View Full Version : Moderated:ако момичето е девствено,лесно ли ше се вкара пръс
grooovee
06-28-2007, 21:42
ako momi4eto e devstveno,lesno li she se vkara prust ili she q zaboli
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника
ako momi4eto e devstveno,lesno li she se vkara prust ili she q zaboli
Еми по-малко ще я боли от колкото да вкараш пениса но ще има някаква минимална болка ...
momi4e sum i iskam da popitam,dali toi moje da razbere,4e ne sum devstvena samo ako si vkara prustaa
mimi_pink
06-28-2007, 22:10
Абе какви са тия глупости ](*,) ](*,) !Как може да криеш от партньора ти дали си девствена или не :---) !Ако му кажеш 4е не си всичко ще бъде много по лесно!Просто му обясни че си го излъгала защото не си била готова!Лесно е!
ThePainIsReaL
06-28-2007, 22:14
Ходиш с този човек, ще правиш секс с него, а го лъжеш.. Ужас. Колкото до автора - зависи от девойката.
П.П. Оффтопик - Обичам те, сладко! :smt049 :smt058 :smt060
Nikude ne sam kazala,4e hodq s tozi 4ovek i samo pitam s prust moje li da razbere 4e ne sum devstvena
mimi_pink
06-28-2007, 22:32
Категорично ти казам че не може да разбере!!
Категорично ти казам че не може да разбере!!
Не съм напълно сигурна,със сегашното ми гадже се бяхме забили на един купон,като преди това се познавахме ест,и както си лежахме върху спалния чувал и гушнати,той си вкара ръката в дънките ми и проникна с пръст,при което разправя :"нали каза,че си девствена,мръсница малка.." O:)
Мии дали ще я заболи,много зависи от нея. Може да и потече и кръв-това пак зависи от нея.Мдааа всеки случей почни от малкия.
Nadelina
06-29-2007, 07:16
Haha.. da da s malkiq.. Inache istinata e che zavisi ot nego dali she useti.. Ako e opiten she useti che e devstvena.. Ako ne mu razbira glavata she mushka i tq shte pishti a toi she si misli che i e kef :lol: .. A pyk ako e mnogo vyzbudena moje pyk i da ne pishti... :-D