View Full Version : Кои бретони повече ви харесват?
PollyPoi
06-29-2007, 14:08
е..кажете кои бретони повече ви харесват :D
1.Тип Нели Фуртадо(прав до веждите)
2.Тип Еmo :P
mi haresva mi breton nastrani ama az sam na tip nelly furtado 6tot mi otiva nay mn
KaTinCeTy
06-29-2007, 14:13
I dvata ne sa lo6i :) No na men emo bretonite mi se gledat po-qki :P
Миии моя е малко тип Емо и си го харесвам :-D !Но пък и `тип Нели Фортадо` не е эле,даже сега е доста но мода.Ама се драэня,че вече всеки втори е с такъв бретон....
Murder Bunny
06-29-2007, 16:23
Ми и двата не са лоши.Ама мене все пак повече е радват бритони тип Емо..и как няма,и аз имам такъв бретон :lol:
mishonche
06-29-2007, 16:28
Ами различно да ти кажа...И двата типа бретон ме кефят..То зависи на кой как му стои..Щот може на някой да не му ходи и ти да кажеш,че е смотан,а в същото време на някой супер много да му ходи...Аз съм с бретон настрани...(отива ми :oops: :P ) (тука самочувствието е на 6 :P :P ) Но в крайна сметка и двата вида ме кефят :P :P :P
Аз съм без бретон ,но преди бях с някъв прав като на Нели Фуртадо ама го носех много зле ](*,) :smt005 (като малка де) иначе от избровнити гласувам за 2:Нели Фуртадо
Емии това си зависи от човека и от чертите на лицето му (а и от косата) ...И двата типа ми харесват, но настрани според мен винаги е стояло по-добре... [/i]
ThePainIsReaL
06-29-2007, 21:06
И двата ми харесват. Винаги съм си падала по бретони. Но сега е толкова комерсиално, че ми се повръща ..
nelly furtado.....pff ve4e vseki 2 ri e s takv breton, ina4e moq be6e tip emo ama sa gu puskam 4 ene6to....ne mi sedi ko trea
"tip neli furtado" tva da ne go e izmizslia tq 4e taka mu kazvate puuuu.
хахаха какво значение има как го е казала, нали разбра за какво става дума?
иначе, аз от 3 години съм с бретон, била съм с всякакви, защото много ми отиват..и прав до веждите, и по-къс, и настрани, и асиметричен. С с имо кът-а си съм от...май стана година, с разни там вариации, но си останах на този вариант, кефи ме, че като го изправя и си направя ярки кичури (червено или нещо неоново, примерно) стои супер.
Първия вид ми харесва повече, но зависи кой ще ти отива :wink:
SweetBunny
06-30-2007, 06:52
Този бритон, който е като на Нели Фуртадо, се нарича класически и много ми харесва :-D Може би защото съм с много чуплива коса и не мога да имам :? .
Иначе преди имах този другия бритон в стил Имо - на етажи - но вече не ми се личи ;)
marina star
06-30-2007, 07:01
i dvata sa mn hubavi,no otivat na razli4ni tipove lica
sexa_na_kompleksa
06-30-2007, 07:28
Тип Емо :-)
teenage_drama_queen
06-30-2007, 07:29
мразя бретони
lunnoto_momi4e
06-30-2007, 10:27
Ами и двата вида си ме кефят.Аз сега съм си с бретонче настрани и много си ме кефка :roll:
GLeZoRanA
06-30-2007, 11:04
Всички типове ми харесват, на всеки стои различно на мене примерно не ми отива бритон .. има момичета на които не им отива бритон тип Емо или тип Нели..силно индивидуално
На мене примерно бритон ми отива като косата ми е прибрана на опашка и съм си пуснала само два кичура отпред нещо такова -> http://img413.imageshack.us/img413/9284/4379391634643626f44eddqu9.jpg (http://imageshack.us)
Ми попринцип по-ми харесва тип емо,но и тип Нели Фуртадо не са лоши : )
mil4eto_
06-30-2007, 11:54
Зависи от формата на лицето,от стуила на обличане и от куп други неща.
Аз лично харсвам бритоните тип Нели Фуртадо,но напоследък всеки втори е с такъв без да се замисля дали му отива или не.
:-k
Mariolcheto
06-30-2007, 16:30
HAHAHAH MI RAZBIA SE 4E TIP NELLY FURADO PURVOTO KOETO E BRITONITE NA EDNA STRANA VE4E NE SA MODERNI A TIP NELLY FURTADO STOI TOLKOVA DOBRE \:D/ =;
patatnik
06-30-2007, 18:20
Бритон тип Paolo Di Canio rulezzz отсякъдееее!!!!!!!! :twisted: 8) 8) :mrgreen: :mrgreen:
Бритон тип Paolo Di Canio rulezzz отсякъдееее!!!!!!!! :twisted: 8) 8) :mrgreen: :mrgreen:
negoviq briton kyde e ako ne e taina ;)
LecheR_DeViL
06-30-2007, 19:16
Миии моя е малко тип Емо и си го харесвам :-D !Но пък и `тип Нели Фортадо` не е эле,даже сега е доста но мода.Ама се драэня,че вече всеки втори е с такъв бретон.... да..не стигнах до дугите мнения просто :lol:
И двата са сладки...аз съм с бритон настрани не мн плътен....бтв за пръв път влизам и сайта е мн як....здравейте... :smt005 :) :)
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-30-2007, 19:25
haha moq e nastrani i tfa 4e e na strani nezna4i 4e e emo az ne sym emo i nikoga ne iskam da stavam molq te skypa ne se izlagai bil tip emo..asimetri4en mu sa kazva tfa 4e emotata si praqt takyvz za da pokriqt po-golqmata 4ast ot liceto si ,a i moq ve4e po4ti se slq s kosata no stoi na strani ve4e 2 godini syms takyvz i ne me ebe ko e moderno to ako e moderno nula nomer sig sh trqa se postrijem taka...abe mn se draznq na hora deto si praqt pri4eskata samo 6toto e moderna ,a ne 6toto im hodi i prili4at na laino.zimata si postrigah takav prav i ne se haresah vob6te...no ne se postrigah zaradi nekfa moda ami 6toto maika mi me naviva6e 4e sh mi hodi ama qvno be6e sbyrkala
krisi_l@loka
07-01-2007, 10:51
Значи била съм и с двата бретона, въпреки че с тип Нели Фуртадо за мн кратко време, и повече си ми харесва тип Имо, както съм и сега ;)
Ми моя е тип Нели Фуртадо , но и настрани ми отива :P Вярно е тъпо, че всеки втори вече е с такъв :? Аз като малка (5 годишна някъде) съм била с бретон и сега като си гледам снимките съм била много сладка \:D/