View Full Version : RAZDVOENIEEEE
bangy121
06-30-2007, 13:52
razkusvam se mejdu dve mom4eta i dvete me haresvat i sme ot edna kompaniq kakvo da pravq pls pomognete miiiiiiiii kak da se opravq [-o< :oops:
mishonche
06-30-2007, 13:58
Хващаш и двамата :oops: :oops: :oops: :P :P
bangy121
06-30-2007, 14:08
xax........... :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D ..........phahahaha e mersi az se 4udq koi da e ot tqh 8) 8) no.........moje bi ima6 malko :D pravo v smisal az i s dvamata mn ,dosta se zanasqme iiiiiiii rrrrrrr ne me biva da mislq :( :-D :-D
mishonche
06-30-2007, 15:30
Еми ето... Щом ти е хубаво и с двамата ... :P Ама нз как да ги съчетаваш...Предполагам не искаш да знаят,че се забиваш и с двамата?! Но гледай от 2 стола да не паднеш на земята #-o :)
Забрави ги и двамата. Ако тръгнеш и с дватама ще се прецакаш рано или късно. Ако тръгнеш с едния другия ще го убие и така. :D
Забрави ги и двамата. Ако тръгнеш и с дватама ще се прецакаш рано или късно. Ако тръгнеш с едния другия ще го убие и така. :D
Мдам така ще се получи...Емиии доста гадна ситуация...Ако ме питаш мен ще трябва да избираш!Малка е вероятноста единия да убие другия...най - много да го пребие ::: ::: :lol:
alkobalko
06-30-2007, 16:43
Забрави и за двамата. Ако тръгнеш с един и все още харесваш другия ще мислиш за него и обратното. А ако не се получи с единя и тръгнеш с другия има вероятност те двамата да развалят отношенията си, което е гадно.
Нито един от двамата. :wink:
Този който ти предложи пръв :lol: чисто и просто по решителният и вярващ в себеси
8)
sexy_for_you
06-30-2007, 19:44
Забрави и за двамата. Ако тръгнеш с един и все още харесваш другия ще мислиш за него и обратното. А ако не се получи с единя и тръгнеш с другия има вероятност те двамата да развалят отношенията си, което е гадно.
LecheR_DeViL
06-30-2007, 19:53
ама тебе целия сват те харесва кажи речи..
отиваш при двамата (щом са от една компания ) и им казваш :" такам и двамате ме харесвате и аз вас к`во правим ?!" ,
хаха шегата на страна! да тръгнеш с двамата е тъпо . или ги зарязваш и двамата като по добре да те мразят от колкото да си прецакат отношенията или разбери кой от двамата харесваш повече и тръгни с него .