PDA

View Full Version : Двойна дилема

Coolguy
06-29-2007, 07:46
Имам си момиче.
Но не точно "приятелка", защото не ходим заедно. Просто спим заедно и ни е приятно така.

Запознах се снощи в дискотеката със страхотно ново момиче, стигнахме до целувка и натискания. Взех й телефона. Само дето тя има някаква нейна приятелка която се тътри все с нея и ще ми пречи, а момичето иска да я вземе с нас като се видим тази вечер пак.
А искам да правя секс с нея тази вечер, адски много ме привлича!

1. Та единия въпрос е как да се оттърва от досадната комплексирана приятелка на момичето от вчера, което искам да чукам?
2. Дали да я крия от моята "приятелка" с която спим заедно, или ако разбере че сега има и друга ще развие чувства към мен и ще стане неприятно?

SpOrTs_GiRl
06-29-2007, 07:48
По - добре не се занимавай и с двете.. Но щом питаш - просто кажи на момичето, че искаш да сте смао двамата без приятелката й.
А за другото.. както казах според мен не е мн. удачно да спиш и с двете..

sasha_90
06-29-2007, 07:52
Не бързаш ли малко да спиш с "новото" момиче?

BebeTooOoo
06-29-2007, 07:57
:shock: Как ще спиш и с двете?Хммм т'фа е адски тъпо според мен.Защо не помислиш как ще се чувства приятелката ти ако разбере , че спиш и с друга.И обратното.Това другото момиче ако разбере , че си имаш приятелка?Ще попаднеш в една доста неприятна ситуация и вярвай ми няма да можеш да кажеш нищо.А знаеш ли какво ще направат те?Просто ще те зарежат кат парцал и то само защото си искал да спиш с тая и оная.Човек вземи се в ръце и не прави такива глупости.Остани с сегашната си приятелка и толкова.Е това е моят съвет , пък ти прави каквото сметнеш за добре :wink: Успех.

Coolguy
06-29-2007, 08:29
@SpOrTs_GiRl,
Познавам я от снощи, за 2-3 часа стигнахме от "здрасти" до целувки с език и натискане в тоалетните. Много ясно че ако й кажа "Ела сама" тя ще каже "не". Наясно съм че й се иска, но не иска да изглежда като курва. Трябва да я предразположа.

@sasha_90,
не. Аз я харесвам много :) за къде да чакам?

@BebeTooOoo,
мерси за съвета, обещавам да помисля но не обещавам да го приема :Р
Виж, май аз не обясних добре... нямам "приятелка" в смисъл на приятелка с която излизаме. Аз просто спя с нея. Тя просто спи с мен. Не си държим сметка кой къде кога и с кой.
Но се опасявам че ако разбере за новата ми авантюра може да заревнува и да развие и чувства, не само сексуално влечение. Пък чувства не ща ;)