb. Moje bi to4no za tva ne te e otrqzala(daje te e pitala za6to si si trugnal vednaga sled kato si i priznal 4uvstvata si)
Ne se pritesnqvai mi prosto iz4akai ne6tata da se podredqt. Ako puk si tolkova neturpeliv moje6 da i se obadi6 i da i kaje6, 4e ima6 nujda da pogovorite za tva det e stanalo...(no puk ako tq se po4uvstva pri6porena moje da te otreje) Nz... preceni sam, no iskreno ti pojelavam uspeh ;)

cherinka
06-29-2007, 08:39
Благодарим.

повечето ще се държат така с теб. жени
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бтв като знаеш, че има момче до себе си, какво й се бъркаш.
виждаш я, че и тя все с некви оправдания ти излиза и некви тъпи отговори.. какво се занимаваш..

FiRe_LaDy
06-29-2007, 08:47
Благодарим.

повечето ще се държат така с теб. жени
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бтв като знаеш, че има момче до себе си, какво й се бъркаш.
виждаш я, че и тя все с некви оправдания ти излиза и некви тъпи отговори.. какво се занимаваш..

Amigo0o
06-29-2007, 08:47
@M&M заеби я не се занимаваи с нея......знам че трудно се забравя една любов пробваи се да не мислиш за нея щом тя те отбягва не виждам смисал да продължаваш....ааа колкото до оня батко дето е на 17 пии две водки и ще ти доиде куража :smt005

shivacheva
06-29-2007, 09:03
@M&M заеби я не се занимаваи с нея......знам че трудно се забравя една любов пробваи се да не мислиш за нея щом тя те отбягва не виждам смисал да продължаваш....ааа колкото до оня батко дето е на 17 пии две водки и ще ти доиде куража :smt005
Тва за двете водки е добра идея! :-D :mrgreen: :wink:

06-29-2007, 12:31
ми чесно казано то тва "леко напиване " дойде от две водки ... от тогава не гледам с добро око на тоя матриял ..... иначе водката си е хубаво нещо ... :)

относно въпроса - не ща мнения от сорта " Заеби я , има много други" или "кво и се бъркаш" . Искам нея и не случайно пуснах тая тема (няма да я пускам за няква пача дето оня ден съм я видял на улицата я .... ). Обичам си нея и никой друг !!!
Мисля че казах по-горе - Мразя да съм от губещите !

Айде със здраве ;)

06-29-2007, 12:51
УБЕДЕНА СЪМ че си на 13-14 просто съм УБЕДЕНА...Тъпи драми... #-o #-o
Би ли споделил с нас на колко години си?
П.П.УБЕДЕНА СЪМ!!!/освен ако не излъжеш,но аз пак ще съм убедена/

SpOrTs_GiRl
06-29-2007, 12:52
Пич.. виж я.. тя е готина - всички я харесват и т.н. Това я е направило леееко надута (може и да не е леко.. ), което пък означава, че на нея абсолютно не и пука за чувствата на другите. Колкото повече хора я харесват - толкова по-добре и не обеъща внимание на никой. Просто не се занимавай с нея.. а и нали си има момче.. ?! Тя не те заслужава.. :wink:

SpOrTs_GiRl
06-29-2007, 12:53
УБЕДЕНА СЪМ че си на 13-14 просто съм УБЕДЕНА...Тъпи драми... #-o #-o
нали пише, че е 8 клас ;)

06-29-2007, 13:13
Гост
МнениеПуснато на: Пет Юни 29, 2007 3:51 pm Заглавие:
УБЕДЕНА СЪМ че си на 13-14 просто съм УБЕДЕНА...Тъпи драми... d'oh! d'oh!

амм .... относно годините ..... на 16 съм и няя да ти снимам лична карта за да ти доказвам (и вече завърших 9-ти клас ;) )

П.П. Изобщо не ща да праа драми [-X
Човек пък да не сподели нещо начи .....

slavito007
06-29-2007, 13:25
Ооо,пич,ти къде се целиш толкова нависоко ?Ако е толкова красива,колкото я описваш ,значи шансът ти е минимален.А и щом те е отрязала там в кафенето,в смисъл не те е и погледнала,я оставяй,Няма никакъв смисъл да се тормозиш за някакво момиче.На 16 си , цял живот има пред тебе.Тя нито ще е първата,нито последната,в която ще се влюбиш,така да кажа.Това,че има гадже прави ситуацията още по-сложна и рискована,така че я оставяй тази кака и си търси друга.Успех!!!

NightSky
06-29-2007, 13:56
Мисля, че нямаш голям шанс.

Coolguy
06-29-2007, 14:27
Ти да си й показал с нещо защо трябва да бъде с теб? Доколкото виждам ти дори не си си отворил устата за повече от 1-2 думи.

И чакаш ТЯ да ти каже нещо, ТЯ да те заговори, ТЯ да изясни нещата...

Абе ти мъж ли си или лукова глава?

Shadow_Walker
06-29-2007, 15:25
Пф..лапешки истории.Ми като е заета и като явно не те харесва-откажи се.Само си тровиш живота.

Iv4eTy
06-29-2007, 15:32
Май е най-добре да не се занимаваш с нея. Щом се държи по този начин, показала ти е че неиска да е с теб, има си приятел просто не е хубаво, когато губим ама има и такива моменти. Тъй, че примири се по-добре. Защото ако продължиш просто може да и станеш досаден и да не иска дори да говори с теб.

koalka
06-29-2007, 17:37
Хах, хванала се е с футболистче, колко банално... :lol:
Сега сериозно-еми, това момиче явно не изпитва нищо към теб и най-добре се откажи.Ти сам осъзнаваш, че си намира постоянно оправдания да не излезете и т.н.Разбира, че я харесваш.Тя няма чувства към теб, явно има към приятеля си и не иска да къса с него.За това не можеш да я виниш.

П.П.Много ти е рано, за да си отчаян от момичетата, изчакай поне още няколко годинки.Все пак си само на 14, а и тя не е единственото момиче.

Th3MaN
06-29-2007, 19:12
П.П.Много ти е рано, за да си отчаян от момичетата, изчакай поне още няколко годинки.Все пак си само на 14, а и тя не е единственото момиче.

Авторът на темата каза че е на 16 а не на 14!

koalka
06-29-2007, 19:26

Авторът на темата каза че е на 16 а не на 14!Добре, хубаво и така да е, пак!

Reed
06-29-2007, 19:29
Ем...определено те отбягва...всички така праят-трябва да се къпе,да илиза...ако наистина имаше нещо към теб щеше да отдели време.+това не е казала,че те харесва,когато ти си й го казал...

Th3MaN
06-29-2007, 19:30

Авторът на темата каза че е на 16 а не на 14!Добре, хубаво и така да е, пак!

Ми поне за мен има разлика между 16 и 14 може да не е много но тези 2 години са едни от най-важните в живота защото тогава човек от дете става на възрастен човек. Научава се да поема отговрност да мисли като възрастен и много неща. Едно 14 годишно дете много трудно може да расъждава на тема любов както един 16 годишен човек ;)

sad{angel}
07-01-2007, 15:31
Така както го описваш,ми се струва,че това,което я спира е гаджето.Това обаче не означава,че нямаш шанс с нея.А това,което ти е казала преди да си тръгнеш може да означава,че иска да поговорите.Затова следващия път не се измъквай,когато стане напечено и си изяснете нещата :wink:

яветветер
07-02-2007, 23:33
Дргугия път кат я видиш на кафе с компанията и изкараи я на вънка не та знам как и й казваш "виж ся аз мн та харесвам умирам за теб така че сега е момента да споделиш твоите чувства към мен ако има такива ако няма... просто искам да знам и тва е "

Enigma_
07-02-2007, 23:42
Хах, хванала се е с футболистче, колко банално... :lol:
Сега сериозно-еми, това момиче явно не изпитва нищо към теб и най-добре се откажи.Ти сам осъзнаваш, че си намира постоянно оправдания да не излезете и т.н.Разбира, че я харесваш.Тя няма чувства към теб, явно има към приятеля си и не иска да къса с него.За това не можеш да я виниш.

Какво имаме против "футболистчетата", че ми стана интересно?

SuperMN
07-02-2007, 23:45
po dobr da ne se zanimava6 a namire si druga :lol: :lol:

mademoiselle_de_Soleil
07-03-2007, 05:44
sled kato ima priqtel, ostavi q :smt018

BunnYY_f
07-03-2007, 08:51
Според мен тя много ясно ти показва че не иска да има нищо общо с теб. Това че ти я искаш толкова много... преодолей го, не винаги получаваме това което искаме. И аз искам много работи, обаче няма. Кофти е, но се примиряваш! Гадно е да си от губещите, да, но не може да печелиш винаги! Огледай се около себе си, може би има много момичета, които са по-подходящи за теб, отколкото е тази мацка! Просто няма смисъл да си губиш времето, с неща които знаеш че няма как да се случат!