Влез

View Full Version : kakvo da napravq?

?????,,,
06-30-2007, 20:01
zdraveite shte se opitam po na kratko da vi razkaja problema si. s priqtelq mi hodim veche 10meseca no predi 2 sedmici se bqhme razdelili za okolo mesec i poluvina prez tova vreme.. nachaloto si vurveshe dobre no toi trugna s edno momichee i az prevurtqh (revnost ujasna) osuznah kolko mi lipsva, revah molih mu se nervi.. ii nqma znachenie ta nakraq se subrahme i vsichko se naredi super shtastlivi pak che sme zaedno. no vseki den po nqkolko l\puti se karame za edni i sushti neshta: che toi si pishe s nekvi momiche v skype sushto i s bivshata mu priqtelka, i che az si pisha s nqkakvi momcheta v skype. ili zashto toi ne mi obrushta vnimaniee i izcepva nqkakvi gluposti ot sorta "abe luda li si be kvo si se razvikala" neshto ebavahme i toi kato go kaza mi stava super tujno :(ili che e bil s nqkakvi drugi momicheta na basein naprimer ili az sum bila s nqkakvi momcheta... moje bi ne mojem da si imam me doverie veche.. ili si imame no pak se poburkvame ot misulta che sme s nqkakvi drugi hora...predi da se razdelim ne beshe taka.. a sega tolko se karame che stigame do izvoda che trqbva da se razdelim az pochvam da placha.. pak se subirame i se edno i sushto i dvamata si kazvame che ne iskame da se karame za gluposti, no ili ediniq ili drugiq... neznam ne moga bez nego tolkova go obicham ne iskam da go zagubq no ako az prestana toi pochva 100000 puti sme govorili i sme si kazvali poveche nqma no pak.. nz kakvo da pravq veche :(

glezorankaaa
06-30-2007, 20:47
ne se trevoji mila,az i moq priqtel sme po s16tiq na4in i e kofti,no nie sme sviknali i nz,gledai pri vas da ne stane taka za6toto e ujasno kato se svikne eto priqmerno az kato go vidq da govori s nqkoq ili kato si zaje zdr i vednaga po4vam koq e taq i t.n. i po4vamdasi mislq razni gluposti i da si vkarvam izli6ni paranoi,toi s16to kato si kaja zdr s nqkoi koi e toq i s16tite v1prosi.Az MIslq,4e vie mnogo se obi4ate i mnogo se revnuvate,za6toto tova to4no ot revnosta se porajda,prosto trqbva da b1dete po-t1rpelivi.Tozi mesec i ne6to vi e dom14nqlo o6te pove4e 1 na drug u moje bi,zaradi taka se polu4avat ne6tata.T1rpenieto e mn vajnov edna vr1zka.dano s1m ti pomognala.uspeh i dano se opravqt ne6tata. :)

Dead`Paladin
06-30-2007, 21:07
:-k otidete na semeen psiholog :::