PDA

View Full Version : приятел на приятеля ми...

06-30-2007, 20:46
много ми харесва един приятел на приятеля ми.проблема е че сме заедно с приятеля ми от 1 година и го обичам много ама и приятеля му не ми е безразличен.много е готин.сега ще кажете че не го обичам достатъчно моя щом си падам и по друг,ама не е така.преди приятеля ми живееше под тях,сега се премести на друго място и по рядко го виждам.ние не се познаваме лично,само по физиономия.какво ще ме посъветвате?много го искам.голям сладур е.ама и моя приятел не е за изпускане,много си го обичам. :?

Iv4eTy
06-30-2007, 21:00
Ще те посъветвам да се замислиш дали има смисъл да проваляш едногодишната си връзка, заради едно увлечение?! Ако смяташ, че връзката ти със сегашният ти приятел се е изчерпала опитай с другия, но се замисли че първо се знаете по физиономия и нямаш гаранциям, че ще стане нещо и второ те са приятели, а това може да ви попречи дори и да те харесва.
Затова, според мен помисли какво искаш наистина и тогава действай, че да не съжаляваш после :!:

Dead`Paladin
06-30-2007, 21:04
Ще те посъветвам да се замислиш дали има смисъл да проваляш едногодишната си връзка, заради едно увлечение?! Ако смяташ, че връзката ти със сегашният ти приятел се е изчерпала опитай с другия, но се замисли че първо се знаете по физиономия и нямаш гаранциям, че ще стане нещо и второ те са приятели, а това може да ви попречи дори и да те харесва.
Затова, според мен помисли какво искаш наистина и тогава действай, че да не съжаляваш после :!:

taka nare4enoto razdvoenie...

Merito_
06-30-2007, 21:10
Не бих си го помислила с приятеля на приятеля ми, че и не сте от много скоро заедно.Би било най-гадното нещо, което ще му причиниш.Според мен се отърси от мислите за онова момче с което дори не се познавате лично.Имаш си сериозен приятел, не се замисляй за временни увлечения, ще ти мине мерака.

fantasigirl
06-30-2007, 21:41
Ami moje bi tova s priqteliq e vremenno uvle4enie,no ako ne e trqbva da re6i6 kakvo da pravi6.Ako msili6 4e edna eventualna vriuzka s tova mom4e 6te te napravi 6tastliva,se oburni kum nego,ne ne zabravqvai i tvoq priqtel s koito qvno imate seriozna vruzka-1 godina ne e malko.Moeto mnenie e 4e trqbva da si ostane6 sus sega6noto mom4e,no ti trqbva da napravi6 tova,koeto misli6 za dobre i koeto 6te te napravi 6tastliva!Uspeh v re6enieto!!!

gPa3HuTeJl
07-01-2007, 09:37
Направете си тройка..
XahxhaHXahX

TORBALAN
07-01-2007, 12:59
оу ем джи ,ти незнаеш к'во искаш ..зле

Presley
07-01-2007, 13:00
оу ем джи ,ти незнаеш к'во искаш ..зле

Slave4You
07-01-2007, 13:06
Мноу ясно че няма да пренебрегваш връзката си заради някво .. объркване. Предполагам че е нормално да има такива работи на такъв сериозен етап. Това е като изпитание. Трябва да го преодолееш!