Влез

View Full Version : майка ми май умира ;(

pfff
06-29-2007, 08:02
знам че не можа да ми помогнете, ама...просто незнам на кого да кажа...имам на кого, ноо когато говоря за това и се насълзявам а не допускам да рева пред приятелите си.. то още не е 100% сигурно, че е болна, ама...веднъж като се връщаше от изследванията си и я питах какъвн е резултата и тя каза че е много лош, но не си отваря устата за повече. Вчера ми каза: Няма да умра нали? Искам да ви видя големи...и се разплака. Много ми е гадно незнам какво да правя. Ще трябва да бъда с баба ми и дядо ми ако и се случи нещо.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

fNatiC
06-29-2007, 08:31
Много тъжничко .. дано не е това края :cry:
Eдна колежка на майка ми има 6 месечно бебе и сега и казаха, че е болна от рак... Живота е най-големия кошмар на човека.. Моля се всичко с майка ти да е добре и да е просто някаква фаза.. или да е на нервна основа и да утихне

mechtaq_za_teb
06-29-2007, 08:34
Tova e ujasno :smt010 Neznam kakvo da ti kaja i kak da ti pomogna.Iskrenno se nadqvam da ne stane neshto losho [-o<

CraZyTyY
06-29-2007, 10:18
ole gorkoto :cry: nadqvam se da se opravi kakvoto i da e :cry: [-o<

pff
06-29-2007, 10:23
много ви благодаря за подкрепата

fNatiC
06-29-2007, 10:28
Майка ми сега е в другата стая и е адски зле ;( Боли я главата, отпаднала е, повръща.. работи в среда в която има много сяровъглерод и действа много лошо на нервите и органите.. Но е на фази, един месец е добре друг не. Лекува се и се оправя..
Така, че не се безпокой,ще се оправи твоето мамче

Sarabi
06-29-2007, 11:54
Споко бе, най-вероятно е нещо сериозно, но не чак фатално. Просто всеки човек, когато разбере, че му има нещо по-гадно, си втълпява, че е края на света и всички се вкарват в някакви филми.
Споко бе !

Seducti0n
06-29-2007, 12:15
Добре,щом ти е толкова тъжно,защо не поговориш с майка ти и да я попиташ направо как стоят нещата.Та ти се мъчиш без дори да знаеш точната диагноза на майка си.Айде,проведи един разговор с нея и чак тогава,обмисляй положението.Напразно без а си сигурна в каквото и да е не си заслужава да се терзаеш.Айде,късмет.стиска палци,всичко да е наред. :smt008

KaTinCeTy
06-29-2007, 13:58
:smt010 lele tva e mn tujno! Za nikoe dete nqma po-tujno ne6to ot tova da ostane bez edin ot roditelite si! Az li4no ne si predstavqm jivota bez moite! Iskreno se nadqvam i ti pojelavam maika ti da ozdravee i da se oparvi i neka Gospod da pazi maika ti!

deem registered
06-29-2007, 15:24
знам че не можа да ми помогнете, ама...просто незнам на кого да кажа...имам на кого, ноо когато говоря за това и се насълзявам а не допускам да рева пред приятелите си.. то още не е 100% сигурно, че е болна, ама...веднъж като се връщаше от изследванията си и я питах какъвн е резултата и тя каза че е много лош, но не си отваря устата за повече. Вчера ми каза: Няма да умра нали? Искам да ви видя големи...и се разплака. Много ми е гадно незнам какво да правя. Ще трябва да бъда с баба ми и дядо ми ако и се случи нещо.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ако се интересуваш от неща различни от традиционната медицина, можеш да разгледаш сайта поместен в профила ми. Ако имаш някакви въпроси можеш да ми пишеш ЛС.
И горе главата.

Sam90
06-29-2007, 15:31
Мда... познато... майма ми е оперирана 3 пъти от РАК и се предполага, че не и остава много време. Наистина е тъжно, но това е животът и трябва да приемеш фактите с високо вдигната глава. Нещата не винаги стават, както ни се иска, но няма как.
Няма как да ти кажа да не се натъжаваш, защото е безмислено - знам много добре, че няма как да не ти е тъжно...

krasivata_luvica
06-29-2007, 15:58

лелелеее много гадна дано се оправи [-o< :smt010 :smt010 :smt010 аз ще пулудея ако на майка ми и се случи нещо лошо :smt010 :smt010 :smt009 така майката на едни съседи те са на 10 и другото на 6 майка им почина преди година от тумор в главата много гадно а тя си го имаше от много време ние мислихме че ще се оправи но уви.......... :smt009 :smt010

Violenza
06-29-2007, 20:07
Не губи надежда!

krasivata_luvica
06-30-2007, 05:09
Lady Death е права
не губи надежда

KoRn
06-30-2007, 07:17
Ако моята майка умираше на никой нямаше да му пука....защо на мен да ми пука? :smt012

krasivata_luvica
06-30-2007, 08:42
Ако моята майка умираше на никой нямаше да му пука....защо на мен да ми пука? :smt012
нема ти пука за майка ти? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

SINDEL
06-30-2007, 09:32
Ужасно е това, много съжалявам, 4е майка ти не е добре. Много е тежко да знаеш, 4е някой толкова близък ще си отиде и ти няма какво да направиш, за да помогнеш. Майката на моя много добра приятелка е болна от рак. Остават й няколко месеца. Това разби цялото семейство. Просто ги виждам как от ден на ден стават все по-зле от мъка и безсилието ги убива. Не го пожелавам на никого. Трагедията е страшна и няма съвземане. Оставаш белязан за цял живот.

Колкото до автора - предполагам, 4е майка ти действително има някакъв сериозен проблем, но едва ли умира. Ако беше толкова сериозно, щеше да ти каже. Колкото и да ви е тежко, все пак тя няма да си позволи да крие от теб нещо такова. Малко или много трябва и двамата да бъдете подготвени, ако наистина най-лошото предстои да се слу4и.
При положение, 4е не ти го е казала направо, мисля, 4е нещата не са 4ак толкова зле. И все пак много ти се 4удя - знаеш, 4е има нещо и я оставяш сама. Аз на твое място нямаше да издържа така да я гледам как страда и да си мъл4а и да 4акам евентуално тя да дойде да ми каже нещо. Хората имат нужда от подкрепа в тежки моменти, а излиза, 4е на теб ти е мъ4но, но не правиш нищо по въпроса дори да разбереш какво й е.

djuki
06-30-2007, 11:39
Майка ти явно е в паника и нз какво ще стане и има нужда от твоята продкрепа . Отиди при нея и си поговорете кажи и че си до нея това ще и даде сили и ще се оправи по бързо! Наистина пожелавам ти много сили и кураж защото това е едно от най трудните неща да гледаш някои които обичаш да не е добре . Дано мамчето ти скоро да се оправи и всичко да е наред :wink:

Iviqna
06-30-2007, 12:37

EBATI PROSTAKA !

по темата: няма да повтарям че това е ужасно, и че не трябва да губиш надежда... просто недеи да мислиш за това,нз как ще го направиш... но наи-добре иди и поговори с нея ,хем ще разбереш какво и има,хем ще я успокоиш малко.. касмет :cry:

miss_survivor
06-30-2007, 12:44
:smt009 nqma da umre 6toto vsi4ki 6te se molim da ne stane...imai vqra i q napravi mn 6tastliva za da ima sili da se bori sre6tu olestta si..uspeh i na dvamata. [-o<

asi_basi
06-30-2007, 15:55
Gore glavata! Prosto ne gubi nadejda, tova 4e e seriozno ne zna4i 4e umira jenata!!! Pogovori s neq, razberi kakvo to4no mi ima. Predi godini maika imma6e ne6to kato tumor mislq (bqh malka za da razbiram to4no kakvo e bilo) , no slava bodu 4e be6e dobroka4estven i q operirsaha, makar4e bqh malka mnogo se strahuvah i mi be6e super gadno pri misalta 4e ne6to moje da se slu4i s maika mi. Zatova vmesto vatre6no da se izma4v6 idi i pogovori s neq, sigurno pak i na neq i e nujna malko podkrepa i q uspokoi !

krasivata_luvica
07-01-2007, 20:23
наистина мн жалко но дано е лекарска грешка и да се оправи :smt023 :smt022 :smt023

Manenkoto
07-01-2007, 21:22
Споко душице ние сме с тебе! Ще видиш всичко ще се оправи! Много тъжно наистина но само спокойно ние сме с тебе няма страшно! [-o<

krasivata_luvica
07-01-2007, 21:59
Споко душице ние сме с тебе! Ще видиш всичко ще се оправи! Много тъжно наистина но само спокойно ние сме с тебе няма страшно! [-o<
точно така......ние сме с теб аз и предлагам да отиде в руската църква СВЕТИ СЕРАФИМ ест ако е от СФ да напише желанието свързано с майка и и да го пусне там в една кутия да запале свещичка и да се помоли за майкаси предлагам и точно там щото точно там се пишат желания........и наистина някой мой желания се сбъднаха :wink: имай вяра...... :wink:

paola_Rey
07-04-2007, 17:28
:( na men mai mi se slu4va ne6to podobno i iskrenno ti sa4ustvam,poneje mai4a mi pri edin po silen stres moje da polu4i infarkt i me e strax,6te ti kaja 4e az do skoro ne vqrvax v gospod no sega kato se zamilsq moje pak da po4na da vqrvam [-o< :cry: :smt010

KyKJlu4KaAa
07-04-2007, 17:58
male mnogo sajelqvam :( dano nishto da ne se slychi na maika ti i da se opravi [-o< [-o< [-o< :smt010 :smt009 :smt010

fargy
07-04-2007, 23:25
Moze da e sme6no neznam kogato vqrva6 vinagi zelaniqta ti se zbadvat az vqrvam 4e vsi4ko 6te ena red pozelavam na maika ti osven da vi ivdi golemi da vidi i decata vi kogato ima6 nadezda i vqra dori i v nai uzasniqt moment togava zelaniqta se zbadvat vqrvai i se moli az sa6to go prava za teb kasmet

moon_flower
07-05-2007, 04:49
За да ти помогна,ще ти кажа,че аз нямам баща,загубих го в 1 клас.Не го преживах тежко,бях с ясното съзнание,че тои няма да се върне,но не знаех какво да кажа...маика ми я виждам един път в месеца,защото през другото време е в чужбина и ме издържа.Живея с баба ми,която е всичко за мен,отгледала ме е от малка.Наскоро бях на още едно погребение,но на съученик....повярваи ми,ако се случи нещо,нищичко не може да те утеши.НИЩО!Трябва време,за да се успокоиш.Няма какво друго да правиш.Приятелите са само подкрепа,но не са тези,които ще те успокоят.Затова ти казвам,живота е много страшен и ако се случи нещо,трябва да знаеш,че трябва да продължиш напред.Аз съм с теб,защото знам какво чувстваш,но има и още нещо,може да ти звучи странно,смешно или откачено,но ако имаш икона на Богородица,помоли и се.Винаги изпълнява моите молби.ВИНАГИ.
Късмет и ако има развитие на нещата,разкажи.

Leksi23
07-05-2007, 05:16
Наистина е ужасно когато любим човек страда. Просто изпадаш в някаква дупка на отчаяние и паника от която измъкване сякаш няма. Не се тормози излишно, ами я питай директно, така ще е най-добре от опит ти говоря. Знам колко е мъчително да гледаш как близък агонизира, това е най-гадното нещо на света, и на най-голрмият си враг не бих го пожелала. Много е трудно да ходиш с вдигната глава при такъв шок. Опитай се да бъдеш силна за да даваш кураж на майка си. Тя има нужда от теб! Не я оставяй сама! Бъди до нея и я подкрепяй за да се оправи по-бързо. Моля се нещата да се оправят [-o< . Помоли се и ти, в такъв момент, Господ е най-голямата ти опора.
Късмет, миличка!

Qnchety
07-05-2007, 14:44
Тва е ужасно :smt010 ! Стискам палци всичко да е наред :smt010 :smt010 :smt010 !

...emO_g1RL...
07-05-2007, 20:34
Lady Death е права
не губи надежда

megi_sweet
07-05-2007, 20:42

а баща ти?къде е?pi6i na skypa mi:
Mimi_stz1

{sweet4e}
07-06-2007, 21:16
Наистина много тъжно.Но ти не забравяй да си винаги положително настроен.Надявам се да не е сериозно и всичко да се оправи.

AlphaPower
07-07-2007, 05:42
Няма да Умре в това сЪм сигурен.Не мога да ви го обясня но сЪм 100% сигурен че няма да умре.....Ама и ти да не губиш надежда :smt018

rakiQ
07-07-2007, 09:25
ужас!
горе главата ,всичко ще е наред! :-)

07-07-2007, 10:22
Човече, тия думи на майка ти са продиктувани от факта, че й е тежко положението, ама това не значи безнадеждно. Опитай се да говориш с нея, кажи й, че искаш да сзнаеп точно какво й е... И аз лично те съветвам - каквото и да е, щом е сериозно, заедно с лекарите и т.н. има 1 по-надежден начин и тва е църквата...Имайте вяра, идете да се помолите на някоя чудотворна икона и вс ще се оправи.. Това ти го казвам, защото съм го виждал и там е вярата според мен ;)

Mimka_sweet
07-07-2007, 11:49
Не се страхувай да споделяш и да говориш,но спокойно,всички стискаме плци да се оправи не се отчайвай!

saskou
07-07-2007, 21:54
Наистина не знам защо отговарям на тази тема. Искам да ти помогна но не мога. Това което си написала наистина боли, боли и то много. Само тези които са го изпитали знаят какво е. Не го пожелавам на никой и искрено вярвам, че майка ти ще се оправи.

*Be...kissable*
07-08-2007, 15:03
Споерд мен трябва директно да отидеш при майка си и да я попиташ дали умира.Кажи й нещо от сорта,че вече си достатъчно голям/а и ще приемеш каквото и да ти каже.Кажи й,че е по-добре да знаеш и да си прекарате много добре,но да си подготвен/а за смъртта й,а не да ти дойде като гръм от ясно небе.

Сори,ако повтарям някой преди мен,но не четох всички мнения!

08-14-2007, 22:54
и аз се надявам всичко да е наред.Тя оправи ли се ;( ;(

#Gravity Of Love#
08-15-2007, 09:39
Ох това е мн гадно... опитай се да поговориш с нея за това... за да знаеш поне... в смисълл... ако е мн зле положението.. поне да използване оставащото време да бъдете постоянно заедно..
Дано да се оправи :(

mir4ovski
08-15-2007, 09:51
TI SI PALEN SMOTANQK!!!!KATO NE TI PYKA NE PI6I.PALEN SHIBANQK NE TE E SRAM

mimi_blonde
08-15-2007, 10:04
Tova e ujasno :smt010 Neznam kakvo da ti kaja i kak da ti pomogna.Iskrenno se nadqvam da ne stane neshto losho [-o< Мн се надявам успех!!!! :cry:

Sweet__baby
08-15-2007, 12:36
Дано да се оправи всичко и да няма проблеми. Това е много лошо. Дано на никои не му се случва.. :smt010 :smt009

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-15-2007, 16:07
темата е стара!