PDA

View Full Version : Дали има любов за всички ?...

MuJleH4eTo
06-29-2007, 11:39
И така... Има ли любов изобщо ? Да започна от там... Или всичко е въпрос на привързване към някой и топли чувства, физическо привличане, съчетано със симпатии към характера на някой ... Дали думата "любов" не е измислЕна за нарицателно на свикването с някой. Или наистина има любов? ...
Всъщност мисля, че има... Но дали пък има за всички. Гледаме щастливите влюбени около нас, а ако ниЕ не сме, или не сме били? Ако сме започвали нещо и то винаги приключва с катастрофален край? Ако на някой просто нЕ му е писано да бъде обичан... Дали за всеки има любов? Самият факт, че броят на жените и мъжете в света нЕ съвпада, говори, че нЕ всеки съумява да откриЕ любовта. Но дали причините са само биологични или има друго нЕщо. Дали хора, които никога нЕ са били истински обичани някога ще могат да сЕ докоснат до "вълшебството" на любовта ? ....

sladi4ka_qni4ka
06-29-2007, 11:43
bi trqbvalo da iam lubov...6tom tazi duma e izmislena

VerryBerry
06-29-2007, 11:45
ima lubov,stiga da q otkrie6,a kogato q nameri6 6te razbere6 :wink:

kobrichka
06-29-2007, 12:57
Силно се надявам да съществува,да има любов за всеки,защото наистина любовта те прави мн щастлив и светът ти се струва някак си по -добър,по-розов.Надявам се и аз да я срещна някога,все пак надеждата умира последна. :wink:

SpOrTs_GiRl
06-29-2007, 12:59
Разбира се, че има! :-) Тва е най-светлото и хубаво чувство на земята. Не може да се сравни с нищо - просто го чувстваш и не искаш то никога да свършва. :-)

skinny
06-29-2007, 17:20
Много ясно , че за всички има любов

136179
06-29-2007, 17:22
lubov ima za vseki, koito e gotov da q prieme v surceto si ;)

koalka
06-29-2007, 17:24
Според мен има за всички любов.Само трябва да я потърсиш или може би тя сама ще те открие.Не мога да опиша любовта-може би тя е всичко това, което каза в едно, но определено е прекрасно чувство.Може би не всеки открива истинската любов, но такъв е животът.

Sam90
06-29-2007, 18:38
Всеки си мисли, че ще остане сам за винаги, когато няма гадже. Неизбежно е да си дадеш въпроса "Дали няма за винаги да си остана сам?" Аз съм си го задавал стотици пъти, но отговор НЯМА! Само времето ще покаже. Аз предпочитам да вярвам, че за всеки си има половинка и един ден ще се намерите. Не съм убеден, че е така, но се надявам.

Presley
06-29-2007, 18:56
Колкото и да го дискотираме тоэи въпрос,мисля че няма да намерим отговора му...!Според мен всеки рано или късно се сблъсква с любовта,дори фактът че я иэпитваме и че эаради нея ни боли,покаэва че я има!Има я и това е важното....пък какво точно е любовта,според мен няма определение..!Каквото и да е -щом е споделена е прекрасна!

shivacheva
06-29-2007, 19:46
Колкото и да го дискотираме тоэи въпрос,мисля че няма да намерим отговора му...!Според мен всеки рано или късно се сблъсква с любовта,дори фактът че я иэпитваме и че эаради нея ни боли,покаэва че я има!Има я и това е важното....пък какво точно е любовта,според мен няма определение..!Каквото и да е -щом е споделена е прекрасна!
Абсолютно съгласна! :wink: :)

Th3MaN
06-29-2007, 20:00
Любов има със сигорност. И то тази любов са я изпитвали всички. Но друг е въпросът че най-често тази любов е несподелена. Само че не съм много сигорен дали това за което опотребяваме думата найстина е любов. Знам че има. Само че е в ограничени количества :D

Nafarforiii
06-30-2007, 09:20
има за вси4ки,ма не и за мене