View Full Version : каде се празните след секс
питам заштото много пати сам се чудил каде да го направя :oops:
john_kaleka
06-30-2007, 11:07
Ами аз понеже съм добро момче ,и не искам да си имам проблеми,винаги слагам презерватив и свършвам в него!
пс първо нека ти се отвори възможност за секс,па тогава питаи подробности! :roll:
*happy bunny*
06-30-2007, 11:09
амииии то може на сякъде, ако купиш от скъпите хапчета можеш и вътре...
Makar 4e ne sum muj 6ti kaja moeto mnenie.Az predpo4itam da e v ustata ili na korema no gadjeto mi qvno prekaleno mn misli za men 4e 4ak ne iska 6tot 6tqlo da mi bude gadno!HaH az mu kazvam 4e iskam toi...kakto i da e Obojavamv/u korema ili krusta!Ne sum izvratena no ....
Аз обикновено се празня по време на секс :wink: Но щом питаш - където падне по приятелката, в презерватива и т.н.
`Death`Whore``
06-30-2007, 11:12
амииии то може на сякъде, ако купиш от скъпите хапчета можеш и вътре...
Хайде направо да ги вземаме всеки ден тези хапчета - на мъжа му е яко, жената си преебава абсолютно целия организъм. Всичко е точно.
*happy bunny*
06-30-2007, 11:15
дам, права си. Просто казвам обективно мнение.
Аз лично обикноженно сваршвам на баджака и или на корема :) Обикновенно там но понеже понякога ми се случва да го правим на обществени места и в раката ми се случва да сварша :-D
johnnyknoxville
06-30-2007, 11:19
Makar 4e ne sum muj 6ti kaja moeto mnenie.Az predpo4itam da e v ustata ili na korema no gadjeto mi qvno prekaleno mn misli za men 4e 4ak ne iska 6tot 6tqlo da mi bude gadno!HaH az mu kazvam 4e iskam toi...kakto i da e Obojavamv/u korema ili krusta!Ne sum izvratena no ....
e koe mu e izwratenoto .. normalno :)
ми кат и сваршите на корема после с кво се трие?
Ем последния път момичето мясаше на снежен човек. :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smt040 :smt073 ..... Протсто стана по погрешка!!!
shadow4e
07-03-2007, 15:44
Моят просто ме пита, вместо да се чудиш можеш да я попиташ къде ще й хареса :)
Иначе ми свършва по корема, гърдите, лицето, крака, ръце, ако е анален- в дупето... Единствено не обичам в устата и се радвам, че и той няма претенции да е там :)
Моят просто ме пита, вместо да се чудиш можеш да я попиташ къде ще й хареса :)
Подкрепям! Обикновено по това време момичето изобщо няма да се притесни от такъв въпрос, а направо ще си изкрещи какво иска. Стига, естествено, да не е на 2рото бутване да я питаш това ^^
(а колко време мина да се науча да си слагам кърпички под ръка, не е истина..)
Облизваш го!
Облизваш го!
с Blue Magic и Мистър Пропър!!!
MaRiNkA_16
07-03-2007, 18:27
ami az sum momi4e no obiknovenno priqtelq mi svur6va na korema ili na krusta ako sum s grub kum nego. :oops: