View Full Version : Ne iskam strada zaradi men, no kak da go otreja...? :(
mademoiselle_de_Soleil
06-30-2007, 14:43
Zdr na vsi4ki, zna4i problema e sledniqt (da si imam i problemite, ama kakto i da e) Ta zna4i tazi sedmica se zapoznax s edno mom4e, ot sasedniq klas, 3 godini u4im v edno i su6to daskalo ama 4ak sega se zapoznaxme :D :| Okaza se, 4e toi stra6no mn me e haresal (kazaha mi edni frs), v posledstvie i toi sam mi prizna. Gadnoto e, 4e az po nikakuv na4in ne moga da mu otvurna na 4ustvata. Simpati4no mom4e, no nito kato harakter, nito kato vun6nost mi dopada, mn sme razli4ni. Hubavo, 4e toi zaminava na rabota na moreto cqlo lqto. Dano da me zabravi. I poneje sa me otrqzvali mn puti, znam kolko e kofti, nepriqtno i kolko boli, a nqkak si mi e jal i az da go otrqzvam ei taka, nz za6to, no ne iskam i toi da prejivqva tova, koeto na men sa mi pri4inqvali. Dnes mi kaza, 4e ne se otkazval lesno, 6tqla sum da mu lipsvam i mn me haresval i taka..... A znam 4e nqma nikakuv 6ans da se polu4i. Kak da go otreja po vuzmojno nai-bezbolezneniq za nego na4im. Mn mi e gadno ....... ne iskam da go karam da strada zaradi men, no nqma da trugna s nego ...
Поговорете и му го кажи...по добре сега да го заболи малко...от колкото да го лъжеш и накрая да те намрази заради това...
bangy121
06-30-2007, 14:52
takam...........zna4i...popadnala si v malko dosta :D kofti situaciq......moje bi trqbva da mu obqsni6 ......4e ne go haresva6 kakto toi teb no moje da si ostanete fr :P taka moje wi nqma da go narani6......mn :wink:
mademoiselle_de_Soleil
06-30-2007, 14:53
](*,) mn e tupo, oba4e ne iskam sega da mu go kaja, 6tot i az nz 6to ..... zaminava za moreto, moje puk da sre6tne nqkoq tam i da ne mi se nalaga da sum gadnqrka i da go reja :( :|
cherinka
06-30-2007, 15:24
Ахахахаха.
:smt005
Аз имам същия проблем.
Неска пича ми звани вика "Кво прайш", аз викам "СПЪ!" и той вика "аййди да се видиме?" и аз викам "ЪЪ не мога, ще ходя на плаж", и той вика "утре какво ще правиш" и аз викам "Не знам, като се събудя утре, ще реша" :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
той вика "ще ти се обадя"
та утре ще мина с оправданието, че съм заседнала в асансьора :smt005 :smt005
Смисъл, маце, мисля да оставя нещата неизяснени, и да не му давам обеснение, че не ми допада и не го ща за мъж. Просто го отбягвай. Пък и щом заминава за морето.. какъв ти е проблема да го избягваш седмица-две?
Пък знаеш ли, може да кажеш на твоите приятели да му кажат, че си имаш приятел.
Така мисля, че ще се откаже.
Деба, понякога тия момчета са мно нахални и нагли.
Ау, само нерви ми вкарват !
Mи просто му обясни че не може да се получи. Няма друг начин
sladko_momi4e
06-30-2007, 16:10
](*,) mn e tupo, oba4e ne iskam sega da mu go kaja, 6tot i az nz 6to ..... zaminava za moreto, moje puk da sre6tne nqkoq tam i da ne mi se nalaga da sum gadnqrka i da go reja :( :|
vij moje i da ne ti se nalaga no ako si 4estna s nego toi 6t eti bade dosta blagodaren i 6te darji na teb kato priqtelka!kazvam ti go za6toto men me zarqza ednomom4e koeto stra6no mn obi4ax,no toi xi4 toest na nego ne mu dopada6e haraktera mi i sednaxme i pogovorix me!topi mi obqsni pri4inite za koito sksa s men(a te bqx 3)!sa sme kato edno semeistvo iskam da kaja 4e go 4ustvam kato brat a toi men kato sestra!i si spodelqme si4ko i taka natatak!tai4e....BADI ISKRANA KAM NEGO!KAJI MU 4E NE IZPITVA6 SA6TOTO 4USTVO KOETO TOI IZPITVA KAM TEB!!!!
bonne chance ! :wink:
Aldaridora, Forest Lady
06-30-2007, 16:14
Zdr na vsi4ki, zna4i problema e sledniqt (da si imam i problemite, ama kakto i da e) Ta zna4i tazi sedmica se zapoznax s edno mom4e, ot sasedniq klas, 3 godini u4im v edno i su6to daskalo ama 4ak sega se zapoznaxme :D :| Okaza se, 4e toi stra6no mn me e haresal (kazaha mi edni frs), v posledstvie i toi sam mi prizna. Gadnoto e, 4e az po nikakuv na4in ne moga da mu otvurna na 4ustvata. Simpati4no mom4e, no nito kato harakter, nito kato vun6nost mi dopada, mn sme razli4ni. Hubavo, 4e toi zaminava na rabota na moreto cqlo lqto. Dano da me zabravi. I poneje sa me otrqzvali mn puti, znam kolko e kofti, nepriqtno i kolko boli, a nqkak si mi e jal i az da go otrqzvam ei taka, nz za6to, no ne iskam i toi da prejivqva tova, koeto na men sa mi pri4inqvali. Dnes mi kaza, 4e ne se otkazval lesno, 6tqla sum da mu lipsvam i mn me haresval i taka..... A znam 4e nqma nikakuv 6ans da se polu4i. Kak da go otreja po vuzmojno nai-bezbolezneniq za nego na4im. Mn mi e gadno ....... ne iskam da go karam da strada zaradi men, no nqma da trugna s nego ...
Виж сега. Наистина е кофти положение, но винаги има изход. Няма да го боли толкова ок просто му кажеш, че нищо няма да се получи между вас и евентуално да добавиш (ако искаш), че можете да бъдете само приятели. И не бива да приемаш нещата толкова навътре, защото ще излезе най-накрая, че ти ще страдаш повече от него. А всъщност няма за какво :) Надявам се моят съвет да ти помогне. Успех! :wink:
Ахахахаха.
Аз имам същия проблем.
Неска пича ми звани вика "Кво прайш", аз викам "СПЪ!" и той вика "аййди да се видиме?" и аз викам "ЪЪ не мога, ще ходя на плаж", и той вика "утре какво ще правиш" и аз викам "Не знам, като се събудя утре, ще реша" :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Смисъл, маце, мисля да оставя нещата неизяснени, и да не му давам обеснение, че не ми допада и не го ща за мъж. Просто го отбягвай. Пък и щом заминава за морето.. какъв ти е проблема да го избягваш седмица-две?
Ти пък. Къв е смисала само да го лъжеш? По добре му кажи директно че нема да стане и да си е**ва майката. Няма смисал от лъжи. Лъжите водят до нови лъжи а те до други и така се получава един омагиосан кръг в който никой не знае какво иска и к'во прави
alkobalko
06-30-2007, 16:36
На всяка цена му признай, че не изпитваш същото към него. Не го оставяй да се заблуждава.
Ахахахаха.
Аз имам същия проблем.
syvetyt ti e tvyrde glupav i po toq na4in ne6tata ne stavat- s otbqgvane.Moqt savet e sledniq:sled kato toi 6te zaminava na more za tolkova vreme ne go ostavqi taka da te zabravi, za6toto toi moje i da ne te zabravi, po-dobre mu kaji 4e nqma kak da stane m/u vas vkarai tam nqkfi ukrasheniq,za6toto v protiven slu4ai ako ne mu izqsnish i toi ne te zabravi nqma da moje da si izkara hubavo na moreto i moje da te mrazi posle cql jivot