Влез

View Full Version : това дали е нещо нормално?

06-29-2007, 13:57
от много време си задавам един въпрос. На 19 години съм, но до момента не съм имал приятелка. Като се сетя за това ми е много гадно. Тук в Пловдив има много моми4ета, но проблема ми е 4е все се заглеждам по непознати с които запознанството ще стане по-трудно, а пък и не излизам много по заведения, не 4е съм нещо грозен или олигофрен. Знам 4е ще ми кажете "за всеки влак си има пътници", но вие как мислите по този въпрос. Мислите ли че е нормално да си на 19 години и да не си имал гадже досега? Просто разбирате 4е в такива ситуации в един момент запо4ваш да се питаш какво става, дали това е нормално и ти става странно. Знам 4е темата е супер тъпа и безсмислена но исках да видя мнението и да другите :)

Само ще моля спамерите без тъпи изказвания!

abcdefg
06-29-2007, 14:17
дай една снимка :p

Coolguy
06-29-2007, 14:30
Пич,
има проблем само ако ти го приемаш като такъв. :)

Ако това не е проблем за теб, и за другите няма да е.

Но ако вземеш да се жалваш на момичето с което излизаш че "ох, ти си ми първото момиче, не искам да прецакам нещата, много се вълнувам", тогава ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМ.

Chill! :)

Presley
06-29-2007, 14:44
Ами не е кой энае какъв проблем.И никога не е късно любовниат ти живот да се раэвихри :-D !Пък ако толкова ти пречи и копнееш эа връэка ,постарай се.

flowerlina
06-29-2007, 14:58
Еми аз съм на 15 и не съм имала гадже до сега.Това не ми пречи да си имам много приятели.

Btw защо не си оставиш скайп да ти пиша :?: :roll:

cherinka
06-29-2007, 15:02
Ae, бе, деба, нет имаш кво чакаш.

Влизаш в www.flirt4e.com , цъкаш на търсене, цъкаш Пловдив, цъкаш "жена" и гледаш и си аресваш.
И мене мое ме видиш :mrgreen:
Стимул и воля да имаш да си намериш приятелка - няма да има проблем. Дори не и в нета.

Толкова мои приятелки се оплакват, че не могат да си хфанат гадже (от Пловдив съм) тъй, че кво чакаш..

Приятели имаш ли? Излизй с тях.
КАжи им да те запознаят там с някви мацки и така..

???

KaTinCeTy
06-29-2007, 15:07
Otpusni se i se opitai da si po-kontakten. Ti kazva6, 4e problema ti e, 4e se zaglejda6 vse po nepoznati-kakvo ti puka zapoznai se i gotovo. Izlizai pove4e zabavlqvai se, vse pak ako si sedi6 vku6ti gadjeto nqma da doide samo pri teb :wink:

06-29-2007, 17:56
az li4no sam golqm fen na cherinka :d q kaji kfi godinki si

flowerlina
06-29-2007, 17:58
Няма ли да си оставиш скайпа :?:

BiBeRoN
06-29-2007, 20:46
Огледай се наоколо!Има толкова красиви момичета, няма причина да не те харесат...Не се дръж неуверено обаче, това може да ти попречи.

petel
06-29-2007, 21:34
Толкова мои приятелки се оплакват, че не могат да си хфанат гадже (от Пловдив съм) тъй, че кво чакаш..

колко? хубави ли са:)