PDA

View Full Version : omruzna mi...

teen4e
06-30-2007, 09:23
Predi mnogo obi4ah edno mom4e celi tri godini i toi ne mi oburna nikakvo vnimanie, minaloto lqto se zabihme i toi trugna s edna priqtelka i mnogo, super mnogo me narani...Sega me e strah da se obvurja da ne me naranqt pak..Imala sum nali priqtel oba4e mn povurhnostno be6e...i me e strah da ostana s nego na same za da ne se privurja prekaleno mnogo i posle da skusame :( ...A i moje bi zatova ne sum pravila sex, ot strah da ne me zareje sled tova....Prosto mi omruzna da sum sama, oba4e kogato trugna s nqkoi i nqkak se otdrupvam kolkoto i da go haresvam...kakvo da napravq...iskam da si hvana po seriozen priqtel no vsi4ki vruzki svur6vat za 1 mesec :smt010 HELP...

n1ght_shadow
06-30-2007, 09:30
emi kaka probvai sledva6tiq put kato si fani6 gadje hodi primerno 1 mesec s nego no se opitai da ne sa obvarji6 4ak tolkos mnogo no ne i da ti e bezrazli4no... i primerno sled 1 mesec probvai da go "testva6" da vidi6 dali naistina te obi4a i darji mnogo na tebe i ako e taka ve4e 6e ti 6e mu misli6 ;)
ae uspeh

krasivata_luvica
06-30-2007, 09:32
Predi mnogo obi4ah edno mom4e celi tri godini i toi ne mi oburna nikakvo vnimanie, minaloto lqto se zabihme i toi trugna s edna priqtelka i mnogo, super mnogo me narani...Sega me e strah da se obvurja da ne me naranqt pak..Imala sum nali priqtel oba4e mn povurhnostno be6e...i me e strah da ostana s nego na same za da ne se privurja prekaleno mnogo i posle da skusame :( ...A i moje bi zatova ne sum pravila sex, ot strah da ne me zareje sled tova....Prosto mi omruzna da sum sama, oba4e kogato trugna s nqkoi i nqkak se otdrupvam kolkoto i da go haresvam...kakvo da napravq...iskam da si hvana po seriozen priqtel no vsi4ki vruzki svur6vat za 1 mesec :smt010 HELP...

това е зя раздел "любов"

`Death`Whore``
06-30-2007, 09:33
emi kaka probvai sledva6tiq put kato si fani6 gadje hodi primerno 1 mesec s nego no se opitai da ne sa obvarji6 4ak tolkos mnogo no ne i da ti e bezrazli4no... i primerno sled 1 mesec probvai da go "testva6" da vidi6 dali naistina te obi4a i darji mnogo na tebe i ako e taka ve4e 6e ti 6e mu misli6 ;)
ae uspeh
Децаааа, деца...стига глупости. Как човек може да контролира чувствата и обвързването? И след 1 месец да го тества дали я обича? :smt005

n1ght_shadow
06-30-2007, 09:34
ae uspeh
Децаааа, деца...стига глупости. Как човек може да контролира чувствата и обвързването? И след 1 месец да го тества дали я обича? :smt005
moje moje ;) ti kat ne znae6 kak ne zna4e 4e ne moje ...

`Death`Whore``
06-30-2007, 09:37
Личи си кой не се е влюбвал, за обичане - да не говорим. :)

teen4e
06-30-2007, 09:37
Vsu6tnost naistina e za razdel lubov...sorry...ma aide daite pove4e komentar4eta...pls i pak sorry :(

oTPoBHa
06-30-2007, 09:38
ей спокойно бе жена и мен са ме наранявали по тоя супер тъп и гаден начин ама нека да го духа бе . пък относно скъсването винаги има край - няма начин , нищо не е вечно :/ а тфа че не си праила секс няяяма НИЩО общо с тва , което си мислиш .. не си правила защото в момента всички го правят, само и само "да са в крак с модата" ебати факания израз а теб примерно не те кефи и затова именно не си. . а и междодругото на колко си? иначе когато тръгнеш с някое момче тръпката обикновенно минава след първата седмица, не че се отдръпваш а просто някси го възприемаш като даденост. нищо ново под слънцето . с приятеля ми по същия начин ставаха нещата, но някси все още сме заедно , как да кажа то не е тръпка, а по-скоро някво вътрешно привличане.. винаги става така, ама само един път това чувство ще се задържи задълго.. мноого трудно е да се обясни ! иначе сериозен приятел ще си хванеш чак тогава, когато си натрупала опит , така да се изразя с предишните кратки връзки, сама ще усетиш. и най важното - не се обвинявай за връзка, която е приключила - в това никой няма вина, че любовта си е отишла. за това ти не си пряко отговорна и просто не виждам закакво трябва да се измъчваш . . .

t
06-30-2007, 09:41
Mi na 15 sum....i mislq 4e vinata e to4no v men :(

teen4e
06-30-2007, 09:42
Mi na 15 sum....i mislq 4e vinata e to4no v men :(

`Death`Whore``
06-30-2007, 09:44
Има 2 варианта - или не се занимаваш с момчета, или се впускаш в любовни отношения, ако ти се отдаде такъв случай. И аз съм параноична, но...какво да се прави.

foxaaa
06-30-2007, 09:52
adski syglasen sym s `Death`Whore`` 4ovek ne moje da kontrolira 4uvstvata si ili se vliubva6 ili ne ili obi4a6 ili ne nqma sredno polojenie :D

oTPoBHa
06-30-2007, 09:53
Има 2 варианта - или не се занимаваш с момчета, или се впускаш в любовни отношения, ако ти се отдаде такъв случай. И аз съм параноична, но...какво да се прави.оффтопик: дет хор , говориш абсолютно несвързани неща. малоумна ли си?

по темата: хх и аз съм на 15 . . и мислиш , че вината за кратките връзки е точно в теб ? ами според мен не е в теб, случва се така просто защото досега не си била с такъв човек , който да те възприема такава, каквато си и да свикне с теб.. липсва ти опит 8)

`Death`Whore``
06-30-2007, 09:55
Не съм твърдяла да говоря особено свързано. И не, не съм малоумна.

jajaj
07-03-2007, 07:19
хаха добре ве хахахахахахах ебати вицовете разправяш ей ! :-D

07-03-2007, 10:19
Sega me e strah da se obvurja da ne me naranqt pak......
Стани монахиня.

`Death`Whore``
07-03-2007, 10:21
хаха добре ве хахахахахахах ебати вицовете разправяш ей ! :-D
Май ви е много забавно да се занимавате с мен. Но вече ставате банални. Разбрахме, че не разбирате особено какво пиша и ви дразня, спрете се вече. :)