View Full Version : Moderated:Възможно ли е да съм забременяла?
Антоанета
06-30-2007, 13:01
Уф и аз да питам нещо.Значи възможно ли е да забременнеш при следните условия:ако съм правила секс 1 ден след като ми е свършило..ако момчето не е свършило в мен..от въпроса подразбирате,че е било без презерватив..И още нещо.Питах в един сайт и там ми казаха,че момчето никога не може да е сигурен,че не е свършил.Но нали,когато свърши,се празни,спада му и после не може да продължи..следователно,той се изпразни накрая,но не в мен.Та възможно ли е да съм забременяла или не?В смисъл...на практика той не е свършвал..могъл е и изобщо да не свършва...после си би чекии,за да свърши,защото аз не исках в мен и след около 5мин някъде се изпразни...Сорка,че ви занимавам,ама ми е притеснено..
П.П Аз си правих тест,но 5 дни след това /вчера/ и беше `-` но нз...
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
malka_sladuranka^15
06-30-2007, 13:06
Уф и аз да питам нещо.Значи възможно ли е да забременнеш при следните условия:ако съм правила секс 1 ден след като ми е свършило..ако момчето не е свършило в мен..от въпроса подразбирате,че е било без презерватив..И още нещо.Питах в един сайт и там ми казаха,че момчето никога не може да е сигурен,че не е свършил.Но нали,когато свърши,се празни,спада му и после не може да продължи..следователно,той се изпразни накрая,но не в мен.Та възможно ли е да съм забременяла или не?В смисъл...на практика той не е свършвал..могъл е и изобщо да не свършва...после си би чекии,за да свърши,защото аз не исках в мен и след около 5мин някъде се изпразни...Сорка,че ви занимавам,ама ми е притеснено..
П.П Аз си правих тест,но 5 дни след това /вчера/ и беше `-` но нз...
Ми само малка поправка след като свърши не му спада веднага и не му пречи да си продължи.. а иначе като не е свършил в теб и особено точно след като ти е свършило възможността е минимална така че споко :) не си бременна!
Не си спокойно ... аз много често го правя без презерватив с приятелката ми и сваршвам в последния момент варху нея но тя не е бременна :) Спокойно няма нищо което да стане щом не е сваршил в теб :-D
Хей, успокой се... при всички тези неща, които си изброила, няма как да си бременна. Това с дните и цикъла е доста относително по принцип. Моята съседна е забременяла по време на цикъл Странно, но факт!
Но щом не е свършил в теб-няма проблем!
Адашке,спокойно,не си бременна! :P
A_Loving_Girl
07-01-2007, 00:21
Спокойно,не си бременна!
PoLiToOo
07-01-2007, 00:41
ох..успокой се..стига се филмира на празни :smt006
Nqma shans da si bremenna, no za vashe spokoistvie- polzvaite prezervativi redovno :)
Josefinne
07-01-2007, 07:10
Аве, аз що не се панирах за глупости, като бях малка? Вече си мисля, че не съмс е развила нормално :lol:
FelisDirus
07-01-2007, 09:06
Не си бременна. :)